Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyros Ász András

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétrészes minisorozatban mesélem el nektek, milyen a nyüzsgő nagyvárosból vidékre költözni. Már lassan 2 éve vidéken élünk, na de lássuk, hogyan jutottunk el idáig...
Sok férfi tartja a gyengeség jelének, ha nem tud megküzdeni egyedül a problémáival, ha nincs elég lelkiereje feldolgozni a kríziseket egymagában. Épp a minap mondta nekem valaki, egy nagyon nehéz családi helyzet kellős közepén, hogy ’én nem hiszek a pszichológusokban’. Nagyon szurkolok neki és a…..
Mert nem ismered őket közelről. Hiszen amit nem ismer az ember, attól fél, és egyben irtózik is. Persze erre azt mondod, nem is akarod megismerni. Pedig kellene, mert másképp hogy mondasz róla véleményt? Nem szereted, ha beskatulyáznak, márpedig Te a romákkal kapcsolatban nagy eséllyel azt…..
Lazarbibi Magyar kazettás magnók 2017.01.21 09:22:52
Az első magyar kazettás magnó egy szalagos volt. Na nem egészen, hanem úgy hogy egy orsós géppel volt egybeépítve. A Budapesti Rádiótechnikai Gyár mérnökei úgy gondolták így könnyebb lesz az átmenet a kazettás korszakba. A kazettába zárt magnószalaggal már az ötvenes évek végén is próbálkoztak, de…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt blog! Segítséget szeretnék kérni!Augusztusban volt 4 éve, hogy iskolatitkárként dolgozom egy alapítványi iskola tagintézményében, legelső dolgozóként. Hétfőn délután kezembe nyomtak…..
Gyros Ász András 2016.12.23 05:29:20
@IT Knight:
Nézd, Cimbi, én általában ritkán állok le a magadfajtával, de egy dolog nagyon piszkálja a csőröm, és nem hagy nyugodni:
Tudjuk, te vagy az egyik legmenőbb IT sztár, mint azt a nicked is mutatja.
Jó lenne viszont, ha megértenéd, hogy nem lehet mindenki Informatikus, még ha számodra csakis ez az egy szakma létezik, és kétségtelen, hogy a szakmád végtelen mennyiségű embert tudna felszívni, itt, a robotika hajnalán.
Az megvan -e neked, hogy egy szakmához tehetség is kell, mert ha neked mondjuk nincs, akkor a havi 800 nettód ellenére nem sokkal vagy különb a paki "programozóknál".
Így minden embernek tehetségre van szüksége, bármilyen szakmát is művel.
Ezen felül ott van az, hogy az illető szeresse is a szakmáját, munkakörnyezetét.
Jó lenne, ha ledobnád magadról a kockát időnként, kihúznád a fejed a saját seggedből, és körülnéznél a világban. (bocsánat az obszcenitásért)
Valahol igazad is lehetne, ha nem a magas lóról fröcsögnél, és kérkednél magaddal.
Ez teljesen aláássa mindenféle hiteledet, és megnyilvánulásaid alaposan kétségbe vonhatóak.
800K keresel?
Hát, neked sikerült az élet, mi meg majd leírjuk magunkat. jó lesz így?
A gyerekeid meg valszeg csak a hátadat látják, az asszonykádat meg kezeli a sarki henteslegény, max nem tudsz róla(még).
Jó lenne, ha visszavennél az agyaraidból...
Te is meg fogod kapni az élettől a pofonjaidat, mint mindenki, olyanokat, amiket most még nem is sejtesz....
Nos, ennek Tükrében Boldog Karácsonyt, és további Jó trollkodást!