Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bebike

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
bebike 2011.08.21 10:58:45
1921. január 16-án több mint nyolcvanezer ember szorongott a Szabadság téren megtartott szentmisén, amely után felavatták az úgynevezett irredenta szobrokat. A Védő Ligák Szövetsége Kertész K. Róbert akkori miniszteri tanácsos, a Kultuszminisztérium művészeti ügyosztálya…..
Néhány művész megrajzolta Darth Vadert az eredeti forgatókönyvben szereplő leírás alapján. Nézzük előbb a leírást: INTERIOR: REBEL BLOCKADE RUNNER - MAIN HALLWAY. The awesome, seven-foot-tall Dark Lord of the Sith makes his way into the blinding light of the main passageway. This is…..
  A fenti képet retekblog küldte be a budapesti városbloggerek levlistájára. A különös kompozíció nem Photoshopon készült, hanem az Eucharisztikus Világkongresszuson 1938-ban (ahol, mint azt a heti betonos Smiló Dávid éles szeme kiszúrta, az oltár a római Szent Péter Bazilikában található mása).…..
20éve vagyok ápolónő.Divat manapság a leterheltségre és a pénztelenségre hivatkozni ami igaz de az embertelenségre,empátia hiányára ez nem mentség. De.....!A nővér kiszolgáló személyzet a nap 12órájában.Minden betegnek,hozzátartozónak,orvosnak próbál megfelelni!Mind…..
bebike 2010.06.25 17:23:24
@mothe:
Helyettesítésért pénz nem láttam amíg dolgoztam, ment a túlóra füzetbe hónap végén. Túlórát meg lehetett csúsztatni és néha kifizették. Akkor meg jó volt a fizu :D
plusz a jó beosztáshoz jó fönővér kell. Nem három éjszaka után egy pihenőnappal nappalos műszak. Fiatal vagy bírod, öregszel muszály. Viták az ünnepekről stb.
Kevés emberből kell megoldani ,hogy müködjön minden flottul.
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
  Már 62 ezernél is több tagja van a tegnapelőtt indult Facebook-csoportnak, ami azt javasolja, hogy az idei augusztus 20-i tűzijátékok költségvetését inkább az árvízkárosultak megsegítésére fordítsuk. Hihetetlen sebességgel növekszik a tagok száma, 24 órája…..
bebike 2010.06.23 16:39:05
@greybull: Én is pont ezt akartam írni, de mindazok által ez egy gesztus jellegű megmozulás szerintem a károsultak felé.
Ezért bevallom kicsit ambivalensek az érzéseim.
Egyúttal elmondom, hogy augusztus 20 nekem az államalapítás és a kenyér ünnepe, megsépeklve tüzijátékkal. Igaz idén az új kenyér nem tudom nem-e import búzából lesz-e?
Richelieu saját magához képest elég lényegretörő volt a lentebb olvasható levelében, ráadásul egy aktuális témát taglal. Az egyik legnagyobb tahóság szándékosan belehajtani az út szélén összegyűlt több centi mély vízbe, hogy a járdán, buszmegállóban álló embereken…..
Minden évben készülnek megkérdőjelezhető hitelességű statisztikák a világ legnézettebb sorozatairól, melyekkel nekem csak annyi a bajom, hogy India és Kína nézettségi adatai konkrétan nem szerepelnek benne, így a jóég tudja, melyik helyi szappant nézik nagyságrendekkel többen,…..
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
addict Szabad vakokon viccelődni? 2010.05.03 14:30:00
Ha így teszi fel a kérdést az ember, akkor a válasz nyilvánvalóan nem. Ha viszont csak úgy leül és megnézi ezt a reklámot, akkor nem feltétlenül gondolkodik ezen, hanem csak azt nézi, ami jelenetben történik. Az pedig azért a maga hülye módján mégiscsak vicces. Én legalábbis…..
5 sherpa hegymászó és egy kínai hegymászócsapat kereste Konyit, aki feltehetően egy jéghasadékba zuhant. Amit jégtörmelék fedett be. A kínaiak szerinte nincs már esély, hogy élve megtalálják. Klein Dávid ma jön le a hegyről. Ő azért nem vett részt a keresésben, mert a karja megsérült, s így…..
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
  "Újra felépül a Kós Károly és Zrumeczky Dezső tervezte régi Zsiráfház és Bölényház. Az épületeket eredetileg 1912-ben építették, ám a második világháborúban mindkettő elpusztult. Az 1960-as években Kéri Gyula és Bodnár Ferenc tervei szerint épült,…..
Új év és máris egy új negatív rekordról számolhatunk be! Az utasok tökéletes dezinformálásának mintapéldája a lenti történet. Először elküldték az utasokat, hogy menjenek Pestszentimrére, mert onnan megy tovább egy vonat Ócsára, mivel gázolás történt. Közben az eredeti…..
Gyakran bizony be kell lássuk, nem azok a filmek nyerik az elismeréseket, amelyek leginkább megérdemelnék. Elég csak néhány példát felhoznunk, ugyanis az 1995-ös díjátadón a Forrest Gump több díjat zsebelt be, mint a Ponyvaregény, vagy a Remény Rabjai, 1977-ben pedig a Rocky…..
Szia,   nem egy nagy durranás, de engem mindenesetre meglepett, és hátha neked is tetszeni fog: Pesten, a VIII. kerületben, a József és Őr utcák sarkán lévő bérház homlokzatán találtam a csatolt képeken látható dekorációt. Gyári és tsz-jelenetekkel számtalanszor…..