Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márk Szerencsi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Föld Napját először 1970. április 22-én ünnepelték meg az Egyesült Államokban, Magyarországon 1990 óta rendezik meg. Ennek apropóján mutatunk most 20 érvet a sok ezerből, miért nem érdemes elpusztítani a Föld nevű csodát.    A Moraine-tó és a Tíz Csúcs Völgye - Alberta, Kanada..
Brit tudósok egy kutatásban arra jutottak, hogy a férfiak elsősorban a közepes méretű melleket szeretik, a közepes méretű keblekkel megáldott hölgyek dekoltázsát nézik a legszívesebben. A második leginkább kedvelt mellek a nagy kategóriába esnek a tudósok szerint.A kutatók…..
A videón látható, erősen streetfighterre átépített motorokkal vonuló bandánál szemmel láthatóan nem alakult ki az összhang. Ami viszont még ennél is rosszabb, hülyék, mint segg. Annyi érdekes és kifogásolható részlet van a benne, hogy csak a felszínt megkapirgálva is…..
Jó domaint választani nem egyszerű, de keményen meg kell dolgozni azért is, hogy sikerüljön valami tényleg idióta címet választanunk. Versenyzőkből pedig nincs hiány. Ma már szinte bármilyen domaint választhatunk magunknak - bár a hagyományos tartományokban, mint a .com vagy a…..
Égigérő paszuly Bigos 2015.04.22 10:18:04
Kép: Krumpli Béla Téli étel, pont most ér véget a szezonja, de ha most nem írom meg, ez is elmarad, mint megannyi sok másik. A Wikipédia szerint a székelykáposzta rokona, ami - mint tudjuk - teljes képtelenség, hiszen a székelykáposzta véletlenül született nem is olyan régen,…..
Gondolkoztál már rajta, hogy mennyi le nem járt szavatosságú élelmiszereink végzik a kukában? Több, mint gondolnád! ..
Ma a Föld napja van. Észre sem vesszük mikor járunk rajta. Van, mert mindig volt. Vajon meddig? Bántjuk, öljük, zsigereljük. Mintha a saját anyánkat vernénk minden nap. Ő csak tűri, adja a mezőt, erdőt, patakot , madárdalt. Talán ha megállnánk egy pillanatra. Ha tudnánk…..
Márk Szerencsi 2015.04.22 11:27:41
Milyen egészségügyi előnyei vannak a kerékpározásnak?..
Márk Szerencsi 2015.04.17 14:24:32
Szerintem virágszőnyeg 2015.04.16 23:36:28
Jaj hogy engedjem hétvégén a fűnyírást?! :-( Teli a kert százszorszéppel, pitypanggal, ibolyával, itt és "Anya házánál" is.... megszakad a szívem ha lefejezik őket.A fűnyírást követő második napon újra virágba borul a pázsit, de akkor sem szeretném a virág bóbitákat…..
Most jött ez a kupac DVD, mindet vissza kell fejtenünk, mert merevlemezen szeretné a megbízónk tárolni a videókat. Amit igen jól is tesz, mert a statisztikáink szerint 100 DVD-ből 4-5 általában teljesen olvashatatlan. Ha van otthoni, felvett DVD lemezed, gyorsan hozd el visszamentetni,…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 11:06:39
Miután a húsvéti leveseket, sonkákat, és süteményeket mind az én, mind a párom családjánál végigkóstoltuk, és elfogyott pár üveg bor, meg pár pohár kávé, elfáradt a pocakunk. Visszatértünk a hétköznapokba, ami igényli a könnyed és gyors, meleg ételt. Edzés után…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:30:36
Magyar Pálinka Szépe: bikiniben az idei döntősök Április 12-én vasárnap délután megtörtént a Magyar Pálinka Szépe 2015 döntőseinek kiválasztása Gyulán az Elizabeth Hotelben. A szakmai zsűri a jelentkezők közül az alábbi szempontok szerint választotta ki a 10…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:27:42
Leonardo DiCaprio nemrég azzal került a figyelem középpontjába, hogy privát szigetén egy szuper-környezetbarát üdülőhelyet létesítene. Nem ő azonban az egyetlen híresség, aki a turizmusból is szeretne egy kis pénzt gyűjteni, Számos olyan világsztár van, aki üdülőhelyeket…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:20:47
A sci-fi témájú könyvek, filmek és sorozatok politikai tartalmainak elemzése jó ideje kerül feldolgozásra komoly szinten, kis hazánkban Tóth Csaba jegyzetel az interneten a témáról és még kurzust is indított az ELTE-n. Az ő megközelítése jellemzően szigorúan „in-universe”,…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:18:03
Szabolcs a Wizz Airnél keresett jegyeket, és meglepődve konstatálta, hogy ugyanazt az utat két különböző áron kínálják neki.  Ő a laptop-mobil eltérésre tippelt, de szerintünk inkább a repülőjegyek árazásában alapvető szerepet játszó un. yield management áll a…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:15:50
A sport, a testmozgás a mindennapok részét kellene képezze az életünknek. Ugyanis, ahogy az ismert közmondás is mondja: “épp testben, ép lélek”! De sokszor különböző kifogásokat keresünk és elhanyagoljuk a sportolást. A Nike Running blogon nagyon sok érdekes dolgot…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:11:08
Rengeteg fotózásom van mostanában és valahogy a hajammal mindig szenvedek, vagy a színe vagy a fazonja nem tetszik, ezért elhatároztam, hogy egy picit változtatok rajta és követve az aktuális trendeket kipróbálom a legújabb, Shatush hajfestési technikát! Sajnos én nagyon nehezen…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:08:12
A Blikk zsenialitása a cikkeik mellé rittyentett illusztrációk terén tagadhatatlan: a fenti képen az alábbi tragikomikus sztori kapott egy új dimenziót: Éden Melanie és Éden Ádám szakított, amit egy dugással ünnepelt meg, mert mivel mással, de a gimnasztika olyan hevesre…..
Az elképesztő érdeklődést övező trailer után izgalmas hírek érkeztek a Star Wars 7 filmről. Lessétek! Igazán érdekes infókat kaptunk a Csillagok háborúja: Az ébredő erő filmről. Lehet mazsolázni! Ha twitteren ezeket írjátok: #stormtrooper #C3PO vagy #BB8, akkor…..
Márk Szerencsi 2015.04.17 10:01:44
Az HBO minden évben készül valami kis meglepetéssel a Trónok harca szezonnyitó napjára. Idén sincs ez másképp. Ma 11 órakor  egy twitteres sárkányvadászatot indítanak el, ami egészen a premier pillanatáig tart. A lényeg, hogy a khaleesi egyik sárkányát, a bárányokat…..
Tegnap elindult a Game of Thrones ötödik évada! Ennek örömére - Emila Clarke és Natalie Dormer után - itt egy újabb címlap és egy kígyós-bogaras fotósorozat, ezúttal az Arya Starkot alakító Maisie Williams-ről.  ..
Nem hogyvoltozunk összefoglalóilag, mert minek, erre van ez a blog, itt a link ez előző négy etaphoz, itt meg a legutóbbi epizódhoz. Na jó ennyire genyó nem vagyok, Tyrion kinyírta a fatert és menekül, Stannis, miután délen hiába ugrált a balettben, elment északra királyt…..
Azt hitted, te vagy a legnagyobb rajongó? Ezeket az infókat egészen biztosan nem hallottad még. 1. A Trónok harcában eredetileg minden szerepet Matt Damon játszott volna, de nem ért rá. 2. Több szereplő neve kihalófélben lévő uráli nyelveken azt jeleneti: Heim Pál…..
Tizenhárom év telt el azóta, hogy véget ért a kilenc évadot megért "egész világ kedvence" X-akták, de a sorozat rajongói ismét örülhetnek: a folytatási láz Mulder (David Duchovny) és Scully (Gillian Anderson) kalandjait is elérte. A páros hamarosan, egy hat részes sorozat…..