Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seo101

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eddigi cikkeinkben arról meséltünk, hogyan tudod akár te magad is elsajátítani a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás kisebb-nagyobb fortélyait, akár saját weboldalt, webáruházat vagy blogot vezetsz. Nem ritka azonban, hogy az igazán nagy elérést és látogatottságot megcélzó…..
Seo101 Mire jó a SEO? 2015.09.19 10:10:00
Ez talán buta kérdésnek hangzik elsőre, hiszen blogunk teljes egészében a SEO ágazatát dolgozza fel, így talán nem is szükséges részletezni a fontosságát – nem biztos azonban, hogy mindenki tisztában van vele, milyen fontos jelenségről is beszélünk. Tanulj meg élni az SEO…..
A blogolás – akár személyes, akár tematikus jellegű – manapság az önkifejezés legegyszerűbb és legsokoldalúbb formája, a magánjellegű tartalmak létrehozása mellett pedig már fontos szerepe van a kereskedelemben és az üzleti életben is. Nézzük át röviden és tömören,…..
Manapság már minden internetes tartalomgyártó és -szolgáltató, nemcsak a cégek és a márkák, hanem az egyéni tevékenységet végzők (blogger, vlogger, fotós, stb.) is jól tudják, hogy a megfelelő terjeszkedéshez és eléréshez elengedhetetlen a különböző „social media…..
  A keresőoptimalizálásban fontos szerepet játszik a kulcsszavak helyes és mértékletes használata. Most elmondjuk. mire kell ezekkel kapcsolatban figyelni, milyen mennyiségben érdemes őket szerepeltetni, illetve hogy egyáltalán mi is a szerepük valójában.   A kulcsszavak,…..
Seo101 A jó címadás titka 2015.08.02 11:28:42
Azt az egyszerű internetfelhasználó is jól tudja, érti, hogy a különböző címeknek (weboldal, blogbejegyzés, cikk) fontos szerepe van. Fontos, hiszen alapvetően a cím feladata, hogy felkeltse az olvasó, a potenciális látogató figyelmét. Kellően motiválja őt arra, hogy klikkeljen…..
A Google folyamatosan frissíti algoritmusát, amely a weboldalak tartalmait átfésülve megállapítja, hogy mennyire releváns az adott honlap – ez egy rendkívül összetett, és több faktor alapján végzett folyamat, amit még mindig tökéletesítenek. A kereső célja, hogy olyan…..
Talán nem is gondolnád, de a webshopod sikeressége nagyban függ attól, hogy mennyire élsz a keresőoptimalizálás lehetőségeivel, és hogy rendesen kihasználod-e azokat. Valószínűleg azt már tudod, hogy ez a látogatottságnövelés egyik leghatékonyabb eszköze – webáruház…..
Seo101 Linképítés PR-cikkel 2015.03.31 15:20:17
A PR-cikkek keresőoptimalizálásban jelentett fogalmáról már olvashattak korábban weboldalunkon. A PR cikk ugyanis ebben az esetben nem a hagyományos kifejezést takarja, hanem olyan prémium minőségű tartalmat, ami napjainkban a linképítés egyik, ha nem a leghatékonyabb…..