Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motkó Noémi szexuálpszichológus

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A G pontról azt gondoljuk, hogy ingerlésre megduzzad és különösen erős orgazmust vált ki.  Ma már nem is csak G pontról beszélhetünk, hanem G területről, mivel több anatómiai képlet is kapcsolható hozzá. Helye a vagina hasi, azaz a köldök felőli oldalon, a hüvely bejáratától, hozzávetőleg…..
Az endometriózis jelentősen csökkenti az életminőséget és nem kíméli el a szexuális életet sem. Az enyhébb és a súlyosabb stádium is negatív hatással van a szexuális életre. A kutatások alapján feltételezhető, hogy az endometriózissal küzdő nők 69%-75%-ának fájdalommal jár a szexuális élet, és a…..
  Sajnos a serdülőkori endometriózis egy alig kutatott terület, így nincsenek megbízható adatok, és az eredmények sokszor ellentmondásosak. Bár a kutatásra nagy szükség lenne, tekintettel arra, hogy az endometriózis krónikus betegség, a serdülők hosszabb ideig fognak szenvedni a tünetektől, mint…..
Női orgazmus zavar, hiány A szexuális izgalom létrejön, de az orgazmus nem következik be, vagy csak nagyon sokára. Ez a gond általában gyakoribb az egyedül álló nők esetében, mint a párkapcsolatban vagy házasságban élők körében. A klimax után némileg gyakoribb az előfordulása. Ugyanakkor a nők…..
Merevedési zavar Merevedési zavar esetén a megfelelő erekció nem jön létre; vagy létrejön, de nem marad fenn tartósan, illetve ismétlődően visszaesik az aktus során. A férfi képtelen a tartós erekcióra, illetve annak az aktus közbeni fenntartására. A merevedési zavar előfordulása eléggé gyakori, és…..
Az endometriózis elnevezés az „endometrium” szóból származik, ami a méh belső felszínét borító nyálkahártyát jelöli. Az endometriózis krónikus betegség, ami a legtöbb nőnél nem gyógyítható, csupán kontroll alatt tartható. Endometriózis esetén a méh belső felszínét borító méhnyálkahártyához nagyon…..