Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ericin (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő eset történt egy hatodikosok által szervezett zsúron. Tizenkét és tizenhárom éves diákok egyik barátjuknál szórakoztak, amikor a buli orgiába torkollott. Minderről az egyik közösségi oldalon számoltak be. Az esetet már a rendőrség is vizsgálja. Szexuális…..
Ericin (törölt) 2015.03.30 04:41:04
@jöttem láttam mentem: de hát ez nem újdonság, mindenért a férfi a hibás :)
Köszi feminizmus! Na ezért nem vagyok én feminista.
Napok óta a vezető hírek egyike a Germanwings járatának tragédiája, ahol egyre biztosabbnak tűnik, hogy a másodpilóta szándékosan rántott magával 149 embert a halálba. A legtöbben aligha tudjuk beleélni magunkat, hogy képes valaki egy utasszállító repülőgépet a sziklának…..
Ericin (törölt) 2015.03.30 03:08:44
@maxval bircaman szerkesztő: miért nem a KGB utódszervezeteinek az akciója?

@beszélő majom: na zsidózni is sikerült végre valakinek
Van olyan téma amiről nem a zsidók és a CIA jut eszetekbe?

Olvasom tovább a hozzászólásokat, hátha lesz chemtrail, gyíklények, HAARP és más beteg konteok. Jól szórakoznék, ha nem 150 ember halálából csinálnátok cirkuszt.
Legjobb helyen kommenteztek egyébként, a trollok pszichéje egy érdekes kutatási terület.
Ericin (törölt) 2015.03.30 03:18:01
@beszélő majom: az nyilvánvaló, hogy nekem az felelne meg, ha oroszok masíroznának a magyar utakon

A zsidózásodhoz annyit, hogy Andreas Lubitz evangélikus volt. De gondolom ez téged továbbra se zavar. Zsiráfozz nyugodtan, diliflepnivel a kezedben azt csinálsz, ami jólesik.
Ericin (törölt) 2015.03.30 03:21:39
@Tudományos libsizmus: vagy az orosz titkosszolgálat csinálta, hogy a CIA-re terelje a konteo hívők által a gyanút
Minden lehetséges és te szerencsére abban hiszel, amiben csak akarsz, ugyanis a te véleményed egy picit se számít a világnak.
Különféle korú meztelen nők és férfiak szereplésével készült klip verte ki a biztosítékot a katolikus Lengyelországban. Egy fiatal szőke énekesnő Margaret legújabb, Thank You Very Much dalára készült videó eléggé merész jeleneteket tartalmaz, amelynél sokaknál túllépte a…..
Ma egy szerintem hasznos cikkre bukkantam a Psychology Today oldalon. Amy Moran pszichoterapeuta 8 olyan tévhitet azonosított, melyek megnehezítik számunkra céljaink elérését. Míg gondolkodásunk formálására rendelkezésünkre áll a teljes oktatási rendszer, az érzések…..
Ericin (törölt) 2015.03.30 02:53:22
Eh
Ericin (törölt) 2015.03.30 02:53:56
Múlt-kor Tudta-e, hogy...? 2015.03.16 15:08:55
Nyugat-Európában a középkorban az egyház megtiltotta a napközben és vallási ünnepeken történő szeretkezést, az aktusra pedig csak az ágyban, misszionárius pózban kerülhetett sor. A labdarúgásban 1891-ig nem létezett tizenegyesrúgás (akkori nevén: halálrúgás), mivel úgy…..
Bill Mullin fotói az akkor még amerikaiak által védett dél-vietnami fővárosról. 1973-ra az amerikai csapatokat kivonták. A kommunista északiakat a dél-vietnami hadsereg nem tudta sokáig feltartóztatni. A város az 1975-re megalakult egységes Vietnamban a Ho Si Minh-város nevet kapta...
A hétvégén került megrendezésre a Növényi tejek versenye, ahova házi készítésű növényi tejekkel lehetett nevezni. A győztes tejeket a kóstolók rangsorolása alapján hirdették ki.   Mivel az állati eredetű tejtermékek jelentősek a mindennapi gasztrokultúránkban, éppen…..
Ericin (törölt) 2015.03.29 06:02:03
@Galdora: a zab, gabona, hüvelyesek bizonyítottan rákkeltők. Állítólag...
Az ember emésztőrendszere nem ezekre van kifejlődve. Állítólag...
A szója, tofu, szójatej stb. például szörnyű hormonzavart okoz.

@enpera: igen, ezt én is megfigyeltem. A vegánokon kívül szerintem senki nem akarja a másikra kényszeríteni az étkezési szokásait. Még a vallásosak se, akik ilyen-olyan böjtöt tartanak, márpedig rájuk jellemző, hogy mindenkibe belekötnek.
Húsevők sose akarják megszabni a másiknak, hogy mit egyen, liberálisak.

Én viccesen azt szoktam mondani, hogy félig vegán vagyok félig meg mindenevő :)

@SimonGábor: a növényekről is bebizonyították, hogy éreznek, kommunikálnak
A növények megevése arra hivatkozva, hogy alacsonyabb rendű élőlények... Nos ez fajizmus.
Ericin (törölt) 2015.03.29 06:14:32
@Void Bunkoid: kicsit sok a túlsúlyos is a képeken. Nem tudom ma mi a helyzet Magyarországon, de ha ez az átlag, akkor inkább a sportot kellene népszerűsíteni.
Az is sokat sejtet, hogy ezoterikus címszó alatt futnak a nyereménykönyvek.
@Lady.Vengeance: igen, sajnos nők hajlamosabbak be-ezoterikusodni
Főleg ha magányosak.
Én amikor egyedül voltam, akkor se mentem el ilyen irányba. Biztos rosszul vagyok bekötve. Mondták már...

Én a tudományos bizonyítékokon alapú táplálkozás híve vagyok.
Azt talán mindenki tudja, hogy Adolf Hitler fiatalként vonzódott a művészetekhez. Bécsi évei alatt - amikor is a Művészeti Akadémiai vizsgájára készült - rajzolt, festett. Nagyjából háromezer képet készített, ebből körülbelül hétszáz maradt fenn...
Ericin (törölt) 2015.03.28 06:23:56
@]{udarauszkasz: gombhoz keresed a kabátot, mivel tudod ki festetre ezeket, próbálsz igazodni a róla kialakult társadalmi értékítélethez
Racionalizálsz, de nagyon átlátszó.
Én kimondom: egy közepesen ó technikájú, a kor élvonalbeli, úttörő stílusait nem követő, nem újító, másoló művész
Évtizedekkel korábbi stílusban tolta, nem rosszul, de nem is jól.Közepes. Ettől még festő volt, csak szarul élt belőle. Van Gogh is éhezett meg sokan mások is és fejben se volt velük minden rendben.
Sajnos Hitler a politikában tehetségesebb volt, mint a művészetben és ezt sokak élete bánta. A háború elkerülhetetlen volt, ha nincs Hitler, akkor a szovjetek pár évtized alatt elkezdték volna terjeszteni a forradalmat. A németek se nyugodtak bele a területvesztésbe, hatalmas jóvátételi követelésekbe. Franciaország és a weimari köztársaság is instabil, politikai és gazdasági válságban volt, jöhetett volna Németországban és Franciaországban is kommunista fordulat, ha nincsenek a nácik.
Magyarországot a kisantant zárta el, el volt vetve az ellenségeskedés magja.
A Szovjetuniótól, bolsevizmustól mindenki tartott, nem alaptalanul (tanácsköztársaság, német kommunista felkelés, cárgyilkosság), Olaszország már jóval Hitler előtt fasiszta lett, fel akarta támasztani a Római Birodalmat (Afrika, Balkán).
Japán a Távol-Keleten már a 19. század vége óta hódított, fegyverkezett. Valami úgyis lett volna. Talán zsidóirtás nem. De polgárháború (kommunista vs. Hindenburg pártiak) valószínűleg. És szovjet beavatkozás is...
Manapság játékboltok polcairól rengeteg EU-konform társasjáték közül választhatunk. Azonban most bemutatok néhány érdekesebb, régi táblás és egyéb játékot, ami már csak a gyűjtők polcain lelhető fel, mert a boltokban nagy részüket már sosem fogjuk viszontlátni...
Ericin (törölt) 2015.03.28 03:45:23
@Emmanuel Goldstein: @Mj: a to pass out az azt jelenti elájulni.

A to pass away az elhunyni, meghalni jelentésű.

Ezeket sokan keverik a magyarok közül, ami vicces szitukhoz vezethet. Ez a phrasal verb-ök szépsége :)

Nem kell ehhez angol anyanyelvűnek lenni, csak megtanulni. Magyar oktatási és vizsgarendszerben is erősen számonkérik a phrasal verb-ökt, pont az ilyen félreeértések lehetősége miatt.