Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birop

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy itt a pangás, jöjjön hát egy könnyed bejegyzés. Még a nyáron voltunk a pócsmegyeri tónál. Az utóbbi tíz évben egészen kiépült, és van a partján egy nagyon kellemes vendéglő. A kaja jó, a kiszolgálás közvetlen. Az internacionalizmuson talán volna még mit csiszolni.…..
Film adatlap Eredeti cím: The Book of Eli Bemutató (USA): 2010. január 15. Magyar cím: Éli könyve Magyar bemutató: 2010. február 25. Műfaj: Akció, Dráma Rendező: Allen Hughes, Albert Hughes Forgatókönyvíró: Gary Whitta, Anthony Peckham Szereplők: Denzel Washington, Gary Oldman,…..
birop 2010.02.03 12:55:30
Köszi a feliratot. feliratok.na.tl/ oldalról töltöttem le. A végén vettem észre a blog címet, és azért írok, mert volt benne néhány hiba.
490. Ott nem azt mondja, hogy Északnak, hanem nyugatra.

801
"A föld pedig kietlen és puszta fala," ez helyesen: kietlen és puszta vala

803
"és az Isten Lelke lebeg fala" szintén vala

807
"és kőn világosság." és lőn világosság.

Köszi még egyszer a feliratot, remélem tudtam segíteni.
Boldogok a sajtkészítők. Nyilván nem szó szerint kell érteni, ugyanúgy vonatkozik bármely tejipari termék készítőire. - Brian élete Hát igen, már Brian is tudni vélte, én viszont nem tudom, hogy valóban boldogok, vagy épp az ellenkezője. Viszont szeretném megtudni. Na de…..
birop 2010.01.31 01:42:24
@MeeCee: Addig teljesen értem, hogy ha minőséget szeretnék, akkor fizessek érte. Ez az élet minden területén így van. Azt nem értem, hogy a magyar és külföldi minőségi termék között miért ekkora az árkülönbség.
Még annó megrendeltük UPC-nél az internetet. Tudom, tudom. Ezer és egy rémtörténet kezdődik hasonló mondattal webszerte, ez most nem arról fog szólni mennyit bénáztak és milyen kálváriát kellett megjárni, míg lett net otthon. (Habár azért az is mókás volt.) Szóval…..
A csatabárd örökre elásva.     Emlékműsor ma 21:20-kor az M1-en. ..
Nem gondolom, hogy a következő rövid történet nagyon különleges lenne, inkább tipikus helyzetkép. És mint ilyen, leírásra méltónak találtatott. Ma reggel, Újpest vasúti pénztárában kiséreltem meg jegyet venni. Elővételben, máshonnan induló vonatra. Ráadásul üdülési…..
birop 2009.06.17 15:44:22
@vonat blog:
Egyet is tudok érteni, hogy egy közlekedési szövetség jó dolog lenne. Sőt nagyon is elvárt. De a mávnál szerintem nem itt a bibi. Talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy ha holnaptól létezne egy közlekedési szövetség, akkor az rövid úton elvérezne a MÁVnál két dolog miatt.
- Túl sok a Gizi mentalitású alkalmazott
- Az egész rendszer/vezetés támogatja ezt a szemléletet, mert addig se tűnik fel, hogy jó pénzért szahart se csinálnak.

Pl. Hétfői viszonylag friss élményem:
Keletiből utaztam Ecser Citybe. Ez 24 perc menetrend szerint és 30 percenként járnak oda a vonatok. Hát én reggel fel is ültem egyre, amikor felültem bemondták, hogy 3 perc múlva indul. Majd persze nem indultunk. 14 perc késéssel indultunk, amire az út végére lett 17. Nem is ez a gond, hanem hogy midnez alatt semmit nem tudtunk, hogy mi van. Ott állt a vonat a Keletiben, és senki nem mondott semmit. A kallaer arra se járt, leszállni persze senki nem mert. És teljes joggal, mert amikor elindultunk, akkor nem mondták be, hogy megyünk. Egész idő alatt az érkező vonatoknál bemondták, hogy késnek. És kivétel nélkül mind késett. Az indulóknál viszont mindet a menetrendszerinti időben mondták be, pedig gorombán késtek azok is. És szerintem itt van a gond, hogy a Keletiben senkinek nem jutott eszébe, hogy a valós indulási időket írják ki a kijelzőkre, vagy ha ezt nem, akkor a hangosba valós időket mondjanak be. De ha még ez se, akkor a kaller járjon már körbe és egy fél mondattal "bocs késünk kb 15 percet, mert zebrát gázoltak Köbánya-felsőn" tájékoztassa az utasokat. Teljesen motiválatlan emberek dolgoznak tömegével a MÁVnál.