Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EM (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...vajon felhívná a potenciális Albea-vevő figyelmét arra, hogy a megvásárolni kívánt autót a bolygónkon összesen két helyen gyártják?Bursában, Törökországban, a Tofaş Murat hazájában, illetve Naberezsnyije Cselnyiben, ahol az Oka fészkel.Jó, tudom, ma már nincs Albea, két…..
Belsőség Vorsprung durch Fahren 2009.10.24 14:48:00
Nem a legfrissebb fotók, de a kérdés adja magát. Melyik gyártó sértődjön meg? Skizo?Katt. Galéria nyílik...
EM (törölt) 2009.10.24 22:54:10
@mike1: "Szerintem aki nem tudja eldönteni, hogy Mercit vagy Bmw-t szeretne Audit vesz."

Úgy tűnik évről-évre növekszik a bizonytalan vásárlók száma höhö

OOOO
Gondolom, az a hír már senkit sem sokkol, hogy az Audi márka az idén - bruttó - száz éves, erről egyébként Csikós Zsolt írt egy cikket, aki véletlenül akkor elmulasztotta, most pótolhatja, ha ide kattint. Négyesi Pál viszont az Audi, illetve az előd/testvérmárkák hazai…..
EM (törölt) 2009.08.02 23:11:58
@csiky944: Nem akarok és nem is akartam személyeskedni, de mivel konkrétan Te írtál hülyeséget ezért Téged szólítottalak meg.

Wannabe audis hülyegyerek? A "wannabe" nélkül bevállalom, mivel 2 Audi boldog tulajdonosa vagyok így ez a szó mán' nem illik rám ;)

písz! Inkább olvasgass, még ha nem is szereted a márkát, egy-két infót tudni sosem árt arról amiről megnyilatkozunk ;)
EM (törölt) 2009.08.03 10:49:05
@csiky944: Az, hogy mi történt a 100 év alatt, az egy másik dolog, de az alapításhoz semmi köze. Ezen sok magyarázkodni való dolog nincs. Ez tény.
Mindig ez van ezekkel az átkozott Porschékkal. Először rettegek tőlük, aztán menet közben imádom őket, majd a végén szent fogadalmat teszek: egyszer nekem is kell egy.Mai cikkünk blogposztja...
EM (törölt) 2009.07.20 00:35:53
@ommm: "Kevés ember hagyná ott a féltett tizenmilliós demóautót az újságíróknak, szakadó esőben, a Mecsekben egy teli tank benzinnel úgy, hogy annak előtte soha, senki nem vezette az autót rajta kívül. Szerinted hány ilyen van?"

El ne sírjam magam :-)) Azért nem kis reklámértékkel bír a TC főoldalán megjellenni (kíváncsi leszek meddig lesz kint), szóval ezt a mocskos nagy "rizikót" simán bevállalta az ember, hülye lett volna kihagyni. És, ha jól emlékszem ez már a második OCT-s járgány, amit "teszteltetek". Ha jól rémlik a matt fekete Chrysler is megfordúlt a kezeitek között. Ezzel nincs is semmi baj, de a bátorságáért fényezni azé' nem kéne ;)
Másrészt nagyságrendileg nem biztos, hogy neki 11 miska ugyan az az érték mint neked, vagy nekem. Nem esne jól neki, ha összetörne, de hidd el, tovább lépne simán :-))
... pénzből kevés, pofonból sok. És látogatóból? A tények makacs dolgok, nem engednek, ott vannak és közölnek, leírnak, elborzasztanak vagy örömöt hoznak. Majdnem, mint a szaporafosás. Mi pedig fostunk, szavakat, mondatokat, gondolatokat. Formáltuk magunkat, kicsit tán nőttünk…..
EM (törölt) 2009.04.28 09:34:13
Egyik kedvenc információforrásom hírei között találtam egy rövidet, de annál érdekesebbet. A hír szerint a LeMans Series szabályait felügyelő és meghozó ACO új regulákkal rukkolt elő, melyek (idézem) „célja a sportszerű egyenlőség visszaállítása a benzin- és…..
Jó reggelt hiénák, a kulcstartóvadászok kérdése a következő:A Yamaha nem csak motort, hanem hangszert is készít. Rajtuk kívül melyik motormárka neve egyezik meg egy hangszergyártóéval?..
Belsőség EFEGY 2008.05.13 15:00:00
A dolog nem teljesen aktuális, mert egyrészt régi már az anyag, másrészt az olajválság és a globális felmelegedés árnyékában sokkal inkább napelemes és hibridautókról illik posztolni, mint 70 literes fogyasztásról és benzinben tocsogó szívótorkokról.Annyiból…..