Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fideszes Bróker kormány

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1956 Október 23.-a egyértelműen ennek megvalósításáról szól éppúgy, mint az 1848-as szabadságharc vagy már Rákóczi szabadságharca is. Mindegyik esetben a magyarok képesek voltak gyakorlatilag teljes mértékű összefogással küzdeni a szabadságukért különféle birodalmi központokkal szemben. Mindhárom…..
fideszes Bróker kormány 2021.10.23 22:54:23
@megamovieboy:

Ha komcsi, meg Moszkva leszopása, akkor : Orbán és a Fidesz! Veletek fideszes bolsi maradványokkal tényleg nem lehet 56-ot ünnepelni!
fideszes Bróker kormány 2021.10.23 22:58:44
@Etniez:

még 20 ezren se voltak a fideszes birkák menetén, de azoknak is a fele román bérmenetelö volt. Meg pluszban a teljes Fidelitaszt kizavarták, aki nem akart menni, azt fegyelmivel fenygették. Így jött össze a maximum 20 ezres birka állomány a mai nappal. A Fidesznek ezzel vége, ezt ők is láthatták ma.
fideszes Bróker kormány 2021.10.23 23:01:01
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Ezlrt is abszurd hogy fogadjunk szót a nagyuraknak, s ők majd megsimogatják a buksinkat, majd adnak nekünk kicsit több pénzt. "

Ezt pontosan Orbán csinálja Putyinnál!

Jól lebuktattad a fő birkát!
Orbán találkozott Salvinivel és Morawieczkivel, hogy az Európai Néppárttal szemben egy euro-szkeptikus ellen-frakciót hozzanak létre. Mivel ez nem sikerült, maradt az „európai reneszánsznak” nevezett laza együttműködés meghirdetése. Az orbáni politikából kikövetkeztethetjük mit is ért ő az „európai…..
fideszes Bróker kormány 2021.04.03 22:37:28
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Metró? Azt ismerem. Tarlóy elvtárs 8 évnyi semmittevés után annyiért vett 20 éves használt, önmagától kigyulladó, àramütéses veszélyes ruszki metrót, mint amennyiért már világszinvonalú nyugati metró szerelvényt kapott volna. Igaz az meg nem életveszélyes, igy Tarlós elvtárs nem lelte örömét benne.
fideszes Bróker kormány 2021.04.03 22:41:54
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Hallottad már, hogy a ruszki meg kinai vakcincinával oltottak soroztban betegedszenek meg coviddal? Nem lehet hogy Orbán csupán ampullába öntött desztillált vizet vett az illibbant diktátor haverjaitól 30 dollárért milliliterenként? És már van kétmillió desztillált vízzel oltott magyar, ez világrekord!
Ákos tavasszal teljes csendben volt az év elején kitört koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Online ugyan folyamatosan jelen volt, adott karanténkoncerteket, gyakorlatilag karanténnaplót vezetett, ellátta rendesen a rajongókat anyaggal, de nem nyilatkozott például a zeneipar összeomlásával…..
Legalább magunknak ne hazudjunk...
fideszes Bróker kormány 2020.08.31 21:03:47
@MAXVAL bircaman közíró: "Orbán helyzete könnnyű: csak teljes szabadságot kell adnia az ellenzéknek, s az azonnal zsákutcába tereli saját magát."

ja ezt láttuk az önkormányzati választáson is te fizetett ruszki dezinformációs troll. Tarlós eftárs fosott kiállni a vitára, Karigeri erre kenterbe verte azzal a pár mondatos kampányával is. Tarlós eftárs nem lett tartós, orbánból is hamarosan porbán lesz.
292 fertőzött egy nap alatt, ez a legfrissebb szám. Rekord. Messze az áprilisi csúcs felett. Európa legtisztább államából két-három hét alatt sikerült a közepesen fertőzöttek közé csúszni és a trend is ijesztő. De a legdurvább, hogy szinte csalogatta a vírust a kormány, hogy jöjjön vissza. Másfél…..
fideszes Bróker kormány 2020.08.31 18:09:19
@lobaszopiatej:

Minden csatát megnyer O1G kivéve csak azokat nem amelyeket Brüsszel, az EU, a liberálisok meg a magyarok ellen folytat.
Forrás:Vasily Fedosenko/Reuters (teljes kép: ld. lejjebb) & theatlantic.com Aljakszandr Lukasenka fehérorosz köztársasági elnök augusztus 9-i, patyolat tisztának nem mondható hatodik megválasztása rendkívüli mértékű társadalmi mobilizációt váltott ki a lakosságból, ami megdöntötte a fehérorosz…..
fideszes Bróker kormány 2020.08.31 12:55:26
@midnight coder: "az ukránok is csak addig voltak érdekesek amíg összehozták a segítségükkel az embargót Putyin ellen az amcsik. "

Jaj de zavart agyú vagy te! Ezek szerint amikor a ruszkik annektálták a Krímet és háborút robbantottak ki ukrán területen az ukránok ellen és ezért USA Putyinnak és ő az orosz NER-maffia köreinek megtiltotta az amerikai befektetéseket, akkor ezt úgy hívják, hogy az "ukanok segítségévbel embargót hoztak össze"?

Ja, nálatok Moszkva csicska fidiótáknál.
fideszes Bróker kormány 2020.08.31 13:00:54
@MAXVAL bircaman közíró:

Az EU az egy polgári társadalom müködő és ellenőrizhető parlamentáris demokráciával és jogállammal, ellentétben a te dezinformációs trolltevékenységedet fizető diktatórikus, emberi és szabadságjog nélküli Putyisztánoddal.

Ezért is van az, hogy minden értelmes ember Nyugatra menekül, miközben te csóró falu bolondja meg Putyisztánba illetve annak az egyik gyarmatallamába.
Ahogy hetekre előre meghatározta a koronavírus-járvány első hullámának végét, úgy jóval a hivatalos bejelentés előtt Orbán Viktor belengette a második hullám, illetve a vele járó korlátozó intézkedések bevezetésének időpontját is. A miniszterelnök minden híreszteléssel ellentétben nem rendelkezik…..
fideszes Bróker kormány 2020.08.29 20:16:23
fideszes Bróker kormány 2020.08.30 08:35:21
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Több oktatást és kevesebb tanulatlan ostoba fidiótát belőletek!
fideszes Bróker kormány 2020.08.30 08:44:47
@Galerida:

Az illiberált gazdid milliárdokat költ arra, hogy titkos útvonalokon, rejtett magántestőri személyzettel magánhelikopterkedjen svájci bankszámla városokba, kedvenc külföldi focimeccseire és bújtatott NER oligarcha haverok luxusjachtjain üdülésnek álcázott közbeszerzési leosztó megbeszélésekre.
Combat Gear Blog Iskolaőr 2020.07.31 11:23:11
 ..
fideszes Bróker kormány 2020.08.02 19:40:44
@midnightcoder2: "Ja, az amcsiknál ahol szabad fegyverviselés van, rossz évben meghal emiatt vagy 200 ember lövöldözésben. "

Te nyomott agyú Orbán seggnyaló, TIZENÖT EZER!

Menj vissza hazudozni a fideszbe!
Kevesebb mint két év van a következő választásokig, ha nem válik be Török Gábor jóslata az előrehozott választásokról. Ma még nincs miért előrehozni, hiszen a Fidesz továbbra is nyerő helyzetben van, az ellenzék meg keresi önmagát, vagy éppen próbál túlélni. Nézzük meg, hogy állnak az ellenzéki…..
fideszes Bróker kormány 2020.06.13 01:34:27
@TSandor Toth:

Budapesten a fidess bandád már ki van seperve, ott már kétharmada van az ún. ellenzéknek.

Ha meg majd az ellenzék rájön, hogy vidéken ki kell dugnia az orrát hozzátok, a néphez és beszélni kell veletek rendszeresen az M1 agymosás semlegesítése végett, akkor majd nálatok vidéken is jönni fog a fidesztelenítés.
fideszes Bróker kormány 2020.06.13 16:02:14
@Kampfer:

te vagy az egyik legjobb (még) élő bizonyítéka annak cicabogár, hogy milyen primitív segghülye birka népekből tartja fenn Orbán ezt a magyar posványt.
A cél az elsőtől az utolsó patkányáig ellehetetleníteni, elsöpörni a picsába titeket, te Orbán seggbe szorult féreg!
fideszes Bróker kormány 2020.06.13 16:04:54
@Galerida:

Höhö, orbánod fideSS-es bandája fél éve hatalmasat bukott Budapesten, meg jónéhány vidéki városban.
Ha az ellenzék lemegy a falura és együtt issza páliunkát veletek, akkor akár már holnap kétharmaddal vágja a fideSSt a szuterénbe.
Fészbukoznak, és sok embert érnek el. Az igazságügyi miniszter tiltakozott egy brüsszelita támadás ellen, és verssort idézett Petőfitől: „Az idő igaz,/ s eldönti, ami nem az.” Vagyis az Orbán-kormány intézkedését az idő majd kiforogja, és igazolja. A volt MSZP-elnök egy vidéki színházigazgató lánya.…..
fideszes Bróker kormány 2020.05.22 19:51:06
@szugera bácsi:

Lendvainak mindig is az EU volt a gazdája. Ennek a Vargának meg Putyin. Melyik a jobb, ki vitte többre a történelemben?

Varga egyébként valami hihetetlen elvakult imádója Orbánnak és a történelmi vakeszméjének. Vargának semmi más közéleti megnyilvánulása nincs, mint az ostoba 2-3 mondatos fideszes panelpropaganda (Brüsszel, támadás) állandó felmondása, láthatóan ezért tartják.

Varga maga se tudja magáról, hogy ő csak egy eszköz a Putyin irányította Orbán kezében.
Amikor több mint öt évvel ezelőtt Hakapeszi kolléga védelmébe vette Vitézy Dávidot, nem csak a kommentelők küldték el a vérbe, én se értettem a dolgot. Volt is egy szavazás a poszt végén, hogy Vitézy tényleg közlekedési szakember-e, vagy ócska fideszes mutyis karrierpolitikus. A többség az utóbbit…..
fideszes Bróker kormány 2020.05.01 23:46:27
@Ekrü:

Kiscica, minden szavad hazugság. Karigerinek kellett mindent meglépni, ami a fidióta kormányod kötelessége lett volna, de orbánék még a probléma felismerésig se jutottak el és közben hagyák a fertőzést kibontakozni szerte az országban, élükön az egészségügyi dolgozóknál és az idősotthonbeliéknél. Legalább 30 idősotthonban van beismert fertőzés, ezeket elemeznéd, hogy hány fideszes önkormányzati meg állami szereplő játszott az itteni katasztrófákban szerepet?
A Hír TV-ben készült a napokban interjú a címben említett tudós emberrel. Abban a tévében, ahol a riportalanynak nem kell összeroskadnia a műsorvezető kérdéseinek súlya alatt. Jelen esetben Velkovics Vilmos is – kérdések helyett - készséggel adott további ötleteket az amúgy arra rá nem szoruló magát…..
fideszes Bróker kormány 2020.02.17 16:58:58
@Killary Fucking Clingon: "Szerintem takarodj a kurva anyádba ebből az országból ha nem szereted a magyarokat, a magyar életformát és kultúrát. "

Na bazmeg, jelentkezzen már ide, aki a tefajta "magyar"ját, életformáját meg kútúráját szereti!
Megnézném azt az idiótáját!
fideszes Bróker kormány 2020.02.17 23:08:52
@Kampfer:

csökkentem a tétet cisuska, neked még 20-as IQ-d sincs. A fidesz pont a te fajtádra, a társadalom legostobább, legjobban hülyíthető rétegére hajt rá. Mindent elmond erről az országról, hogy ezt a kétmilliót semmi sem ingat meg, se az illiberális rabszolgasors, se az EU utolsó helyeire való lecsúszása az országnak, se az egymillió EU-ba menekült magyar migri, se az országnak az EU-ból kiutálása se semmi. Mert a vezír felszopása annyira a genetikátokban van, mint elődeiteknek Kádár, Rákosi idejében.

Nektek tényleg a ruszki diktatórikus illib rendszer, meg az életfogytiglani harmadik világbeli sors jár, nem pedig Európa!
fideszes Bróker kormány 2020.02.17 23:11:12
@Killary Fucking Clingon: "Magyarország nem lesz liberális baloldali soha"

Pedig mennyi sok évet gürizett érte a KISZ-es , Nemzetközi Liberális Internacionale alelnök, a Soros által pénzelt és külföldön kiképzett orbán!!!
  Először is, a Momentum számára harmadlagos kérdés a gazdaságpolitika, mert az egész politikai valósága -- amely sikerrel járult hozzá az ellenzéki erőviszonyok átrendezéséhez -- a választói érzelmi elkötelezettségének kialakításáról szól, nagyon kevés megfogható üzenettel, esztétizáló üzemmódban.…..
fideszes Bróker kormány 2020.01.01 15:19:15
@Matyika Ápolója: "de ha tényleg kiment egymillió magyar munkavállaló, és nem jött helyettük senki, akkor a folyamatos GDP növekedést meg rekord költekezést még sokkal kevesebb ember hozza össze, hát ez alighanem varázslat lehet "

Nem haver, ez a GDP 3-5%-át kitevö EU-s támogatások eredménye, amelynek elköltéséhez kell most is vagy 100 ezer importált ukrán, román, különben parlagon került volna a sok 100 milliárd forint, nem pedig Pénztáros Lölö zsebébe.

Az importáltak pedig arra kellettek, mert az elvándorolt 600 ezer - 1 millió magyar munkahelyét nem lehetett már csupa, addig munkanélküli magyarral feltölteni (akik képeségei ráadásul rosszabbak mint a Nyugatra elvándoroltaké), mert akkor már a fél nyugger korosztályt hadrendbe kellett volna állítani. Erre büszkék a fidióták, hogy már csak 3% a munkanélküliség. Ja persze, mert az elvándoroltak helyét bevették az addigi segélyesek.
fideszes Bróker kormány 2020.01.01 15:23:29
@civisvarosi2:

Teremtett bankpénz mindig van, recesszió, cillikussüág egyre kevesebbszer, tehát a kettö közt semmi összefüggés nincs.
A monetáris megaexpanzió a legutóbbi évtizedben éppenhogy a ciklikusság elkerülését szolgálta, leszámítva 1-2 országot, az EU reálgazdság nem jutott recesszióba.
fideszes Bróker kormány 2020.01.01 15:29:40
@Exploiter:

Az emberek mindig irigyek másra, a más magasabb jövedelmére a leginkább. hallgatnak egy ideig, de aztán egyszer csak az asztalra csapnak.

Mivel orbán alatt a közszolgáltatások színvonala a nulla szintre zuhant, az árak megugrottak, ezek azok a helyzetek, amikor az emberek ugyanúgy behiszterizálhatók a tolvaj NER rendszer és föszereplöi ellen, mint a sose látott migránsok ellen.

Orbánák megalopásairól amúgy is tud mindenki, csak agyilag rengetegen nem tudnak erre semmi választ kitalálni, kmülönösen nem falun. Pont erre találták ki a politikai propaganda tevékenységet, ha a ballib ehhez hülye, hát akkor ragadjanak le ott ahol vannak.
Tavaly karácsonykor Viktor egy mikrofonállvány és a nyilvánosság előtt saját jóemberségéről elmélkedett. Arra jutott magával, hogy neki elsősorban jó miniszterelnöknek kell lennie, és ha emellett jó ember is, az bónusz. Nem mondta ki - mert ha szeret valamit magában, az a szerénység - csupán…..
fideszes Bróker kormány 2019.12.31 21:24:44
@midnight coder: "Ha kis hazánkból kimenne az a pár multi ami a GDP nagy részét termeli, akkor maradna itt némi mezőgazdaság, és némi kereskedelem ami nagyrészt a kínában előállított cuccokat adja el a magyar polgároknak. "

Te annyira hülye vagy a legegyszerübb gazdasághoz is, hogy téged tantárggyá kellene tenni Matolcsi woodoo egyetemén.

A gazdaság úgy müködik tetszik tudni, hogy egy termelés hosszú folyamat, a kérdés meg annyi, hogy egy ország mennyi fázisban van benne. Plusz minden hozzávaló szolgáltatásban.

A te idióta rögeszméd alapján Luxemburg, Spanyolország, Finnország fejletlenebbek Kínánál, mert nincs "saját gazdaságuk", nincs se filléres kütyü iparuk, és nincs a nyugati technika lekoppingtásával elöállított, fos munkaerö költségel termeltetett saját "márkanév" alatt eladott copy termékeik.

Majd szólj, ha elmennél a te csodálatos Kínádban melósnak havi 200 euróért, nulla szociális biztonságért. Mert ez a társadalom ezzel a fajta gazdasággal a jövö szerinted, mert "saját gazdasága" van??

Amúgy meg ilyen fogalom legutóbb a szovjet közgazdaságban volt hogy "saját gazdaság", arra voltak büszkék hogy ök mindent megtermelnek ami kell ahhoz, hogy egy háborúban túléljenek (mondjuk csak kaját nem tudtak sose eleget termelni, pedig földjük volt elég, söt még ürkutatásuk is volt!)

Ma már azonban 21. század van, ráadásul már a 20. században is a cél nem a saját gazdaság volt, hanem a bekapcsolódás a nemzetközi kuatási, fejölesztési, termelési, áruszállítási és szolgálgtatási folyamatokba, ott, ahol a hozzáadott értékben a legalkalmasabb volt az adott ország. Na meg meg a világon mindenhol számít, hogy milyen az ország tökevonzó képessége, mert a beruházásokat, fejlesztéseket, termeléseket, szolgáltatásokat nem saját gazdaságból akarja egy normális ország megoldani, mert akkor ott végzi mint a szovjet példaképed a hatalmas saját, de korlátolt eszével.

Szóval majd szólj ha megérkeztél a kommunizmusból a 21. századba. Hosszú út lesz ez neked, mert a rögeszmés idiótákat a valóság nem szokta érdekelni.
fideszes Bróker kormány 2019.12.31 21:27:52
@Alick:

Akkor költözz ki Kínába havi 200 euró fizetésért te fidióta, ne Németországba havi 2000 euróért, mert ugyebár Kína leelözte Némto-t az ürkutatásban, így ök a legvidámabb barakk a világon.

Ráadásul Kínában is dúl az illibbant diktatúra, úgyhogy még az Orbán rezsim se fog neked hiányozni.
fideszes Bróker kormány 2019.12.31 21:34:40
@morph on deer:

te lehet hogy ez az Alick nevezetü féleszü illiabbant nem más mint Orbán legújabb kreálmánya, a Hír Tv agyhalott müsorainak alapembere ez a Ferenci Orsolya nevezetü ürkutatási vagy mi a f.sz biztos?

Én azért jobban örülnék, ha az Ormány kormányban inkább a "Kórházi WC papírokért felelös miniszteri biztos" lenne, mert erre a munkára aztán országos igény van és az eredményt mindenki azonnal láthatná!
Huszonöt évvel ezelőtt Zöldi László szerkesztésében megjelent egy olyan könyvecske, mely politikusok, művészek, üzletemberek, sportolók, közéleti személyiségek legjobb, illetve legrosszabb mondásait adta közre. A kötet sztárja kétségtelenül Orbán Viktor, volt aki 1994 elején még abban bízott, hogy…..
fideszes Bróker kormány 2019.12.27 11:03:50
@Andy73:

Valaha még ifjúkommnista korodban abban reménykedtél hogy Kádárt nem lehet megdönteni, most vén öregkomcsi korodra meg abban, hogy Orbánt nem lehet. A te életed a tévedések vígjátéka! Hihihi!
fideszes Bróker kormány 2019.12.29 21:15:21
@kvadrillio: "Rácz Zsófia Washingtonban beszélt az oroszok dezinformációs stratégiájáról."

Putyin már meg is parancsolta Orbánnak Moszkvából, hogy ezt a Ráczot azonnali hatállyal ki kell rúgni!
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
fideszes Bróker kormány 2019.12.28 23:04:37
@valaki nagyon más: "Mindenki nyugodjon le! Kedden megint meg fog bukni az Orbán kormány! Vagy a következő kedden."

Jaj meg ne bukjon már mert akkor kedden nem tud újabb százmillió afrikai migránst a szögesdrót kerítésével feltartóztatni. Meg a következő kedden sem.
fideszes Bróker kormány 2019.12.28 23:12:23
@Muhammad Balfas: "Én inkább azzal szoktam szembesíteni őket,hogy nem kellene hozzá egy kemény diktatúra,egy laza kis féldiktatúrában levert vesével csücsülnének már egy ideje egy hűs cellában a kommentjeik miatt."

Akkor itt legalább féldiktatúra van, mert te láthatóan lazán levert aggyal ahelyett hogy elmegyógyászati kezelést kapnál a NER-töl, ahelyett arra vagy kényszerítve, hogy itt bértrollkodj a fideSS diktátorokért.
Különleges ajándékot helyezett az övéi karácsonyfája alá Gy. Németh Erzsébet, DK-s főpolgármester-helyettes. Az egyik utolsó adventi Népszavában ugyanis a Katona József Színház vezetőjéről kijelentette: „határozottan állítom: Máté Gábor igazgató marad.” Ha a gyerekek számára ajándékozott volna,…..
fideszes Bróker kormány 2019.12.25 23:11:42
@Európai téridő: "Hogy te milyen hülye hasznos hidiótája vagy a balfax barom hülyelvtársaknak!"

Ezt benézted illibantkám, én ugyanis nem fidesztroll vagyok mint te.
fideszes Bróker kormány 2019.12.25 23:46:37
@Európai téridő:

na menj szépen pizsamába bújni te fidíóta köcsög troll, s hogy szép álmaid legyenek bámuljad gréczi fotóit de orbán fejét odaképzelve.
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes még annyira sem volt hajlandó elhatárolódni Gréczy Zsolttól, mint a DK elnöke. Gyurcsány „hülyeségnek” nevezte az önmagáról meztelen képeket készítő szóvivő produkcióját, Vadai szerint a fotókat „Valakik ártó szándékkal kiadták, kiszivárogtatták, ellopták.” Gréczy…..
Kevés dolog jellemzi olyan jól Magyarország szomorú állapotát, mint hogy olyan ember játszhatja el benne a haza bölcsének szerepét, mint Kövér. Nem beszélve most arról a pályaívről, amelyet ez az ember a rendszerváltás előtti időszaktól máig befutott Beavis-ével, Orbánnal kart karba öltve, amelynek…..
fideszes Bróker kormány 2019.12.24 14:49:58
@Budai Nagy Antal: "Most érett be a társadalom egy jelentős részében az ellenzék által kilenc éve folytatott háborús hisztériakeltés gyümölcse. "

Hát ne is mondd, 2010 óta a Zellenzék legyarmasította a teljes közmédiát, vidéki médiát, ingyenes újságokat és így mosta a kisemberek agyát reggeltöl estig háborúra. Állandóan háborúzni hívott fel Prüsszel, migráncs, Soros, Juncker, Ensz, EU meg mindenki ellen. Nem is csoda hogy a kisember bedölt ennek a permanens ellenzéki háborús propagandának és mint kutyát szarni úgy vágta ki a hatalomból a mindig csupaszép békére vágyó illibbant Újellenzéket.

Amúgy meg a nem túl IQ terhelt hozzászólásodat elolvasva nem is kell bizonyítani azt a tényt, hogy a fidióta szavazók a társadalom legostobább rétegét alkotják. Igaz, marha vastag ez a réteg!
Karácsony hamar kimutatta a foga fehérjét, hogy nem tűri a másképp gondolkodókat, hogy a cenzúra eszközével lépne fel azok ellen, akik nem az ő szája íze szerint fogalmaznak. Támadást intéz a sajtószabadság ellen, a BKV mögé bújva adminisztratív eszközökkel hallgattatná el azokat, akik másképp…..
Debrecen város közgyűlése hamarosan szavazni fog arról az előterjesztésről, amit Papp László polgármester adott be, és amiben az áll, hogy a város egyik 191,4 négyzetméteres raktárhelyiségét ingyenesen használhatná majd a Tankcsapda. A zenekar képviseletében a kérést Fejes Tamás dobos, a Tankcsapda…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
fideszes Bróker kormány 2018.12.31 12:44:50
@B. Csaba: "Ez a bűnügyi nyomozás egyik legfontosabb kérdése - ki jár jól ezzel és miképpen?"

Mármint azzal, hogy hogy egy felcsúti nyolcosztályos gázszerelőből ki csinált és hogyan pár év alatt az ország leggazdagabb strómanját? Nyílt költségvetési lopással és leosztott közbeszerzésekkel a magyar emberek zsebéből lopva az ezer milliárd forintokat?
Nyugi, erre lesz majd bűnügyi nyomozás, nem kell már rá újabb nyolc évet sem várni.
fideszes Bróker kormány 2018.12.31 13:01:56
@Málnafaló:

jaj, te tényleg a legsegghülyébb NER troll vagy? Nincs nálad jobb, akit alkalmaznának a takonyék?

Cicabogár, az origod 2015-ben követi el a hírhamisítást azzal, hogy olyan, 2001-es MTI kiigazításra hivatkozik, amihez semmi forrást nem tud adni, de nem is lehet, mert a világon meg nem jelent semmiféle ilyesfajta MTI kiigazítás nincs is. Az MTI meg tudomásom szerint amúgy sem azért van hogy kiigazítson, hanem hogy a beérkező híreket nyilvánosságra hozzá.
Cicuska, ennek a hírnek a forrása meg az origo volt, amelyiknek 2015-ben jutott eszébe, hogy kimagyarázza Orbános tömeges bevándoroltatási tervét! Nem sikerült nekik, ez van.

De nem csak ezzel a hazudozás sorozataiddal égeted be magad mint a rongy, hanem azzal is, hogy a világon sincs 4-5 millió erdélyi magyar, sőt összességben nincs 14 millió magyar, hacsak nem akarnád az összes élő határontúli magyart csecsemőstől, nyuggererestől, meg a már a temetőben fekvő szüleikkel, nagyszüleikkel együtt agyarországra betelepíteni. Na ekkor talán kijönne a 14 milliós szám.
fideszes Bróker kormány 2018.12.31 17:33:56
@Boycie:

fidesz trollocska, akkor tehát azt mondod, hogy Orbán egykoron egy Soros ügynök volt, de átlátott a szitán és most már Putyin ügynöke.

Ez nem új, ezt mind tudja a világ, csak azt nem értjük, hogy ti segghülye fidióta trollok, erre a hazaárulás sorozatra miért vagytok büszkék?
Sajnos általános tézis, hogy a külföldre szakadt hazánkfiai ha kint egy honfitársukkal találkoznak, akkor lehúzzák, átverik de legalább próbálnak távol kerülni tőle, hogy a tipikus magyar mentalitást elkerüljék. Erre szeretnék most picit rácáfolni, ugyanis a héten nem egy, nem kettő hanem három…..
fideszes Bróker kormány 2018.06.03 11:03:04
@maxval balcán bircaman:

jól látod te Putyin ügynök, Nyugatra az ész vándorol el. Ellenben a magadfajta síkhülye orbán seggnyalóla Keletre veszi az útját.De legalább mindne nap megröhögtetsz minket itten a magad nyomorával.