Regisztráció Blogot indítok
Adatok
féregirtó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Demszky Gábor harcos ellenzéki és Főpolgármesteri tevékenysége rengeteg dicséretet és méltatást kapott a korábbi cikkekben, utóbbi azonban a 3 as metró körüli polémia kapcsán értékelődik fel igazán. Főpolgármesterként ő ugyanis sosem beszélt a levegőbe mint ahogy utódja Tarlós István teszi. Demszky…..
bircahang A fasiszta Schiffer 2016.04.20 07:07:00
Schiffer, az LMP vezetője már megint rosszalkodott. Ahelyett, hogy vakon hallgatott volna a ballib agytrösztre, ismét könnyelműen szemlélni kezdte a valóságot, majd pedig – ez súlyosbító tényező – gondolkodott. Schiffer azt merte mondani, hogy nem 100 %-osan helyes Satana Mertkell…..
féregirtó 2016.04.20 10:55:43
Geo Téveszmék a liberalizmusról 2016.02.24 21:03:53
Botos Katalin: Liberális narratívák és a demokrácia c. írásához hasonló tartalmakkal baloldali portálokon szoktam találkozni. Ott is felszínesnek tartom azokat az írásokat, melyek felszínesen elborzadnak a jövedelemi egyenlőtlenségek növekedése miatt - de egy közgazdásztól elvárható, hogy a mélyebb…..
féregirtó 2016.02.25 12:03:11
@Geo_: Mindenki tudja, ezért gyűlölik egyre többen. Persze lehet úgy tenni, mintha a tömegek síkhülyék lennének, de sajnos/szerencsére (nem kívánt törlendő) nem azok. Csak egy bizonyos pontig. Azon a ponton meg a liberalizmus már rég túlment.
Vajon miért törölnek minden topikot, ami a fideSS és a népszavazási kérdés beadását megakadályozó kopasz csőcselék kapcsolatáról szól? Csak nem azért, mert a fideSSes elvtársakból van néhány ott is? Élükön ostapbender operator pombermaci meg a fasz tudja még hány nikken előforduló főadmin elvtárs,…..
féregirtó 2016.02.25 11:57:38
@BircaHang Média: És mindig is ballib homokozó volt. Most is az, csak úgy látszik, van egy-két okosabb admin vagy moderátor, akik rájöttek, mennyire gáz ez a „fideSS”-ezés, ezért törlik az olyan topikokat, aminek ilyesmi van a címében.
Öröm, hogy a pszichopata, egyszerre Orbán és Sztalin hívő, Che-Guevara imádó (aki közönséges gyilkos volt), Konteóval fertőzőtt elméjű – aki még az amerikaiak Holdra szállásában sem hitt – nem írom le a nevét blogger – eltűnt, de vele együtt ment sok olyan blogger is, akit kedveltem. Ki maradt, kit…..
bircahang Vicces az új NolBlog 2016.02.02 15:15:00
Miután a Népszabadság megszüntette eddigi blog-rovatát, vicces lett a helyzet. Az eddigi helyzet: mindenkinek az írása szabadon megjelent, korlátozás esetében is csak az adott cikk törlődött a főldalról, súlyos esetben egy adott blogger teljesen kitiltásra került a…..
féregirtó 2016.02.02 21:27:50
2016. január 1-jétől egyesítik a családsegítő központokat és a gyermekjóléti szolgáltatókat. A pár hete hatályba lépett, teljesen új gyermekvédelmi alapellátási rendszer a szegénységben élő családoknak az életét jelentősen befolyásolja, tehát érdemes áttekinteni, mire számíthatunk. Blogsorozatunk…..
féregirtó 2016.02.02 11:17:27
@Advanced Flight: Liberáéknak sosem volt erősségük a logika.
A D&G tervezőpáros néhány napja posztolt először új kollekciójáról, melynek darabjain azonos nemű szülők és gyermekeik láthatóak. A fogadtatás azonban nemcsak a téma miatt volt vegyes, hanem azért is, mert sokak szerint ez csak marketingfogás, mellyel egy korábbi, átgondolatlan kijelentésük…..
féregirtó 2016.02.02 01:03:57
A megkésett kritika olykor gyanús: mondhatnám persze, hogy emiatt ne aggódjon senki se, a cannes-i diadalmenet nem igazán befolyásolta véleményemet Nemes László egészestés debütjéről, és hát igazat is mondanék. Annyit mégis meg kell jegyeznem, hogy ezalatt az egy-két nap alatt,…..
féregirtó 2015.05.28 14:18:44
@$$$=$$$: Nem az égetéshez kell az ész, hanem ahhoz, hogy tudjuk, mit kell tűzre dobni.

www.youtube.com/watch?v=msDErrwSG0k
Bár a magyar-amerikai kitiltási botrány hullámai mára majdhogynem teljesen elültek a közéleti diskurzusban, régiónk egy másik vezető államában csak most kezdődik valami hasonló. Milos Zeman cseh elnök és az ottani amerikai nagykövet közötti szócsörte azonban sokkal kisebb…..
féregirtó 2015.04.07 12:48:40
@maxval bircaman szerkesztő: Ostobaság lenne. Tapsikolni a vereségünknek és a több, mint 40 évig tartó idegen megszállásnak; hazaárulás. Az, hogy a CIA világszerte oroszellenes hangulatot kelt, még nem ok arra, hogy helybe menjünk a lófaszért. Május 9-én nincs mit ünnepelnünk. Épüljön meg Paks, foglalják el Kijevet, de május 9-én ne képviseltessük magunkat a parádéjukon! Legyen már bennünk büszkeség!
féregirtó 2015.04.08 00:45:24
@maxval bircaman szerkesztő: Ez legyen a ballibek baja!

@laborpatkany90: Hogy sittre vágják a jelenlegi „ukrán” vezetést.
Ne olvasson egy évig fehér, heteró férfiak által írt könyvet – kezdett elnyomásellenes kampányba egy New York-i fekete feminista nő, K. Tempest, aki szerint túl vannak reprezentálva a könyvpiacon a nyugati, „fehér, heteró, cisz férfiak” művei, ezért javasolja, hogy egy évig…..
Antimetál Parolázik 2015.04.03 07:00:00
Példamondat: "Életem legszebb pillanata volt, mikor parolázhattam Ozzyval, a Sötétség Hercegével!" Antimetál Skála: 6/10 ..
A magyarországi muszlim közösségekbe is beesnek olyan magyarok, akik az OPNI-ból kiesve haragszanak a világra, és elmennének lövöldözni a fanatikusokkal – mondja a Mandinernek Káldos János, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója, aki tíz éve él muszlimként. A lapunknak…..