Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berkov

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fesztivál részletei itt! (Link) 100% hagyományőrző kolbászfesztivál Budapesten! 2015. őszén ismét Disznótoros Kolbászfesztivál lesz a Vasúttörténeti Parkban.     ..
VinAgora Borgála részletek itt (Link)   Júniusi Budapest, nyüzsgő emberek, felejthetetlen élmények, hűvös borok, nagyszerű borászok, felfokozott hangulat, csendes elmélyedés, elegancia, fehér ingek, fekete kötények, ízek illatok, zamatok és a BORGÁLA a Boscolóban! Egy…..
Koncert info itt (Link) Tavalyelőtt teltházas, mintegy két és fél órás fiesztán élvezhette a közönség a Budapest Parkban Manu Chao produkcióját, amely akkor az “év koncertje” jelzőt kapta a kritikusoktól. Idén július 13-án egy fergeteges ismétlésre számíthattok,…..
A Mahasz közzétette a szeszélyes áprilisban a rádiókban legtöbbet játszott slágerek listáját. Néhány magyar előadó is bekerült a TOP 20-ba. Ezek voltak a hónap legtöbbet játszott slágerei a magyar rádiókban. A ti kedvencetek is köztük van? 1. THE AVENER - Fade Out…..
Belváros-Lipótváros Önkormányzata idén június 5- 7között ismét megszervezi az immár hagyományosnak számító és egyre népszerűbb Belvárosi Fesztivált. Igazi nyárindító fesztivál Budapest szívében! Alternatív, pop, világzene, népzene, retró, csend-diszkó, gyerekprogramok,…..
Európa-nap info (Link) Az Európa-nap Magyarország uniós csatlakozásának 11. évfordulója alkalmából egy 11 kilométeres futóversennyel indul. A futás a főváros legszebb részeit érinti, és uniós forrásokból megújult, emblematikus helyszínek, például a Várkert Bazár,…..
VI. Belga Sörfesztivál info (Link) Május közepén hatodik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával. Idén ismét a Bálna Budapestbe - költözik a Belga Sörfesztivál. A Bálnában lehetőség van zárt és nyílt térben…..
István, a király info (Link) 2015. augusztus 19-én ismét Budapesten a Királydombon lesz látható a legendás István, a király rockopera.Az előadást Novák Péter rendezésében állítják színpadra. A különleges előadáson a legendás ősbemutató gárdája Nagy Feró, Varga…..
Nitro Circus részletei itt (Link) „A benzingőz ünnepe, a szupersztár Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökről ismert motoros közreműködésével.” Pastrana mellett olyan csillagok is vállalták a szereplést, mint Josh…..
Labdarúgó mérkőzés részletei itt (Link) Groupama Aréna, 2015. szeptember 4. (péntek), 20:45 óra ..
Tanti étterem info (Link)  2014 őszén a Bruno & Bruno helyén új koncepcióval indult a Tanti Étterem, mely Pesti István konyhafőnök csodaszép ételkölteményei és fúziós, letisztult ízei miatt került fel a budapesti gasztrotérképre. Igen gyors karriert futott be,…..
Pálinkafesztivál részletei itt (Link) Több mint 300 féle magyar gyümölcsből készült pálinka kóstolása mellett lehetőség nyílik a párlás és pálinkafőzés módszereinek elsajátítására is tapasztalt pálinkafőző mesterek segítségével. 2015. május 7-10.…..
Sziget Fesztivál info (Link) 23. születésnapját ünnepli Európa egyik legnagyobb, évente megrendezett, egyhetes, szabadtéri, zenei fesztiválja, sok száz programmal, az észak-budapesti Óbudai Hajógyári-szigeten. 2015-ben augusztus 10. és 17. között rendezik meg a Sziget…..
Salsafestival részletek itt! (Link) A sikeres Budapest Kizomba Connection fesztiválok után, a tánc csapat egy új eseménnyel tér vissza, 2015.-ben május 21-től 26.-ig második alkalommal várja a tánc szerelmeseit a Salsa fesztivál. ..
Fesztivál részletei itt! (Link) Idén ismét megrendezésre kerül a három éve megújult Gourmet Fesztivál. A lassan egy évtizede fejlődésnek indult, és ma már virágzó hazai gasztronómia esszenciájak számító eseményre 2015. május 21.-24 között kerül sor a…..
Nickelback koncert info (Link) A The Hits turné része Budapest is. 2015. október 16-án a magyar rajongók is láthatják végre a kanadai rockbandát élőben, a Budapest Arénában!   Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=pflARrGZqOw ..
André Rieu koncert info (Link) A világ leghíresebb hegedűművésze André Rieu 2015-ben a Johann Strauss Zenekarral érkezik hazánkba. Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=28YqsFCOPtg ..
Borfesztivál info itt Május 8-10. között a Gesztenyés kertben széles borkínálat, kiemelt rosé-paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket. ..
Legion Run részletek itt A Legion Run több mint egy egyszerű futás vagy esemény. Ez egy életre szóló élmény. Mindenki más okból vesz részt, de mindannyian ugyanúgy fejezik be: "megváltozva".Ez nem verseny, még az idődet sem mérjük. A Legion Run az egyéni kihívások…..
Formula 1 (Link) A világ legprofibb autósportját aligha kell bárkinek is bemutatni, de valószínűleg ugyan ez igaz a Száguldó Cirkusz hazai élményére és egyben leginkább várt magyar autós eseményére, a Formula-1 Magyar Nagydíjra.A jól bevált helyszín már 1986…..
Red Bull Air Race (Link) 2015-ben a Red Bull Air Race világbajnoki sorozata nyolc helyszínnel folytatódik, melyek között két nagy újdonság szerepel: Japán és Oroszország. Nem utolsó sorban, sőt számunkra a legfontosabb, hogy 2015-ben Magyarország ismét a…..
Andrea Bocelli koncert info (Link) Andrea Bocelli két év után ősszel ismét visszatér Magyarországra, a világhírű tenor 2015. november 22-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet. Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=tcrfvP11Hbo ..
Lord Of The Dance info (Link) Győr, Szeged, Debrecen, Budapest lesz Michael Flatley turnéjának az állomása. Jegyek már kaphatóak! 2015. október 22-én Budapesten a budapesti Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Dangerous Games címet viselő turné…..
2CELLOS koncert részletek itt (Link) A világhírű horvát-szlovén cselló duó, a 2Cellos 2015. október 10-én Budapesten ad koncertet. A budapesti Papp László Sportaréna falai között   Video Link: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uT3SBzmDxGk  …..
Részletek itt (Link) A felvillanyzó THE GODFATHER LIVE show már 2015 októberében indítja európai turnéját! A nagyszabású turné huszonöt európai város után 2015 október 9.-én ellátogat a budapesti Papp László Sportarénába is! ..