Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dima

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Amatőr a Ferencváros 2008.04.01 14:36:00
Ha nem is sorban, de haladunk hátulról előre a magyar bajnokság szezonértékelésevel. A Miskolc és az UTE után a hatodik helyen végzett FTC-Érsekújvár csapatával folytatjuk.Ebből az alkalomból Kassai György szakosztályelnökkel beszélgettünk. Aki szerint a szezon legnagyobb…..
Tehát megcsinálták. Szokás gondolni, hogy világversenyt gödör nélkül végigdolgozni nem lehet. A magyaroknak a völgy a legjobbkor jött, a briteknek a legrosszabbkor. A 3-1-es diadal azt jelenti: Magyarország U18-asai 2009-ben már a divízió 1-ben szerepelnek.Most látszik igazán,…..
Fantasztikus évet zárt a magyar jégkorong-utánpótlás. A juniorok bentmaradtak a divízió 1-ben, az ifjúságiak pedig az alig elmúlt hét végén feljutottak oda. A sikerkovács Pék György szövetségi kapitányt kértük helyzetértékelésre. A legendás újpesti játékos, Pék…..
Ifjúsági válogatottunk szerdán meglepő vereséget szenvedett Spanyolországtól. Géczi Gábor csapatvezetőnek egy kérdést tettünk fel a mérkőzés után: mi történt?"A fiúk az elején kényelmesen kezdtek, majd kissé elaludtak az első harmad végére. Ettől függetlenül nagy…..
Könnyed meccsre számítottunk, borzalom lett belőle. A teljesen esélytelennek vélt spanyolok legyőzték a magyar válogatottat a tallinni ifjúsági világbajnokságon.A statisztika szerint az ellenfél mindössze tizennyolcszor lőtt kapura, így bírt elérni négy gólt. Nekünk harminchat…..
Jobban nemigen kezdődhetett volna a divízió 2-es világbajnokság a magyar ifiválogatott számára. A fiatalok 19-1-re verték Izrael tavaly még erősebbnek tűnő válogatottját. Hazánk fiai minden harmadban domináltak, az elsőt 5-0-ra, a másodikat 7-1-re, a harmadikat 7-0-ra…..
Hat éve alakultak, ez idő alatt a legjobb utánpótlás-nevelő egyesületté váltak. Három éve az ország utánpótlás-bajnokságait nőtték ki, idén pedig az utánpótlást is.2001-ben a Ferencvárosi TC keretei között folyó szakmai munkával és egyéb viszonyokkal elégedetlen…..
Nagy vihart kavart cikkben számoltunk be Hári János pályafutásáról és átigazolásáról. Azóta megérkezett az egyik legjobb svéd ificsapathoz, és bemutatkozott. Alaposan.Nem szükségeltetett hosszú akklimatizálódás. A Hammarbyból a Färjestadba igazoló magyar center érkezése…..
Súlyos vereségeket szenvedett ifjúsági válogatottunk. Olyan csapatoktól, amelyek közé tartozni igyekszünk. Okokat kerestünk, ilyeneket találtunk: csapnivaló szabályok, rossz rendszerek, fura felfogású csapatok. Van véleményünk egy-két dologról.Kezdjük azzal, hogy új…..
Dima 2008.02.13 13:07:35
Én, mint 91-es játékos apuka, örülök, hogy gyerekem kemény meccseket játszik. Csak adjanak ennek más nevet! Pl. Junior bajnokság.
Nézzünk ifi bajnokságokat más országokban: szlovákban 90-91, csehben 91, oroszban 91 +5 fő 90. Tudom, hogy nem hoki ország vagyunk. De így soha nem is leszünk.
2 - 88-os és 3 - 89-es elvittek játék lehetőségét gyengébb 91-esektől és erős 92-estől. Csak Stars-os meccseket látom. Dunaújvárosban 6 gólból első 5-öt lőttek „túlkorosok”. (6. véletlen volt – hibák sorozatának eredménye) Szfváron 4 gólból első 3-t. (4. üres kapuban) De ez se baj, hanem az, hogy 4 sor volt padon és 3 (valamikor csak 2) játszott.
Ki fejlődik ezeken a meccseken? „Túlkorosok”, mert játszanak 2-3 évvel fiatalobb játékosokkal? Azok, akik csak gyenge ellenféllel játszanak és erős meccseken ülnek a padon? Azok, akik rendszeresen játszanak ifiben, de nem kapnak játék lehetőségét junior bajnokságban?
Miért nem indult junior liga?
Miért nem kötelező minden OB1-es csapatnak junior csapatot indítani?

Spisak Robert nem azért jött, hogy magyar állampolgársággal rendelkező játékosok fejlődjenek. Ö nagyon jó és PROFI módon dolgozik azokkal, akik vannak csapatban.
Miért Spisak nem dolgozik válogatottban? Se felnőttben, se juniorban, se ifiben?

És még egy. Ha román állampolgárságú játékosok még nem magyar állampolgárságú, ez nem a Stars hibája. Imecs – legjobb 91-es center! Fodorban és Beczeben nagy fantázia van! Vagy svédek, akik akarnak honosítani magyart, vagy oroszok, akik honosítanak ukránokat, beloruszokat, hülyék? Nem gondolom, hogy ők…