Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matti

32 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július elsején a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható a Top Gear Live, a népszerű tévéműsoron alapuló autós show. Ráadásul rögtön két előadás is lesz aznap, egyik délután hatkor, másik este fél 10-kor kezdődik. A show látványos mutatványaival, szuper-verda…..
Matti 2014.04.09 23:38:35
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
Matti 2014.02.01 14:02:57
Jimmy Fallonnál vot éppen, és amikor észrevette a jellegzetes külsejű laptopot, egy kicsit megtört a beszélgetés íve. ..
Matti 2014.01.24 20:42:59
ES Bringa Pippo Plouay győzelme 2013.09.02 09:29:53
Filippo Pozzato nyerte vasárnap a Gp Plouay francia egynapost. A Lampre olasz versenyzője legutóbb 2009 márciusában tudott külföldi versenyen győzni. Pozzato nagyon szimpatikus módon, a szombaton ismét megoperált Alessandro Ballannak ajánlotta a sikerét...
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.14 09:30:00
Elkaszálták Jeff Probst Survivor-műsorvezető talkshow-ját, mert a nézők nem a beszélgetős Probstot szeretik, hanem azt, amelyik ilyeneket csinál a műsora kedvéért. A Survivor 26. évada mellesleg tegnap indult, tíz visszatérő és tíz új játékossal. Probst egy interjúban…..
A Homeland főszereplője elment a BBC autós műsorába, beszélgetett egy remeket Jeremy Clarksonnal, aztán beült a tesztautóba és ment egy kört vele. Hogy milyen eredménnyel, az a videóból kiderül.  ..
Matti 2013.02.06 21:07:46
A The Big Bang Theory, a The Walking Dead, a Two Broke Girls és az Under the Dome című nyári újonc (Spielberg cége készíti Stephen ing Búra alatt című regényéből) is új promóval jelentkezett vasárnap, utóbbi kivételével vicces mind.  ..
Sean Bean, Az Ember, Akit Szinte Minden Szerepében Kinyírnak, ismét sorozatszerepet vállalt: a Trónok harcában lefejezett Ned Stark után most a TNT-nek forgatja a Legends című sorozatot. Bean egyébként Brendan Fraser helyére került be a sorozatba, ami egy kicsit meglepő, mármint az,…..
Ha most önök azt hiszik, hogy könnyebb betűt vetni, mint a kamera előtt állva megpróbálni átadni a tényt, hogy tulajdonképpen semmi baj nincs ezekkel az autókkal, mégsem rajongunk értük, akkor tévednek. Tiszteljük és elismerjük a Focus ST sokarcúságát, tiszteljük és…..
Ez a hét már nemcsak az énekes tehetségkutatásról, hanem az újoncsorozatokról is szólt, volt pár premier és persze nagy visszatérés, meglepetéssel, hiszen a gyengélkedő Survivor még így is jobban teljesített, mint az X Factor, ami valahol vaskos meglepetés, kifulladóban a…..
Anyám, ez az első bejegyzés, amit már te is olvashatsz. Tudom, egy keményen túlszívott Woody Allen sem szorong egy fiát féltő anyánál különben, de ennyi vas közt talán már nem tereh látni egyszem magzatod. A múlt héten gazdagon termett a fémfa. Alighogy elkészült a rendes…..
Matti 2012.06.13 17:58:32
Nigel Lythgoe, az American Idol producere szerint nem tehetnek arról, hogy a népek már zsinórban harmadszor a fehér, gitáros gyerekre szavaznak a döntőben. A Guardian szerint a tehetségkutatóban feltűnően sok déli államokbeli énekes nyer. One Last Thrill. Tim Daly kiszállt a Doktor…..
JJ Abrams, a tévéipar egyik leghíresebb és legnagyobb geekje (a másik Joss Whedon) az EW.com infói szerint annyira szeret a Star Trek-frachise-on melózni, hogy a reboot második mozifilmje után nem tartja kizártnak egy új tévésorozat elkészítését sem. Utoljára 2005-ben láthattunk…..
Kedves és nagyon nyájas olvasótábor, az van, hogy a XXI. század szele megcsapott minket is, és a tavalyi kísérleti hét után intézményesítjük a Twitteres és Facebookos hírszolgáltatást, sőt, tán még tumblink is lesz, ha így haladunk. Az ok prózai: sokkal könnyebb így híreket…..
Belsőség Heti merítés 2012.03.25 09:00:00
Szovjet koporsószállító made in USA Egyszer felhívott, hogy ha még mindig vágyom az amerikai szarokra, akkor van egy, ami nem is annyira szar. Ráadásul első tulajdonostól. Szeretnivaló MAN Első látásra a 320 lóerő nem tűnik soknak, de a magyar utakon bőven elég is. Automata…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.14 09:30:00
A Befutó második évadának forgatása már javában zajlik, és sajnos újabb lovat kellett elaltatni. Az állat nem forgatás közben sérült meg, hanem a pályára szállítás alatt. A forgatás egyelőre áll. Ez már a harmadik ló, ami elpusztult a Befutó alatt.Az E! zöld utat adott a…..
Matti 2012.03.15 12:34:25
@Spawn85: a kedvenc részem :)
sophia jó lenne companionnak, egy istennő
Adorjánéknál beesett egy másik fontos munka, így a Hangyász nem haladt mostanában. Azaz minimálisat igen: Lajcsi megnézte a múlt heti videóüzenetet, és – ahogy kilábalt az influenzából – addig simogatta a sárvédőt, amíg pont olyan nem lett, amilyet kértem. Erről nem…..
Matti 2012.03.06 19:52:30
A múlt vasárnapi Super Bowl félidejében látott Madonna koncert miatt álla bál Amerikában. Jó, nem Madonna kétségkívül látványos, de ettől még hakniszagú playbackje miatt, hanem egyik vendége, M.I.A. miatt (jézusom), aki egy nő, és énekel. Mondjuk, ha csak énekelt volna,…..
Matti 2012.02.10 20:18:26
KatPol Blog [KNN] 9 perc 2012.02.08 08:00:00
Az index.hu-n - meg a Yedihot Ahronotnak hála szerte a világban - megjelent a hír, miszerint Izrael államot kevesebb, mint 9 perc alatt eltörölhetik a Föld színéről egy iráni blogger számításai szerint, alapvetően kétféle reakciót válthatott ki az emberekből. Vagy sápítoztak a…..
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
Matti 2011.12.19 20:32:57
Nemsokára látható a Doctor Who karácsonyi epizódja, ami elé a BBC volt szíves egy hatvan másodperces előkét forgattatni a készítőkkel, és ha már így történt, mi meg is mutatjuk a remeket. ..
Matti 2011.12.09 18:56:59
A Társas játékkal valami megmozdult a magyar sorozatpiacon, hiszen minden szakmabeli láthatta, hogy elkötelezett stábbal, jó színészekkel, szórakoztató alapanyagból igenis lehet élvezhető, fogyasztható sorozatot készíteni. Igaz, az HBO vélhetően nem annyit költött saját…..
TComment Jöhetne már egy facelift 2011.11.27 08:29:00
Igaz, megérkezett az új, kisebb, erősebb, környezetkímélőbb dízelmotor, de a rút külső maradt. ..
Matti 2011.11.27 18:00:41