Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkkorlegyenPtr

0 bejegyzést írt és 857 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.14 13:38:39
@Caligula lova: én boríttékot is visszasírtam, nem csak Horváth Évát.
AkkorlegyenPtr 2019.10.14 15:08:10
@FlowingBubbles: Ahogy írtam fent, Eriket várom képernyőre. Penge volt, szépen beszélt, nem izgult, jobb volt, mint Lali.
Erik lehetne a műsorvezetője a következő évadnak, TC meg tolhatná az esti különkiadásokat, meg a marhulásokat, amit most Laller próbált.
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.13 23:05:22
@MeadowSoprano: Ha jól értettem akkor volt 0 és 20m boritttek. 20m es donthetett hogy viszi a 20millat és csá...vagy a szerelmet valasztja és 10-10.
Ezt azért elmondhattak volna, mert ahogy TC t néztem ő sem tudott róla.

Dehát Rtl azzal nem foglalkozott hogy a szabályokat elmondja
AkkorlegyenPtr 2019.10.13 23:15:27
@Mindjártkarácsony: Igen. Mondjuk ez egy jó csavar lehetett volna...nekik. nekünk mondják már el... meg erre kellett volna még 1 percet rátenni és nem Niacskat mutogatni....

Várom még az utolsó HVt. Jó volt veletek sokat röhögtem.
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.11 20:23:53
@d00m: igen, ez a kreatin. Nem egy, nem két srácot ismerek, akik tolják a kreatint, már a bemelegítésnél izzadnak ezerrel. Szép, látványos izmot lehet pattintani vele, csakhát...

wiki: Túl-hidratálja továbbá az izomsejteket vízzel és az izomrostok növekedését és erősödését okozza.

Persze van izom, de víz is. Erre gondoltam.
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.09 22:49:41
@Rugdoll: etessuk meg a vérkutyakolykokkel :)
AkkorlegyenPtr 2019.10.09 22:50:54
AkkorlegyenPtr 2019.10.10 20:57:18
@Mate4182: Jól láttad. Ez volt a , trükk,. Zsófi is tartotta magát Tc is. Többi csaj meg vergődött. Illetve ott is hibáztak sokan hogy felhúzták a térdüket. Has, comb, fenék dolgozik. Powert vesz el a kézről, feleslegesen.

Sok az izom bent... látszólag. 60% csak víz, nem izom.
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.09 16:13:30
@Mate4182: ezt sztem Mekis mondta valakire anno. Beégett Zsofinak
AkkorlegyenPtr 2019.10.09 20:59:59
@Rugdoll: menő :) macskajajban lett volna? Hm
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.08 15:13:33
@Caligula lova: énis csináltam ezt, Zsófis rész megvolt, de a többi nem. Annyira semmilyen Laller, hogy hagytam. Az megvolt, amikor a vezérlőszobába vagy mibe bement, suttogva... (por qué?)

Szerintem nem dobta volna meg a költségeket nagyon, ha Lali a kiesett userekkel visszanézték volna a részeket vagy közösen megnézik mi megy bent, kommentelik, jót röhögnek a bentieken. Azt is megnéztem volna... szállást fizetsz nekik.. elhédereznek a parton, amikor nincs forgatás, viszont plusz adás, plusz téma, reklám pénzekből simán...ez is ziccer, RTL el tévékettőzte ezt
AkkorlegyenPtr 2019.10.08 15:40:20
@innovation: igen. De az is jó lenne, ha kb ugyanazt végignéznék, mint mi, csak együtt Lalival, közben dumálnak, kommentelnek, szotyiropi... nem kell, hogy nagyon mást adjanak, mint a műsorban, de szerintem egy jópofa műsort is össze lehetne ebből hozni. Pláne, ha egy kedvence esik ki az embernek, látja megint, nézi, várja azt is. Na mindegy.
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.07 10:51:49
@Mindjártkarácsony: szerintem benne van az is, hogy pörögnek a dollárjelek a szeme előtt, mint dagobert bácsinak, illetve a szerkesztői vágás is. Ahogy többen írtuk, el lehet csípni azért nagy nevetéseket Zsófinál, nemcsak a búvalba...bélelet arca van.. lásd a fenti gifek között is.. az nevetés... TC is, ő is nevet.. a többiektől ilyet nem látok.
AkkorlegyenPtr 2019.10.07 10:59:39
@Rugdoll: megbocsálytyuk szerintem ;))
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.06 13:13:17
@SLayLord: Nem szabad elfelejteni, hogy Ékszer ide kevés, Rajmi akkor negatív személyiség, hogy simán lehúzza a súlytalan Ékszert. Mit csinál bent? Mosolyog, lepkét öl, modorosan beszél, ennyi.
AkkorlegyenPtr 2019.10.06 18:13:44
@Regina Falange: jajistenem, de meglepett, ezt nem láttam jönni :)
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.04 12:57:47
@hereverő heverő: én elmentem, körülöttem mindenki vagy elvált vagy igénye lenne rá, plusz egyedül neveli a gyerekét. én csak gondoltam dumálok pár emberrel, iszunk egyet, erre olyan sorsokat kaptam a nyakamba, hogy inkább úgy tettem, mint Zsófi a szócsatákban.. léptem.
AkkorlegyenPtr 2019.10.04 13:10:41
@hereverő heverő: " már mindannyian annyira meghíztak és megkopaszodtak, hogy meg sem ismernek engem. " :)))
AkkorlegyenPtr 2019.10.04 13:12:06
@megvagyhadnagy: " Helga lyány elbeszélget Erikkel, még akkor is ha nem smárolnak közben. "

Szerintem Tibivel sem csókolózott, csak engedélyt kértek fizikai kontaktra. Az nem ugyanaz :)
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.03 14:02:40
@Unagi: " Aki gyengébb jellem, vagy diplomatikusabb mint ő, az csendben marad a maradékkal meg torokra megy. És a stílusa miatt akkor is hajlamos az ember ellene fogadni, ha amúgy van igazság abban amiért hisztizik."

Igen, itt van a kutya elásva. Faarccal, összezárt ajkakkal torokra menni nem szimpi.
Illetve, hogy köti az ebet.. (mennyi kutya? :) ) ahogy írtam már korábban: Nem beszélhetsz így velem! Oké, bocsánat, ne veszekedjünk! Oké! DENEMBEszélhetszígyvelem!...érrted?!....
Ezért is üzente Zsófianyu, hogy be cool! mint Travolta.. csak lazán!.

Végülis laza volt.. zsebredugott kézzel párducmintás pizsiben ment neki a másiknak. Faarccal

Nehéz vele kommuikálni mert nulla nonverbális kommuja van a csajnak, "rendes" kommunikációban meg gyenge, mert nem hallgat meg csak mondja mondja mondja majd elmegy.

A hidegvizes vödör a nyakba kihívás trendi még? Ajánlanám TC-nek, mint megoldás....
AkkorlegyenPtr 2019.10.03 15:02:15
@Brigante: Józan észre hallgatva? .. ahogy a beharangozót láttam, ha van józan esze Eriknek, azonnal lép Karolától, majd kiderül.
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.01 18:49:52
@hereverő heverő: itt szinte mindegyik biciklisfutár kigyúrt és arany smukk leng rajtuk amikor elhúznak, ez alap... janem
AkkorlegyenPtr 2019.10.01 18:51:09
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
AkkorlegyenPtr 2019.10.01 14:45:51
@Zb74: b u gy gy ? :) itt lement :)
AkkorlegyenPtr 2019.10.01 15:25:53
@Rugdoll: így a régi képeket nézve Dia és Karola egy kifőzdébe járhatnak....
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.30 14:19:31
@Zb74: nekem Zsófi TC balhéja furcsa. Képernyő csücskében többször látszott, hogy röhögcséltek, Zsófi nevet, mosolyog TC-n, de nagyon, ... közben meg "megalázol, nem beszélek veled", öri hari van és gépi, merev arc. Valami ezzel nem kerek. Nekem pl ezért van a gyanúm, hogy megrendezett.
AkkorlegyenPtr 2019.09.30 15:51:46
@Zb74: Nem így. Arra gondolok, hogy: vesszetek össze, kell a feszkó. Start.
Luna: Tibi kell neked, zavard meg Zsani Tibi párost
Megzavarta, szétmentek.. kb ki is fulladt a dolog.
Nem azt mondtam, hogy ők is vmi Dicaprio szinten tolják, ki is fullad a dolog.
Zsófiáknál is tök érthetetlen volt, hogy most miért, mit nyígnak?.. amikor már marha unalmas lett hopp, kibékültek, szerelem, minden szuper.

Mindeközben el lehetett csípni jeleneteket, vidámságot, önfeledt nevetést, ami nem illet a veszekedős, hisztis képbe.
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.27 12:47:07
@Nethooligan: Azért azt nem mondhatjuk, hogy nem volt "alkalma" lépni. 0-24-ben minden nap. Azért mert párt alkot valakivel, azt csinál, amit akar. Mivel semmit nem jelent az, hogy ki ül melletted a párválasztón (azon kívül, hogy kiesel vagy sem persze), már ezerszer megléphette volna "Tibit". Persze nem úgy, hogy Tibi gyereeee... hanem step by step. Lávájlend, csábítás vagy mifene.
Homlokunkat csapkodtuk, amikor Kitti jött a naptejes dologgal.. kétszer is. De ha így nézzük, ő legalább valamit csinált.
De ha ez sem elég, egy pár voltak Tibivel. Ott sem lett semmi érdemleges.
El kell csábítani az embereket, ezért ment be. Nem lehet indok az, hogy jóhátde mellém tették Patrikot, jóhetde most bejött Zsani.. jóhátde a körülmények...

Ezt nem jelenti azt, hogy rossz ember lenne. A játékot (vagy mit) nézve írom ezeket.
AkkorlegyenPtr 2019.09.27 13:03:53
@Nethooligan: Lehet. Ha meg így van, a következő riportszobásban már az lesz, hogy mégsem működik Tibivel...

Azért amit mostanában levág Tibor, nem túl fényes jövőt mutat.

Kiváncsi leszek, hogy ki fogja TC-t becserkészni (tuti döntő esély a közönségszavazáson)
Furcsa nekem még Zsófi. Egy-két nevetését megmutatja a kamera, ott valahogy nem tűnt megbántott nőnek. Mivel nem tudjuk mi ez az egész, olyan mintha műbalhé is lehetne.

Mellek.. ugyan! :)
Nekem egy nagy negatívum van Helgánál, az a hangja. Tudom, hülye vagyok, de nekem nem illik össze a testével :) Mintha egy elrontott szinkron lenne. Túl mély.
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.26 13:12:54
@SLayLord: TC-t nem láttam dominálni, úgy igazából. Nyomja a szöveget, de amikor megreptették.. úgy be volt szrva... csak Zsófi bírta. Riportban mondta is, hogy mutatni kell, hogy kemény vagyok.. de be voltam csokizva. Innen látszott, hogy nem sikerült keménynek maradnia, pedig messze vagyunk :)
A habitus megvan, de 2 perc alatt leveszed, hogy bohóc, semmi komoly ártó szándéka nincs. Tibi is spanol vele, többi fiú is, pedig mindenkinél fiatalabb, "lököttebb".
Ezt hogy nem veszi észre Zsófi?
Meg azt, hogy ők egy erős pár, ha úgy érzi, hogy nem is TC élete szerelme, döntőig simán elvannak, sőt.
TC csinálja a showt, ő néha villant, mindenki bírja őket, akik nem azzal feszkóznak kicsit, nézők is etetve vannak, mindenki happy. Ott vannak a tutiban, innen csak elrontani lehet.
AkkorlegyenPtr 2019.09.26 13:17:04
@kismalacka: Sztem Alexához küldték. Majdnem össze is jött a dolog, csak Dani nézelődne másfelé is Alexa meg ... Alexa.
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.25 11:50:31
@*jinx*: én máshogy látom. Az elején egyértelmű volt, hogy Erik meg ő együtt vannak/lesznek. Ez már önmagában egy olyan jel lehet Eriknek, hogy lépjen, ő megteszi a közeledési lépéseket.
Nem Eriknek jelezte, hogy haggyá.. hanem Niának és a többi csajnak.
Nia jelezte, hogy nem lesznek egy pár.. Helga is jelzi a másik felé, ha gáz van ő nem.
Erik is hülye volt, ez tény.
AkkorlegyenPtr 2019.09.25 13:25:50
@Mate4182: így volt. Megvolt a "lánykérés" meg a csók... elindultak vissza.. fú Erik minket nézett tuti.... ez volt az első mondata a csajnak.

Én egy olyan mókát még bedobnék, hogy vki kijöhet a villából 1 napra és visszanézheti az adásokat a történéseket, hogy lássa mi ment a háttérben... aztán mehet vissza...
AkkorlegyenPtr 2019.09.25 15:55:18
@Zb74: Lehet, hogy Tibi úgy taktikázik, hogy vmikor meg kell ezt lépnie... most, kb a játék felénél meglépi.. bunkó lesz, kb 3 adásig... de lesz még ideje visszahúznia magát, pláne vmi jó csajjal. Lunával pl.
Szóval ha direkt, tudatos, akkor jó az időzítés.. profin tolja.
Persze nem szimpatikus... nem azt mondom, de ha ezen átlátunk, akkor "most indokolt". (Több fiú van bent, Zsani tud választani is)
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.24 14:28:32
@Szoba kilátással: nekem egy kicsit ledobta a láncot a gép, amikor Lunával szórakoztak... Luna adott egy puszit Gergőnek aki aludt.. de ugye azt játszották hogy valójában Erik adta. Luna elbújt... Gergő felkel.. és nem azzal indít, hogy beleveri az orrát az arcába, hanem, hogy : hát te?! .... nem az a baj hogy Erik puszival ébreszti, hanem, hogy mit keres ott Erik? őőőő hátizé...
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.23 10:58:08
@MeadowSoprano: Most nem jó az "összetétel". Felüdülés volt hallani 3 összefüggő, értelmes, logikus mondatot Lunától,.. miért minket választottál? höhö höhö... azért mert... és levezette.
Persze az más kérdés, hogy ezt az RTL írta le neki vagy magától jött.

Valamit kellett lépni, mert a csajok:
Zsani? Nem csinál semmit, csak nyíg, meg Tibi hehe
Nia.. hagyjuk
Helga... jól mutat, de ennyi, fárasztó, küzdjön vele akinek 5 anyja van
Andi.. nem is mutat jól, hagyjuk
Alexa... nemtom, nem az én világom
Zsófi...nemtom, TC vel elvan, lassú a csaj nagyon
AkkorlegyenPtr 2019.09.23 12:25:57
@RTB: Az nálam önmagában még nem verné ki a biztosítékot. Mivel a Ninjába bárki jelentkezhetett... "izmos, jópasik" kellettek, azért a Ninjás listán akadt pár.
Megkeresi a TV, hogy érdekel-e.. egy casting.. bemegy, kész. Ettől még ő nem biztos, hogy RTL-es...
Luna esete azért más egy kicsit, meg Nia is.. akik szerepeltek már egy műsorban, meg celeb kapcsolat, stb ott már meleg a pite.
(Ninja pályán végigmenni civilként nem ugyanaz sztem, mint egy műsorban szereplőként részt venni)
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.19 15:29:13
@hereverő heverő:

ezt így olvastam: " de a terasz körbehányását csak akkor igérhetem, ha Nia szájon csókol. B terv, ha Erik ESZI"

Eszi. hínnye mondom, nem viccelsz.... lesz itt nézettség! :)
AkkorlegyenPtr 2019.09.19 15:36:50
@Theriad: Ha ezt hallod: bejött egy Ékszhheerr akkor futás van! :)
AkkorlegyenPtr 2019.09.19 17:25:22
@hereverő heverő:

Hányás, tukán pipa.

Első projekt: palacsinta.

Megsütöd a faszpalacsintát és odalép Erik..
- Mit sütöttél? Bekapnék én is valamit!
- Semmit b+! ohh fszm...
- Mit?
- Semmit, tipli!

Na mindegy, Hogyvolt már várja, nem maradhatok nyuszi! Projekt kettő: a súlyzók

Kirakod a súlyzót, derekad majd leszakad. Na fasza, kész!
Felnézel:
m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/love_island/szept_-17-2019_15-31-08.gif

Ááá futás.. feltépnéd a villa ajtót, amikor kiderül, hogy kulcsra van zárva!
Megfordulsz.. Tibiii b+, hol a kulcs?! Ez be van zárva!

m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/love_island/szept_-14-2019_12-44-10.gif

Ja, sztem jelentkezz :)
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
AkkorlegyenPtr 2019.09.18 09:49:05
@Ispy: ez hogyvolt?
AkkorlegyenPtr 2019.09.18 09:53:01
@indy0311: "Férfiaknak"... ez így mindenkire nem igaz, pl nekem nagyon nem jön be. Tegnap egy az egyben kitette a vásárolt melleket. Kösz, de kösz nem. A "nevetése".. amikor foggal felfelé hörög... kösz, de kösz nem. A belső értékei meghát.. tudjuk. Tibi, Gergő, Tíszi is skipelné...