Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spanyol'

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Money machine 2011.02.10 07:01:00
  Hogyan csináljunk pénzt egy állami cégből, ha a jó Isten éppen annak élére tett minket? Tanfolyam kezdő és haladó vezetőknek, karrierista fiataloknak, pártcsinovnyikoknak, szeretőknek, manipulátoroknak, magyaroknak és idegenszívűeknek, fehérgallérosoknak és…..
  Breaking News!   A Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet  - International Correlation Resource Center (ICRC)  - birtokába került egy videó, amin Osama bin Laden üzen az amerikaiknak és az amerikai elnöknek. A fenyegetőzést néhány arab TV…..
  A „Ki tud többet a Szovjetunióról” vetélkedőinek középdöntőiben könnyen meg lehetett tizedelni a tudatlan kisiskolásokat egy ügyesen feltett batumis kérdéssel. És bár a vörös nyakkendők egyre mélyebben lapulnak a szekrények alján, a történelem mókuskereke…..
Mandiner blog Egyezmény született 2009.07.29 14:46:00
  A következőket adta hírül a Brassói Lapok 2009. július 16-án: Megegyezett a roma és a magyar közösség, hogy ezentúl betartják a békés együttélés szabályait, és erről megállapodást írtak alá. A hatóságok azután kezdeményezték a békéltetést, hogy a múlt héten…..
Mandiner blog Szakad a kapcsolat? 2009.07.29 10:01:00
Mottó: Legszebb öröm a káröröm, mert abban nincs irigység.   Alább egy körüzenet az egyre jobban eldurvuló kapcsolat.hu-s belviszályból, ahol nyugger zombik vívják élet-halál harcukat ifjú szocialistákkal. Gyurcsány kontra Mesterházy, modernitás kontra nyanyatank,…..
  Némi szászföldi kitérővel (Brassó-Homoród-Kőhalom-Segesvár-Berethalom-Medgyes-Nagyszeben) tegnap este értünk haza tusnádfürdői turnénkról. A 2009-es Tusványos búcsúztatásaként álljon itt még egy reposztunk a TusványosPressből, a székely raftingról: A víz szalad, a…..
  Magyarok, fegyvert gyűjtsetek és készüljetek, mert lassan sorsdöntő óráit éli a nemzet. Most derül ki, hogy szittya vért dobbogtat az ereinkben a mi drága magyar szívünk, vagy csak valami híg finnugor löttyöt keringtet az ócska ketyegő. Testvérek, ti, akik a…..
  Eörsi Mátyással beszélgettünk június 7-én, 22 órakor, közvetlenül azután, hogy Rytkó Emilia kihirdette az EP választások végeredményét. A láthatóan megtört Eörsi beszélt a Fidesz kudarcáról, a Jobbikról, amely valós problémákat vetett fel, és a lehetséges…..
Mint azt tegnap már jelentettük, óriáscsirkét vezettek el az SZDSZ Gizella utcai pártközpontjából, 2009. június 7-én a súlyos vereséggel véget ért EP-választások után. Megdöbbentő videó, sokkoló sárga óriáscsirke, csak itt, csak most, csak erős idegzetűeknek! ..
  Úgy kellett ez az EP kampány az MSZP-nek, mint Silviónak a partifotós. Dehát nem volt mit tenni, ki kellett találni egy Kádárra hajazó retró designt, kellett találni két vállalható arcú MSZP-st, akik maguk is vállalják az MSZP-t. Aztán felkérni a Societas-t, hogy csináljon…..
  Magyarország eddig legméltatlanabbul mellőzött zenekara, a Népi Papa és a Haverok lép fel ma este 22.30-kor a Trafóban. Bár az együttes már öt éve ad telt házas koncerteket országszerte, a média és hatalmi körök - elsősorban a szemét Gyurcsány - eddig sikeresen…..
  Különleges megtiszteltetés érte a Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet kutatási igazgatóját, illetve annak vezető elemzőjét, Spanyolt. Néhány nappal ezelőtt ugyanis az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama egy közvetlen hangvételű levélben, személyesen…..
  A múlt csütörtöki Heti Válasz cikk óta, a média felkapta a levelet, a leveleket. Most átadunk egy csokorral olvasóinknak abból, ahogy a különböző sajtóorgánumok tálalták az eseményeket.   A Heti Válasz cikke után Bódis Andrást még csütörtökön behívták a…..
  Úgy tűnik, a szocik túlzásba viszik a tömegrendezvényeket. Míg jó egy hete két-háromezer ember mondott nemet a rasszizmusra, és emelte magasba a demokrácia színes esernyőjét, addig ezen a hétvégén már csak a hardcore mag maradt, hogy tanúbizonyságot tegyen arról, hogy ő…..
  A ma megjelent Heti Válasz részletesen foglalkozik anonym-us barátunk februári levelével. Királyság. Végre. Talán így felrepedhet a hallgatás fala. Annál is inkább, mert Bódis András, a Válasz oknyomozó újságírója talált egy másik levelet is, amely 2009. március 4-én…..
Mandiner blog Nem korrekt 2009.05.19 11:01:00
  Megszólítottuk Bauer Tamást múlt szombaton az antirasszista tüntetésen. Bemutatkoztunk, elmondtuk, hogy honnan jöttünk és néhány kérdést szeretnénk feltenni neki. Beszélgettünk, arról, hogy miért van itt, hogy milyen borzalmak várhatóak, ha hatalomra jut a Fidesz,…..
  Vigyáznak ránk és vigyázunk rá, hogy ne csavarodjunk teljesen bele - fű alatt terjedő - levelünk aprólékos szemantikai elemzésébe. Szóval nem full time öntöttük be a betűket valami óriási elemző szoftverbe, hanem foglalkoztunk mással is a múlt héten. Még a rasszizmus…..
  Ha valaki egy ismeretlen, sötét szobában akarja megtalálni a kapcsolót, akkor könnyen lever egy-két könyvet keresés közben. Le fogunk verni néhány könyvet, de meg akarjuk találni a kapcsolót. Még akkor is, ha a villanyt felkapcsolva, maga Tóta W. Árpád ül a kanapén egy…..
  Tegnap megfogalmaztunk egy sejtést, hogy kire illenek a levélben (akár dezinformációs szándékkal) elszórt személyes motívumok. Ahhoz, hogy valaki ilyen kemény vádakat foglaljon levélbe, nagyon erős motiváció szükséges. Lehetett-e oka megsértődni Juhász…..
  Tegnap kitettünk egy levelet, amit a neten találtunk.  A benne foglaltak mindenképpen megérnek egy posztot. Talán többet is.   Mikori a levél? Akárki is írta, 2009. február végén születhetett.   Anonym-us azt írja, „nálunk nincs cigány bűnözés csak…..
 Nos, Robin Mastersszel, Charme-mal és Gergő vendégprofesszor úrral nem csak a szánkat tátottuk a Városligetben. Nemcsak két pofára nyeltük a sört, nemcsak remegő kézzel tunkoltuk a virslit a mustárba, nemcsak thürmer gyulásat játszottunk, amikor senki nem figyelt oda, hanem…..
Mandiner blog Gyurcsány álarca 2009.04.24 15:28:00
 Kivé lett a Gyurcsány Ferenc? A politika színpadának sötét vasajtói mögött hány és hány fizetett ráncfelvarró serénykedik? Vajon kinek az arcát varták fel szorgos kezek? Hová tűnik a sok-sok botox? Kinek az arcát igazítja kilométernyi cérna? Milyen csontokon csorbultak…..
 2006. október 23-a délelőttjén, amikor itthon még a Készenléti Rendőrség garázsaiban csutakolták a lovakat és a vízágyukat, a földcsakrák különös játéka miatt a messzi Cesky Krumlovban már tapintani lehetett a feszültséget. Érezni lehetett, hogy ez a piszok Gyurcsány…..
 Kongresszuson jártunk, ahol megállapítottuk, hogy Gyurcsány beleugrott a levesbe és el is tűnt, Lendvai arcéle thatcheresedik és az ország szekerén ül, miközben az a szakadék felé rohan. Bajnai bizakodik, Veress meg kéreti magát, Horváth Csaba szerint egy jobboldali…..
A kínai-spanyol tengely a történelem ütőerét filmezte, ahogy zilálva dobog a Syma csarnok egy szegletében egy nagy vörös lepel előtt. Alább azok a nagy pillanatok, ínyenceknek bónusz trekkel! Gyurcsány feat. Eperjes! ..