Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noflex

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő közpénz-pazarlás, ebben sem jobb a jelenlegi kerületvezetés, mint az elődje. Erzsébetváros polgármestere, Niedermüller Péter a VII. kerületi lakók pénzéből 2021-ben a veszélyhelyzet leple alatt közel 23 MILLIÓ FT-tal támogatott egy közterületen gyakorlatilag jogkör nélküli…..
noflex 2021.06.23 22:17:34
A főváros egyik nagyon magasra besorolt városrésze kétség kívül a Marina part, mely a Dunától csupán néhány lépésnyi távolságra várja a különlegességek szerelmeseit és természetesen azokat, akik nem kevés pénzt tudnak és hajlandóak áldozni egy otthonra. Az exkluzivitás…..
- Főnök, megjöttek az adatok, a Momentum leadta az íveket. - Hahahaha, és, csúnyán beégtek, mi?! - ŐőőőőőŐőőőő...nem egészen.... - Hogyhogy? Hogyhogyhogy? Átugrották a küszöböt? - Igen, és.... - Lárifári, majd lesz benne elég érvénytelen aláírás és kukázhatóvá válik. Szóljatok Árpinak,…..
noflex 2017.02.18 17:13:10
@taga20: te netegezz engemet te fasszopó orbánista geci! Csak azért nyomod itt a gagyinszöveged, hogy takargasd mekkora csicska narancsgecinyaló vagy! Húzzá lefetyelni Tínó!
noflex 2017.02.18 17:22:51
@taga20: simaliba baszomalássan!
noflex 2017.02.18 17:50:50
@taga20: yarp!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre     Tisztelt Mt! Január 6-tól a „teltház” étteremben dolgoztam a konyhán, mert sürgősen kellett valami átmeneti munka ezt még nem próbáltam. Január 28-án felmondtam, mert nem tetszett a…..
noflex 2017.02.07 10:40:11
Hazaköltözni (pláne több évtized után) nem is olyan könnyű, mint azt esetleg elképzeli az ember. Sok minden más, mint amilyennek emlékszik, és a hétköznapok apró bosszúságai is felnagyítódnak, nem hiába mondják, hogy a visszaköltözés legalább akkora kultúrsokk, mint az elmenetel. Azt hiszem, erre…..
Ki gondolta volna 5 hete, amikor megadta magát egy nyomtató, hogy örkény sztori születik történetéből! Örkény is sírva fakadna Egy ilyen szép, ősz végi napon kinek lenne kedve dolgozni? - gondolta a Canon nyomtató, és ettől kezdve módszeresen begyűrt minden papírt.…..
noflex 2016.12.22 09:27:34
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
noflex 2016.11.19 17:33:40
Nem tudom, hogy működik az adategyeztetés a Vateránál, és azt se nagyon értem, hogy miért annyira baromi titkos ennek a folyamata, hogy szerencsétlen kipöccintett vaterás nem tudhat meg az eljárásról semmit. De hogy én nem küldtem volna el ki tudja hova a személyim mindkét oldala után tök önként az…..
Most tekintsünk el attól a vitától, hogy vásárol-e az ember bukósisakot diszkontáruházban vagy nem, márcsak azért is, mert a tesztek alapján a válasz valószínűleg az akár és az attól függ közötti mezőben helyezkedik el. A bukó itt ráadásul csak érintőlegesen téma, a fő érdekesség a Lidl akciózási…..
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
Érdekes házat kínálnak bérbeadásra a XII. kerületben. Az 500 négyzetméteres, 8 szobás ingatlan rendkívül markáns belsővel rendelkezik, ami nem is csoda, hiszen tele van Versace-burkolattal. Ami (mint a legtöbb Versace-termék) vagy nagyon bejön valakinek, vagy visszahőköl…..
Ne igyál kávét, a turbulencia miatt nem kell aggódnod, és ha a telefonod bekapcsolva marad, az sem jelent biztonsági kockázatot. Az Independent-ben jelent meg ez a kissé fura cikk ma. Nos, kíváncsi vagyok, mit szólnak ehhez a magyar olvasók. Amikor legközelebb repülőre szállsz,…..
Mélyen lement kutyába Tiffán Zsolt a Fidesz Baranya megyei elnöke, miniszteri biztosa és országgyűlési képviselője. Orbán kedvenc borásza azon akadt ki, hogy ellátogattam Beremendre és leírtam a tapasztalataimat. A Facebook oldalán úgy fogalmazott, hogy szerinte ez hazaárulás,…..
noflex 2015.09.20 15:09:49
Megjöttek az olcsó őszi fapados jegyek, a két ultracégnél már hegyekben állnak a 10 ezer forint alatti ajánlatok és 5 ezer alattiból is több ezer van már. Nem a legalacsonyabb katergóriában, de szokatlanul olcsó jegyek tűntek fel Athénba, Barcelonába és Londonba is. Külön…..
Olvasónk linkekkel és illusztrációval gazadagon ellátott levelet küldött, úgyhogy nekünk már nincs is más dolgunk, mint rákérdezni a Telenornál a miértekre, mert az tényleg elég béna, hogy egy +NET névre hallgató csomaggal pont a szupernet ne legyen elérhető. Kedves…..
noflex 2015.07.07 09:01:52
@SEHERIKE23: az internet egy digitális kommunikációs háló, ahol az emberek legnagyobb része azt nézi, ahogy más emberek kettyintenek.