Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sKoDa

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve kering már az asztronómiai köztudatban egy tizedik (vagy kilencedik, ha a Plútót nem számítjuk) bolygó létezése. A CalTech tudósainak nemrég közzétett megfigyelései is ezt támasztják alá. A Kaliforniai Műszaki Egyetem munkatársai szerint a Kuiper-öv nevezetű, a Neptunusz keringési pályáján…..
Hétfő délután az amerikai keresztény világ meghatározó véleményvezére, Dr. Michael Brown tartott előadást a Kulturális forradalom és szabadosság témakörében a Szent Pál Akadémián, több mint 700 résztvevővel. Dr. Brown a New York-i Egyetemen szerzett PhD diplomát…..
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
Vigyázó! Kik a magyamerikaiak? 2015.09.27 18:28:31
Vajon kik az amerikai magyarok és kik a magyar amerikaiak? – szól a prehryfarkas.hu költői kérdése. A portál egy ezidáig egyedülálló online felmérés keretein belül próbált válaszokat találni az Egyesült Államokban élő magyarok identitástudatához kapcsolódó alapvető…..
Az amerikai-dél-koreai Suki Kim angolt tanított az észak-koreai vezető réteg gyermekeinek a Phenjani Műszaki Egyetemen. Újságíróként 2002 óta rendszeresen megfordult Észak-Koreában,  majd amikor tudomására jutott, hogy az észak-koreai elit gyermekei számára megnyíló…..
Vigyázó! Élj érdekes időkben! 2015.06.10 14:04:24
Szombaton ért véget a Brain Bar címmel rendezett transzhumanista konferencia Budapesten. A Design Terminal által rendezett háromnapos előadás-és beszélgetéssorozat rendkívül érdekes és előremutató előadások keretein belül kívánt választ keresni alapvető társadalmi…..
Izrael tiltakozását váltotta ki Csemer Boglárka dala, mellyel az Eurovíziós Dalfesztiválon fogja hazánkat képviselni. Az énekesnő előadásán ugyanis a "2014 – Gáza – az áldozatok kétharmada civil, köztük több, mint 500 gyerek” mondat is megjelent a háttérben futó…..