Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maci a jeges

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egész két hete írtuk, hogy a szlovák szövetség nem adott zöld utat annak, hogy a Lokomotiva Nové Zámky és a Bp. Stars fúziós csapata két bajnokságban induljon. Újabb fejlemények vannak az ügyben. A cikk végén szavazhatnak. A végleges döntést még nem hozták meg, húzódik…..
Több mint egy hónapja írtunk a junior válogatott csatár helyzetéről, a salzburgi próbajátékról. Az idő eltelt, Kóger jól dolgozott, maradhat. Szerdán debütált a Red Bull EBEL-keretében. Nem is akárhogyan. Kóger Dániel az Alba Volán által kínált biztos…..
maci a jeges 2008.08.28 11:52:19
Az el sem kezdődött szezon eddigi legmeglepőbb híre, hogy a Miskolc és a klub szlovák edzője, Jan Faith a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott.A hivatalos honlapon közlemény formájában olvasható néhány soros hírnél többet a klub vezetői nem kívánnak…..
A extrnavás, most már Alba Volán-os támadót sajnálatos módon kihagytuk a minap az utánpótlás-válogatott kerettagok névsorából, kompenzációként külön posztban jelezzük, hogy ott a helye neki. Hajós Rolanddal szemben muszáj viszont lekapnunk a listáról Pilcsik Tamást, a…..
maci a jeges 2008.07.10 17:38:08
Tekintettel a nagy érdeklődésre elébe megyünk az eseményeknek. Válaszolunk két kérdésre. Két korosztályos válogatottunk idei vb-sikerei megismételhetőek-e jövőre? Kik alkothatják a csapatot? A fellépési sorrendnek megfelelően a juniorokról írunk először. Az ellenfeleket…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.04.18 20:28:00
Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel,…..
A serdülő válogatott prágai útjával kapcsolatban felmerült kérdésekkel foglalkozó cikkünkre reagált Szabó István, a Budapesti Sztárok SE, a Bp. Stars elnöke. Levelét az alábbiakban olvashatják. Kérünk mindenkit, hogy a vitát abban az előremutató hangnemben folytassuk,…..
Serdülőválogatottunk a hét végén Prágába utazik, ahol a hagyományos Spring Challenge Cupon vesz részt. Ezzel egy időben lesz a Budapest Stars tornája is.A cseh fővárosban két ötös csoportban küzdenek majd a csapatok, ha minden igaz, 3x15 perces mérkőzéseken. A magyar válogatott…..
Tehát megcsinálták. Szokás gondolni, hogy világversenyt gödör nélkül végigdolgozni nem lehet. A magyaroknak a völgy a legjobbkor jött, a briteknek a legrosszabbkor. A 3-1-es diadal azt jelenti: Magyarország U18-asai 2009-ben már a divízió 1-ben szerepelnek.Most látszik igazán,…..
Szombat délután sorsdöntő mérkőzést játszunk Nagy-Britanniával a divízió 2-es ifi vb-n. A győztes jövőre egy osztállyal feljebb szerepel. Nekünk csak a csont nélküli győzelem elfogadható, döntetlennel a britek lennének boldogok.Pénteken szüneteltek a küzdelmek…..
Ifjúsági válogatottunk szerdán meglepő vereséget szenvedett Spanyolországtól. Géczi Gábor csapatvezetőnek egy kérdést tettünk fel a mérkőzés után: mi történt?"A fiúk az elején kényelmesen kezdtek, majd kissé elaludtak az első harmad végére. Ettől függetlenül nagy…..
Saját kezünkben van a sorsunk. A magyar ifjúsági válogatott megverte Románia 18 évnél fiatalabbjait, így a divízió 2-es vb utolsó körében ki-ki meccset játszik Nagy-Britanniával. Kora délután volt pillanat, amikor nem úgy nézett ki, hogy ez összejöhet.A Pék-legények keményen…..
maci a jeges 2008.03.27 21:33:36
Sziasztok!
Izgalommal vártuk, a mai meccset és valljuk be tartottunk tőle. A délelőtti edzésen Pilcsik Tomi húzódást szenvedett, így ő a lelátóról szurkolt társainak. Változtak a sorok, Ada került a másodikba és Győri Tomi a harmadikba.
Úgy kezdtünk, mint a spanyolok ellen, azzal a nem apró különbséggel, hogy jöttek a gólok és nem csúszott a kapunkba a kevés román lövésből egy sem.
A srácok nagyon pörögtek jót tett a változás a csapatnak. Különösen a 2. sorunk volt elemében, de a 3. sem maradt el tőle. Az első sorunknak nem ment a játék számukra a küzdelem dominált.
Így eshetett meg, hogy tulajdonképpen hamar eldöntöttük a pontok sorsát.
A második harmad legelején újra villant a parádézó 2. sor és akár hátra is dűlhettünk volna, de az ördög nem aludt és rövid időn belül kaptunk egy előnyös és egy általunk "összehozott" gólt.
Szerencsére nem fogott meg minket és játszottuk a saját játékunkat, a románok(furcsa ezt leírni a sok erdélyi srác miatt) pedig a spanyoloknak sikert hozó kontrákkal kísérleteztek, de fiaink résen voltak.
A 3. harmad ugyanolyan magyar fölényt hozott, mint az első kettő két gólt ütöttünk és már majdnem kezdett unalmassá válni a meccs amikor két kapott gól ébresztett minket, de a végszó is a miénk Győri Tomié volt.
Összességében jó játékkal magabiztosan nyertünk és egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.A változások jót tettek a csapatnak. Az első sor volt halványabb a többinél, de a lényeg a GYŐZELEM!!
Holnap pihenő és szombaton jöjjön a brit oroszlán!
Jégkorong Galló nem oldhatta meg 2008.03.27 08:40:00
Nem sikerült a Belije Medvegyi és Galló Illés terve. A tavalyi ezüstérem után idén nem arany, hanem bronz jutott nekik az 1992-es születésűek összorosz döntőjében. A csalódás ellenére is gratuláció illeti őket.Galló Illésről részletesen írtunk nemrég. Azt is említettük,…..
Könnyed meccsre számítottunk, borzalom lett belőle. A teljesen esélytelennek vélt spanyolok legyőzték a magyar válogatottat a tallinni ifjúsági világbajnokságon.A statisztika szerint az ellenfél mindössze tizennyolcszor lőtt kapura, így bírt elérni négy gólt. Nekünk harminchat…..
Több külföldön játszó fiatal magyar tehetségről írtunk már. Ezúttal Galló Illésről lesz szó. Aki Oroszországban ér el egyre komolyabb sikereket. És mától összorosz döntőt játszik. Nyolc éve Belije Medvegyi néven új utánpótlás-nevelő egyesületet alapítottak…..
maci a jeges 2008.03.19 11:17:46
Bejutott Svédország legjobb nyolc csapata közé Hári János új klubjával, a Färjestads BK-val. Az első sor centerének kiemelkedő érdemei vannak ebben.A 16 éven aluliak mezőnyét négyszer négy csapatra bontották. Háriék a B csoportba nyertek besorolást. A kvartettek egy hétvége…..
A bajnoki szezon vége felé minden első osztályú klubnál érdeklődtünk múltról, jelenről, jövőről. Hátulról kezdtük a sort, a hetedik helyezett Miskolci Jegesmedvék JSE-nél.Beszélgetőtársunk Egri István, a Miskolci Jegesmedvék elnöke volt. 26 éve van a sportágban, több…..
A mindent eldöntő harmadik mérkőzésen idegenben nyertek a Dab.extra.hu-Jégtörők az OB 2-es bajnokság fináléjában. A klub 13 éves történetében először diadalmaskodott. A fináléba a Debreceni HK és a Dab-Jégtörők jutott. A nyolcfordulós alapszakaszt a debreceniek nyerték,…..
Ma két mérkőzéssel kezdetét veszi az OB 1 egyenes kieséses szakasza. Az UTE az Alba Volánt fogadja, ez rangadó, a Miskolc a HC Csíkszeredához látogat, ez kevésbé.Két problémánk van a negyeddöntőkkel. 1. kevésnek tartjuk, hogy csak két győzelemig tart a párharc, 2. magára adó…..
A tegnap történtek után sejthető volt, hogy a két erdélyi klub megpróbál a magyar bajnokságban is helytállni. Az OB 1 negyeddöntőjére is így választottak ellenfeleket. A HC Csíkszereda-Miskolc, az SC Csíkszereda-FTC-NZ és az UTE-Alba Volán párharc győztese kerül az…..
maci a jeges 2008.02.20 17:45:29
Nagy vihart kavart cikkben számoltunk be Hári János pályafutásáról és átigazolásáról. Azóta megérkezett az egyik legjobb svéd ificsapathoz, és bemutatkozott. Alaposan.Nem szükségeltetett hosszú akklimatizálódás. A Hammarbyból a Färjestadba igazoló magyar center érkezése…..
maci a jeges 2008.02.19 13:26:19
A pénteki székesfehérvári vereséggel az utolsó helyre csúszott Miskolci Jegesmedvék bravúros győzelmet arattak a negyedik helyen álló Újpest ellen. A másik vasárnapi meccsen a Dunaújváros, ahogy vártuk, bezsebelte a 3 pontot az FTC-Érsekújvár ellen, és ezzel eldőlt, hogy az…..