Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greffi

20 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy az idei évadban már nem ő lesz a zsűri női tagja.  Utódjáról egyelőre nem tudunk semmit, kommentekben tessék segíteni az RTL-nek. Búcsúzzunk Tóth Gabitól egy gif-összeállítással!..
MERLE MEGMONDJA Dr. Strange. Love. 2017.01.05 18:55:12
Minap Merlével motiváltan a MOM-ba mentünk, most meg megmondjuk milyet mozikáltunk - s még mást, minimálban. Egy kisebb baráti társasággal vágtunk bele a kalandba, jelesül a kedvenc Sherlock Holmesunk nevével fémjelzett Dr. Strange került a vászonra, és kimondottan jól szórakoztunk...
MERLE MEGMONDJA K, mint Kvíz 2016.11.06 21:42:58
Soha nem gondoltam volna, hogy én valaha azért fogok lelkesedni, hogy kérdéseket tegyek fel embereknek, akik azért gyűlnek össze, hogy ezeket a kérdéseket megválaszolják. De megtörtént. A leginkább súlyos, hogy filmekkel kapcsolatban kérdezek. További súlyosbító tényező, hogy már mindketten benne…..
MERLE MEGMONDJA P, mint póker 2016.07.18 21:38:17
Nagyon hosszú ideje küzdök már ezzel a poszttal, kaptam is érte Morgentől rendesen a fejemre, csak valahogy olyan nehezen akart megszületni. Sokáig nem jött az ötlet a következő betűre, aztán meg olyan jött, amit még további érlelést érdemel. Végül, a legváratlanabb pillanatban beütött az isteni…..
Sajna buci nem volt az utrechti vasúti múzeumban rendezett díszvacsorán, ezért a franciakenyér... :)..
Vallomást teszek, bár gyanítom, nem újdonság, azoknak akik ismernek csak egy kicsit is. Nem vagyok különösebben rend- vagy rendszerszerető emberforma. Ennek ellenére vannak dolgok, amelyekhez szeretek ragaszkodni. Ilyen például az a közért, ahova vásárolni járok. Pedig sem nem túl olcsó, sem nem…..
MERLE MEGMONDJA Andy Wier: A marsi 2016.06.17 20:13:52
OLVASÓ-NAPLÓBEJEGYZÉS: 1. SOL "I’m pretty much fucked. That’s my considered opinion. Fucked." Eindhovenben állok a reptér nagy duty free shopjának a könyves részlegén. Az elején az illatszerek vannak, a kolléganőt otthagytam, miután lelocsoltam magam némi Paco Rabane parfümmel. Gondoltam, miután…..
MERLE MEGMONDJA Győzelem!!! 2016.06.15 00:48:13
Íme a bizonyíték: Merle él és virul. A múlt hétvégén Keszthelyre látogatott, ahol megtekintette a Festetics család kastélyát és annak csodásan felújított parkját, némi vízeséssel és hangulatos halastóval, akkora díszhalakkal, hogy azok egyben le tudták volna őt nyelni. Ha akarták volna, és ha…..
Miért Leszter City az angol bajnok? Gyorsan tisztázzuk: nem, nincs elrontva a cím és az előző mondat sem, bár lehet, hogy sokan elbírnának viselni bele egy névelőt a kérdőszó után, de nem kell az oda. A kérdés maga ugyanis arra vonatkozik, hogy miért Leszternek ejtik azt, amit Leicesternek írnak.…..
Puhl Sanyival élve: "Ehhez nem kell no komment..."..
Április utolsó péntekén Morgen és Greffi koncertre ment, Merle fülgyulladásra hivatkozva lemondta a részvételt, de később sajnálatát fejezte ki a távolmaradás okán. Az önnön magunk jólérzésének helyszínéül a Gólya Szövetkezeti Presszó került kijelölésre, lévén itt adott számot kimagasló tudásáról a…..
Vannak mondatok, amelyek bizonyos helyzetekben, azon helyzetek milyenségétől, tulajdonképpen függetlenül szabadon felhasználhatóak jelentésük mégis minden helyzetben ugyanazt jelenti, vagy éppen totálisan az ellenkezőjét - nálam ezt jelenti a tételmondat definíciója. Szép gumiszabály, nemde? Könnyen…..
Ma van az új Mad Max-film hazai premierje, a szaksajtó éppen hanyattesett tőle, ezen fellelkesülve kaptok egy toplistát, mint az Avengers-filmnél. Ugye jön majd ősszel az új Mad Max-játék is, addig is itt van tíz fasza játék vagy játéksorozat időrendben, ami valamilyen szempontból…..
greffi 2015.05.22 08:19:30
@Stöki: jó, elhiszem. az infó feldolgozásával lesznek problémák. :) ezt egyszerűen nem is értem... :)
A francia Jacqueline Auriol a világ első női katonai berepülőpilótája az 1940-es években a háború után az Elysee palota lakója volt. Madam Auriol az 1950-es és 1960-as években több sebességi repülési világrekordot is felállított. Apósa, a francia miniszterelnök…..
    Az RPG-k talán nem a legalkalmasabbak arra, hogy 5 percig jól szórakozzunk. Ezek rendjén hosszabb távú befektetések. A Sacred Treasure szerencsére nem egy Diablo mélységű szerepjáték, így tudom ajánlani mindenkinek, aki egy kicsit is fogékony a karakterfejlesztős játékok…..
greffi 2015.03.17 11:58:28
@Dr.out: gondolom a karakterfejlesztős részre értette a poszt-toló. :)
Anyu a fő húsellátóm, ha látogatóba jönnek, mindig hoz valamit vidékről. Így alig járunk henteshez, mindig van mihez nyúlni. Legutóbb egy szép marhanyakat kaptam tőle. Kivételesen nem vörösboros pörköltet akartam készíteni belőle, hanem valami nem megszokottat. Megint…..
Túljutott a Formula-1 mezőnye az első teszten, 32 nap múlva Ausztráliában megkezdődik az idény, de egyelőre még nem tekinthető véglegesnek a szezon menetrendje. Korántsem biztos ugyanis, hogy megrendezhető idén a Német Nagydíj, öt hónappal a verseny előtt egyáltalán nem tudni,…..
Némileg profán hasonlattal profi használt-autókereskedésre emlékeztet a Diósgyőr labdarúgó-szakosztálya. Ez most Koman Vladimirról az ember eszébe. A 25 éves válogatott játékost, aki sokat ücsörgött Oroszországban az Ural kispadján ( valószínűleg jó pénzért), most…..
Biciklizzünk! Na nem a szabadban, csak flashben: a Free Rider HD a nevéből következően biciklizésről szól, viszont a környezet egy jól kidolgozott pályán igazán szép. A feladat természetesen adott: minnél gyorsabban végigérni, pályából pedig jópár rendelkezésünkre áll, de…..
greffi 2015.02.03 13:58:08
@-Hantaboy-: ez annál azért jóval genyább...
Folytassuk a hetet valami akciódúsabbal. Najó, a Stick Squad mondjuk kifejezetten nem egy pörgős darab, lévén mesterlövészek bőrébe bújva próbálunk visszaszerezni egy ellopott rakétát. Ennek megfelelően fontos a jó előkészítés és célzás, a 20 pálya pedig bőven ad…..
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
Mára két apró, de annál betegebb ökörség lesz a napi penzum. Az első a sorban a Soccer Physics, ami megteremtette az egygombos futball műfaját. Bizony, csupán a felfele gombot nyomogatjuk, a játékosok meg valami szerint pattognak, mint a hülye. Néha van némi csavar, mint például…..
greffi 2014.08.01 12:20:34
de hogy ennek miért kell unity?! :D Egyébként dumbgame kategóriából szerintem ez menőbb: www.kongregate.com/games/SkutteOleg/drunken-wrestlers visszaidézi a 20-25 évvel ezelőtti időket, amikor osztálytársaknál összegyűlve laposra püföltök a c64et egy-egy gáma során... :D