Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZMO

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fényképezni ma már egy okostelefonnal sem jelent nehézséget, ám hosszú volt az út, míg idáig elért a fotográfia. Ki volt az első ember, akit megörökítettek? Mikor sikerült először lefotózni a Földet az űrből? Bemutatjuk a fotózás történetének legfontosabb állomásait.  1. Itt kezdődött minden A…..
Ötven millió forintot lehet nyerni az ATV-n hamarosan bemutatkozó, 500 - Az ország géniusza című vetélkedőjében, ami a TV2-n frissen besült Legyen ön is milliomos!-hoz hasonlóan tudásalapú, és ha csak az amerikai eredetiből indulunk ki, eléggé megizzasztja a játékost. Mert hát, 500 kérdés, baszki...
Austin Amelio is szerepel majd a Fear the Walking Dead ötödik évadában, írja a Wrap. Amelio a Walking Dead torzarcú árulóját, Dwightot alakítja. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Amelio is annyira központi szerepet kap majd, mint az anyasorozatból a spinoffba igazoló Lennie James, vagyis Morgan. A…..
ZMO 2019.01.05 17:39:38
@johnclark: Igazából nem lenne ezzel gond, csak közben igazán jó sorozatokról fele ennyi szó sem esik. Mondjuk a megfogalmazásból nekem ez a bejegyzés egy fizetett hirdetésnek tűnik, szóval nyilván ennek is meg van az oka, hogy erről a szarról írni kell, csak akkor mehetne mellé pár cikk a jobbakról is.

3) Igen, erre van igény.
4) Igen, erről kell írni.
Két napos hír, de ezek szerint a teljes magyar sajtó elment mellette, velünk együtt: Mundruczó Kornél (Fehér isten, Delta) a pornóiparról fog nemzetközi fikciós sorozatot forgatni, aminek ő lesz az egyik alkotója és rendezője is. A forgatókönyvet közösen írja állandó alkotótársával, Wéber Katával. A…..
Megvan a Mandalorian, vagyis az élőszereplős Star Wars-tévésorozat szereplőgárdája, és tele van kifejezetten érdekes nevekkel. Azt már lehetett tudni, hogy a főhőst Pedro Pascal alakítja, aki egy mandaloriai pisztolyhős lesz majd. Viszont most bejelentették, hogy Pascal mellett szerepel még Carl…..
ZMO 2018.12.13 23:23:14
@qtyuly: Emmy-díjas sorozatok fő és mellékszereplői. Ha nem nézel sorozatokat vagy maximum azokat, amiket a TV2/RTL duó vesz meg, akkor nem is nagyon fogod őket megismerni.
Szerintem a tévézésben jelenleg az egyik leggondosabban őrzött titok, hogy az új évadban rég nem látott konszolidált külsőt öltő Rick Grimes hogy távozik a zombiapokaliposzisből. Megeszik? Ő esz meg valakit? Megharapják, karját veszti, aztán hullik el? Hősiesen áll a vártán, és menekülő társait…..
ZMO 2018.10.22 11:03:54
@PITTA: Ez a sorozat évek óta híján van a logikának, szóval akármi megtörténhet.
Bár a House of Cards (nálunk Kártyavár) alkotói természetesen azt mondták, a világért sem azért tették ki Kevin Spacey-t a sorozatból, mert 14 éves és idősebb fiúk zaklatásával vádolták meg, hanem mert hát már amúgy is pont ki akarták rúgni, és bár nyilván most is azt mondanák, a most kijött,…..
Negyedik részéhez érkezett a Westworld című sorozat az HBO-n. Alábbi posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb kérdéseit...
ZMO 2018.05.15 21:53:24
@mrperfect: Pedig (ha nézed majd 1x), itt most sokat tisztult a kép.
A Netflix őrülten sikeres ifjúsági kalandhorror-sorozata, a Stranger Things sem kerülhette el a siker egyik modern velejáróját: az alkotóit beperelték plágium vádjával. Ez a hollywoodi ügymenet része, a Mad Maxtől az Avatarig mindent és mindenkit perel valaki, több, de inkább kevesebb sikerrel. A…..
Zsinórban ötödjére osztották ki a Televíziós Újságírók Díját, ezúttal két új kategóriával, a legjobb zsűritagéval és a legjobb gasztrorealityvel kiegészítve. 12 díjon osztozott a TV2, az RTL és az HBO, mert hát kis piac ez, saját gyártással, mármint olyannal, amit nevezni lehetett (vagy éppen…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 17., 23:02 PDT Diverzitás - ez volt a legtöbbet elhangzó szó az idei Emmy-gálával kapcsolatban, mintha Hollywood a #túlfehérOscar-botrány óta igyekezne kicsit kompenzálni és megmutatni, hogy igenis tudomást…..
Éjjel 2 és 5 között kiosztották az amerikai televíziós szakma legnagyobb elismerésének számító Emmy-díjakat. A szolgálólány meséjének köszönhetően a Hulu lett az első streaming szolgáltató, amelyik a legnagyobb presztízsű díjat megnyerte. Ez a sorozat adta a legjobb női főszereplőt (Elisabeth Moss),…..
Itt van egy trailer, tessék megnézni, utána felteszek egy kérdést. Mehet? Na, a kérdés: a fentiek alapján a The Orville a) egy Star Trek-paródia, vagy vicces átértelmezésb) egy klasszikus sci-fi kalandtörténet Ha az elsőt választottuk, akkor tévedtünk, legalábbis Seth…..
Van egy franchise, a Divergent (itthon: Beavatott), ami azt a vonalat lovagolta meg a moziban, mint az Éhezők viadala, azaz posztapokalipszis-összeomló társadalom-romokból épített disztópia-tinihősök-messiáskultúra-egy csaj ment meg minket toposzok mentén elég fantáziálatlanul összelopott…..
ZMO 2017.08.03 19:03:22
@sebi77:
Van rossz és rosszabb, és van ez. Azzal, hogy valaki az Éhezők viadalával egy szinten emlegeti ezt a fost, csak komolytalanná teszi a véleményét. Ezzel nem azt mondom, hogy az Éhezők viadala olyan hű de jó film vagy könyv, de basszus azért lássuk már be, hogy mekkora különbség van a kettő között.
ZMO 2017.08.03 20:09:20
@sebi77: Szép és jó a Battle Royale, de azért egyfelől nem is teljesen ugyanaz a Hunger Games, másfelől azért lehet egy jó alapanyagot többféleképpen is másolni. Mondjuk a Beavatott valami egészen más, csak hát nem jó :) A Maze Runner talán kreatívabb (az alapjai), de mégis gyengék a filmek (még ha annyira nem is, mint a Beavatott). No mindegy, szóval vannak azért szintek.
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
ZMO 2017.07.15 18:17:59
@sixx: de aztán le ne hozzátok, hogy a hangosítási baki miatt rajtunk röhög mindenki :) Amúgy valóban szomorú az érdektelenség. Pl. sportoldalak sem foglalkoztak tegnap még ezzel.
A szervilizmus olyan szintjére jutott el az MTI, amit elérni csak egy olyan országban lehet, amiben a Főnöknek vagy sameszainak, a hivatalos propagandaminiszternek, meg a háttérben sertepertélő többinek, a tűz közelében sunnyogó kétes, de hivatalosan nem is létező alakoknak már nem is kell utasítást…..
Paris Jackson panasza miatt végül nem adja le a Sky a Michael Jacksonról szóló műsorát, a félórás epizód a Sky Arts Urban Myths sorozatában ment volna adásba. A csatorna azonban pénteken közölte, hogy nem vetítik le. Hangsúlyozták, hogy "nem volt szándékukban bárkit is megbántani" a műsorral,…..
ZMO 2017.01.13 15:58:31
A drótos UPC-nél és a Telekomnál nem, basszameg.  A Spíler TV augusztus 12-től elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjában...
...úgy 20 év után újra. Német tévén épp láttam, hogy leadnak 2 részt valamelyik kis retrócsatornán, gondoltam mosogatáshoz/főzéshez pont jó lesz. Tisztában voltam vele, hogy nem lehet olyan szintű varázsa a sorozatnak, mint volt az a 90-es évek elején. De a végeredmény azért egy kicsit így is…..
ZMO 2016.07.18 18:11:00
@IvánBélaCsubakka: ejj. Igen. Mindig keverem őket. A lényeg hogy a magyar K.I.T.T. hang nélkül :))