Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terepfuto

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit korán kellett kelnünk 4:00, el sem hiszed, hogy vasárnap ilyenkor csörög a vekker, kávé, reggeli, még egy kávé, teszem-veszem, és 5:45-kor el lehet startolni a ház elől, hogy a csodálatosan néptelen fővároson keresztül alig egy óra alatt Leányfalu Duna-parti sétányán rámoljuk kifele a…..
terepfuto 2020.04.17 18:47:20
@rrroka: persze megosztom,de még nem olvastam tőled pl.: a "drágafutófelszerelésre miért ne áldozzá" ekzakt terminus technikusát,igy az elsőbbség a tiéd
Két hete Gútán (avagy Kolarovo) futottam egy erőfelmérő tesztmaratont az alapozás kellős közepén. Ez az a része a Szlovákiának, ahol Hungaroring sima az aszfalt, sík a terep, csodás kerékpárutak vannak, kedves kis falvak. Tavaly is voltam Gútán vízkeresztkor, szerettem. Sífutórajtszámot adnak,…..
terepfuto 2017.02.01 06:34:02
@őze bálint: na aze egyszer a Spartatlonon is jo hasznat vetted mas kiseroinek segitseget tobb pontnal.Eddig toled csak az Oliver bekente a tokom resz ismert.
Én kint szeretek futni. Ilyen időben is. Ugyanakkor hogyha most kezdtek bele érdemes átgondolni, hogy kinti futással, vagy a konditermes-futópados verzióval érdemes-e. Én most megpróbálom összehasonlítani, kiemelni az előnyöket illetve a hátrányokat mindkét típushoz. És tippeket szeretnék adni a…..
Háromrészre szedett folytatásos teleregényünk második része jön (Az első rész ITT.) Hősünk vall első találkozásáról a ma már retro kinézetű pulzusmérős órákkal, a szentírásnak minősített edzéstervről, a távedzés sajátosságairól - ami nemcsak edzőnek, de tanítványnak is távmunka. Lőrincz Olivér, aki…..
terepfuto 2016.02.11 19:25:07
@rrroka: azért azt se feledjük berögzült mozgást nehéz módosítani, hiába futóiskolázol. Ultrán meg nem a mozgással vagy elfoglalva hanem az esetleges felmerült problémák kezeli az ember.
terepfuto 2016.02.12 18:55:32
@rrroka: ez a bármikor lefutok gond nélkül 50kilit erős kijelentés, ilyet még Németh Csaba sem mondana, sztem. Mert itt is a részletekben rejlik az ördög(sebesség, időjárás, időpont, stb), egy Vulkán, Tortúra, BHMTCS hármas kombót próbálj ki.
Ha jól rémlik Olivér már többször leírta olyan, h helyes futótechnika nem létezik. Szögek, vektorok, súlypont , stb összképe számít.
A Nike Terra Kiger 2 annyira más termékvonalat képvisel, mint az eddig általam viselt cipők, hogy érdemes egy pár szóban bemutatni. Nagyon könnyű (241g), vékony talpú terepcipő, 4 mm-es droppal, a minimalista cipők közé tartozik. A másik terepcipőm, a Hoka Mafete sokkal…..
terepfuto 2015.03.30 09:59:26