Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SEHERIKE23

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira meredek pletyka volt ez két hete, hogy míg legalább egy megerősítést nem kaptunk hozzá, le sem mertük írni: ha minden igaz, Hajdú Péter felesége, Sarka Kata, kap egy talkshow-t a TV2-csoport valamelyik csatornáján, de nem a TV2-n (FEM3 lesz az igencsak). Hogy miről fog…..
Letisztultak az erővonalak, ami az októberi népszavazást illeti. Az ellenzék soha nem látott, 99 százalékos egységbe forrt amellett, hogy ezt a parasztvakítást nem szabad érvényes szavazattal legitimálni. Vagy távolmaradással (MSZP + DK + Együtt + PM + Moma), vagy érvénytelen szavazattal (Kétfarkú…..
  Lilu (@lilugram) által közzétett videó, 2016. Júl 4., 12:23 PDT Ahogy azt sejteni lehetett abból, amit az Indexnek adott interjújában elmondott, Lilu nem megy vissza a balettba ugrálni, azaz a soron következő VV8 műsorvezetését az RTL mással oldja majd meg. Az ok nyilvánvaló:…..
A Velvet írta meg délben, hogy a mai két beköltöző közül az egyik, Krisztián, gyúrós, és passz, ennyit tudunk róla, Zsolti meg Melanie néven transzvesztita show-t tolt a Capella Cafeban. Lesz nagy meglepetés odabent...
Paul Newman 2008-ban hunyt el, de a Facebook valamiért tegnap megint felkapta az Origo erről szóló hírét, és a futótűz gyorsasággal terjedő infó a Klubrádióhoz is eljutott. Kicsit szomorkás hangon be is mondták. UPDATE: a bemondó Kárpáti Iván megszaggatta ruháit és a fejáre hamut szórt, tévedett,…..
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
A LMP, saját szervezetéből kirúgott egykori vezetője újabb lépést tett arra, hogy pártját az egyszázalékos tartományba szállítsa le. Aki fel tud háborodni Budaházy Terrorista György ítéletén az nagyobb gazemberségekre is képes. A Schiffer család régi kommunista múltja nem indokolna ekkora…..
VV Vivi az, aki olyan természetességgel hajigálja le magáról a textilt, mintha egy csikket dobna a hamutálba. A hajtás után pucér...
  Csak szánni tudom azt aki ilyen műsort néz a tv-ben. hát, a helyzet az, hogy megláttam kik vannak a műsorban és mit csinálnak, majd csendben el is kapcsoltam. ez a televíziózás legalja. és lehet áltatni magunkat azzal, hogy ezt nem kell komolyan venni, és nem kell értéket közvetítenie, de…..
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
Horn Gábor bejelentette, hogy igennel szavaz Orbán népszavazásán. Ezzel meg is teszi azt a szívességet a diktátornak, hogy hozzájárul az érvényességi küszöb eléréséhez. Még szerencse, hogy alig akad, aki adjon a szavára. A jelenség azonban figyelemreméltó. A Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormány…..
Még az év elején jelentette be Németh Lajos, a TV2 időjósa, hogy visszavonul a munkájától, mert az unokáival szeretne több időt tölteni. Mindeddig azonban hátráltatta nyugdíjazását a tény, hogy a csatornánál nem igazán tudták megoldani a pótlását. Ma azonban bejelentette a…..
Csak a szokásos, nyugi, MTA-tagság vagy apácazárda senkit nem fenyeget...
Augusztus 27-én jön a Star Academy a TV2-re. Ez egy olyan műsor, amiben a jövő sztárjait keresik és oktatják, azaz tehetségkutató.  Beköltözős realityvel vegyített showműsorról van szó, amiben lesznek napi adások, gondolom a Jóban Rosszban elárvult helyén, egy heti élő műsor hétvégén, amiben az…..
SEHERIKE23 2016.08.04 16:23:07
@sans paraben:

Érdekes amit írsz... A Vastag Csaba is az X faktorban nyert, kiütve az öccsét, pedig annak jobb hangja volt. A Keresztes Ildikó pedig, bent tartotta a végletekig a Zámbó Krisztiánt, pedig annak még hangja sincs! Megtanulta az apja pár dalát, azt adta elő, de minden előadáson felsült, nem találta a hangot... Keresztes pedig erőltette, hogy versenyben maradjon, mert az Ő védence volt, és kiejtettek valóban jobb énekeseket. Úgyhogy, akkor miről is beszélünk???
Beleállt a legufómagazinosabb néphülyítésbe a Fidesz propagandatévéje. Az Andy Vajna által közpénzből összeharácsolt csatorna nézői tegnap este „megtudhatták”, hogy „a világot egy szűk hatalmi elit irányítja, a bankrendszer, illetve az azok mögött álló illuminátusok, és azok a pénzemberek, akik…..
SEHERIKE23 2016.07.29 22:18:12
@mamaleon: -Egyetértek. Én is azokat a csatornákat nézem, azoknak legalább van értelmük. Remélem mi is elérjük egyszer, hogy csak azokért fizetünk, amit nézünk! Nekem 10 elég lenne!
SEHERIKE23 2016.07.30 16:28:44
@mamaleon: -Már azon is gondolkoztam, hogy nem fizetek elő a TV-re, sokan megvannak nélküle. A természetfilmeken kívül már alig nézek mást. Állandó ismétlések vannak, már a könyökömön jönnek ki. Arról nem is beszélve, hogy amikor megkezdődik egy film, 10 perc után már egy 12 perces reklám következik. Sőt a film vége előtt 10 perccel, van képük betenni a reklámokat, utána a film tart még kb. 2-3 percig. Valahogy szabályozni kellene, hogy mennyi reklámot zúdíthatnak ránk!???
Érteni értjük, miért kérnek több mint 120 millió forintot egy 63 négyzetméteres lakásért a főváros közepén, és maga az ingatlan sem rossz, szóval értjük, de egyelőre nem tudjuk magunkat elképzelni, amint ezt a pénzt ki is fizetnénk egy Vörösmarty tér közeli otthonért...
Racionális embernek tartom magam, az Astro Tévéből is csak a pénzmágiánál kezdek el tárcsázni, de nem hagyom magam palira venni a Szentivánéji dupla rontáslevétellel, haha, átlátok rajtatok, rohadt sarlatánok, nem is áldoztatok kecskét hozzá, így hogy veszed le a rontást, hm? Azzal is tisztában…..
Ma jelentette be a Legendary Pictures, hogy a japán Square Enixszel együttműködve digitális sorozatot forgatnak 2015 egyik legjobb játékából, a Life Is Strange-ből. Ugyan nincs kifejtve, de a digitális minden bizonnyal azt jelenti, hogy nem tévébe, hanem rögtön streamingre szánják. A bejelentés…..
Augusztustól a VH1 Classic helyén MTV Classic néven indul új adó, amely a Music Television legjobb korszakát idézi majd meg, Beavis & Buttheaddel, MTV Unpluggeddal és persze sok klasszikus klippel. A csatorna az MTV fénykorára, azaz a kilencvenes évekre és a kora kétezres évekre koncentrál…..
Amióta Alain Passard, a 3 Michelin-csillagos zöldségkirály privát birtokán ilyesmit csinált nekem, mindig ezzel ünneplem a babycukkíni-szezon elejét közepét és végét...
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
Varánusz Csá, Schiffer, csá! 2016.05.31 17:21:41
Annyian kérdeztétek levélben mit gondolok Schiffer politikából megugrásáról, hogy az egyesével válaszolgatás helyett kirakom ide. Szóval ezt gondolom: Neked, András, egyetlen gondolat: Azt mondod az LMP nem tudott áttörni, mert nincs meg körülötte a szellemi erőtér. Én azt mondom, egykori…..