Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TwoBee

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az edzőterembe járók fő célja az alakformálás. A legtöbben dagadó muszklikra, mások kockás hasra, néhányan pedig zsírégetésre vágynak. Ezen dolgok elérése érdekében súlyokat emelnek, felüléseket csinálnak, kardióznak és diétáznak. Ha a körülöttem edző embereket figyelem, azt látom, hogy mintha egy…..
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
TwoBee 2016.10.11 12:27:19
@dabgetva: Khm Okoska... Kevered a szezont a fazonnal... A lakajmedia kifejezes a regnalo hatalmat szolgai modon kiszolgalo mediumok diszes tarsasagat jelenti. Igaz, hogy rottyon van a jelenlegi hatalom ex kommunista es KISZ talpnyalokkal, de erre mar nem buszkek, te pedig agymosott allapotod miatt nem tudod feldolgozni.
A néhány évvel azelőtt meghirdetett harc a tisztességtelen bankok ellen és devizahiteles kérdés végleges magnyugtató rendezése úgy tűnik csak egy politikai fogás volt a választások előtt, és már senkit sem érdekelnek a bajban lévők százezrei, mert mostanában sorra olyan döntések, jogegységi…..
TwoBee 2016.09.30 20:38:32
@Kivlov: Okoska... Ne fikazd az ecceru embert mert a tobbseguk csak felre volt tajekoztatva es nem habzsolni akart. Olvasd el a friss horeket a Deutsche Bank-rol. Orias szarban vannak pedig ok aztan igazi penzugyi szakemberek. Szoval hatrebb az agarakkal, mert orias atveres volt az egesz sztori.
A napjainkban népbetegségnek számító állandósult, vagy rendszeresen jelentkező nyakfájdalom, nyakmerevség néhány évtizeddel ezelőtt szinte ismeretlen jelenség volt. Amíg megfelelő helyen, azaz a gerincünk tetején „hordtuk” a fejünket és nyakunk folyamatos mozgásban volt, gyakorlatilag panaszmentesen…..
TwoBee 2016.09.29 08:04:43
@Látens Inszinuáció: mas problemaval fordultam gyogytornaszhoz, de amellett hasonlo diagnozist allitott fel a nyakamra vonatkozoan mint ami a cikkben szerepel. Ennek az en esetemben nem a mozgashiany az oka mivel kajakozom, boxolok es kerekparozom ideny szerint. A gond viszont az, hogy ezek mind olyan sportok amiknel egyfajta gornyedes vagy pupos testtatrtas van jelen. Ezert a mell izmaimat kellett elkezdeni erositenem valamint a mely hatizmokat. Nem gyorsan, de elindult a javulas. Nem is gondoltam volna, hogy egy egeszseges es sportos testnek is mennyire sokat szamit, ha gyogytornasz kezei koze kerul. Tudom, sok szemelyi edzonek ez nem fog tetszeni, de mindenkinek csak ajanlani tudom, hogy egy heten 1x vagy kethetente 1x cserelje le a konditermi edzojet egy profi gyogytornaszra, aki meg abban is erdekes es hasznos tanacsokat tud majd adni, hogy az edzoteremben mik azok a jol ismert gyakorlatok, amiket mindenki csinal, de tobbet artanak mint hasznalnak.
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
TwoBee 2016.09.26 16:39:06
@CyberPunK: akkor az van mint a toronyugrasnal. Minel tobb a csavar benne annal nehezebb megcsinalni...
Természetes formájában a gyümölcsök és zöldségek tartalmaznak fruktózt, más néven gyümölcscukrot, és ebben a formában nem is káros. Létezik viszont egy "további" fruktóz: az ipari körülmények között előállított, sűrített gyümölcscukor. Kémiailag ugyanarról az anyagról beszélünk, ami nem mindegy, az…..
Esik az eső, fingik a ló, szaron csúszik az Olimpia. A kormány mindent megtesz azért, hogy bár a főváros lakossága ellenzi, mégis Budapesten rendezzék a 2024-es olimpiát. Ennek aztán alárendelt mindent, megsemmisíti a népszavazás intézményét, megszünteti a csepeli HÉV-et, átalakítja és megrövidíti…..
TwoBee 2016.09.21 22:19:04
@we dont want arabs here..So what: azzal meg nem drukkol a hazaja ellen senki, ha nem szeretne, hogy az adoforintjaibol Olimpiat rendezzen az orszag vagy stadionokat epitsenek. Szegyen ha nem latod a kulonbseget. En is inkabb uj korhazakra szavaznek, mert egy baratom egy mutet utani fertozesben veszitettem el. Szegyeljem magam? Ugyan mar!
Mi, melegek, nem veszünk részt az emberiség gyarapításában. Nem azért, mert nem szeretnénk gyerekeket, vagy mert meddők lennénk. Nekünk egyszerűen nem osztott lapot a természet. Persze, vannak kiskapuk, de ami tény, az tény, két kukiból, vagy két punciból nem lesz kisbaba. Felmerül hát a kérdés,…..
  Az utóbbi időben főként erre mifelénk eléggé feltűnővé vált, hogy a jobboldali csoportok mennyivel szervezettebbek a baloldalnál. Lehet ez világszintű jelenség is, hiszen a múlt századi kommunista mozgalmak lefutása óta én legalábbis nem látok különösebb összefogást a baloldali felfogásúak…..
 Már a 70-es években ismert trükk volt, hogy a pihent állapotban levett vért egy kemény felkészülés után közvetlenül a verseny előtt visszaadva jelentős teljesítmény növekedés érhető el. Azonban ez nem egy egyszerű és semmiképpen sem veszélytelen eljárás. Pont ezért nagy segítség volt a doppingolni…..
A WNBC amerikai rádióban 1947. október 20-án készült közel félórás interjúban Robert Capa – többek között – az 1945. április 18-án, Lipcsében készült ikonikus fotójáról is mesélt, melyről úgy gondolta, ő örökítette meg a legutolsó embert, aki meghalt a hivatalos…..
TwoBee 2016.05.26 09:52:08
@Zsoltifiú73: Robert Capa halalanak semmi koze nem volt a "mindent egy jo fotoert" attitudhoz. Sajnalatos/ironikus/abszurd modon Capa nem egy pillanatra vadaszott eppen amikor a halal megtrefalta. Igen megtrefalta, hiszen egy aknara lepett mikozben konnyiteni szeretett volna magan az ut mellett. Ha volt ra ideje talan meg el is mosolyodott a dolgon.
Elmaradt a szülinapi akciózás a Wizznél, nem lehet ma nagyot kaszálni a nyári jegyvételekkel. De az árak az elmúlt hetekben szépen estek, végre a nyaralójáratokra is épeszű áron lehet foglalni. Friss jegymustra és foglalási tippek. Elfelejtkezett a Wizz Air a saját 12. születésnapjáról, legalábbis…..
A brit hat menetig tudta kibokszolni a bajnok Alvarezt, akinek elsült hatalmas jobbosa és brutálisan kiütötte a két súlycsoportot feljebb lépő Khant. És lesz-e végre Alvarez vs. Golovkin? A mexikói bátran állt a kérdéshez...
Aczél Endre a hír- és tényújságírás ikonikus figurája, az MTV Híradó és A Hét című műsorainak főszerkesztője, többek között Joseph Pulitzer-emlékdíjas, a publicisztikai műfaj jelentős egyénisége az egyik közösségi oldalon megjelent bejegyzéseiben a legdurvább lejáratás kommunikációs eszközeit…..
Mindig értetlenül álltam az előtt, hogy valaki személyi edző segítségét kéri ahhoz, hogy egy konditeremben tudjon mihez kezdeni. Olyan ez, mint étkezési asszisztenst kérni és fizetni az étteremben, nehogy rosszul használjuk a villát. A gépek adják magukat, és a többiek megfigyelésével – feltéve,…..
Kész, takarodjon ki az összes arab Európából! És vigyék magukkal a törököket, pastukat, afrikaiakat, meg tudja az ég, miféle jövevényeket. Nincs tovább. Elég volt. (Szolgálati közleményként felhívom a figyelmet arra, hogy innen csak az olvassa tovább, aki nem ódzkodik a nyers megfogalmazásoktól,…..
TwoBee 2016.03.23 20:03:19
@TwoBee: Tutankhamon maszkjabol miert a British Muzeum profital es miert nem Egyiptom? Azert mert ok talaltak meg? Jo vicc! Illetverossz vicc.
TwoBee 2016.03.23 20:07:46
@nincs_itt: Ez itt kurvara jogos felvetes! A gazdag arab orszagok miert b@sznak az egeszre? Es meg valami! A muszlimok allandoan bizonygatjak hogy ok nem terroristak. Rendben elfogadom. De akkor miert nem segitenek a szelsosegesek megtalalasaban es kiszureseben? Itt eza dolog is santit annyi szent! Szoval egyiknek se hinnek, egyikben sem bizom. A mi politikusainkban sem a jenki bekeharcosoknak meg foleg nem...
TwoBee 2016.03.23 20:11:28
@harcsapaprikás: Termeszetesen elitelem a gyava gennyes robbantgatokat. En csak azt mondom, hogy ez a helyzet egy hosszu es rohadt politikai folyamat torzszulott gyermeke es most akik a spermat terjesztettek nem akarjak vallalni az apasagot... Kicsit morbid a hasonlat, de nem annyira mint egy szetrobbant test a brusszeli repter almennyezeten.
Ma már mindenki fényképez. Bár a fotózásra használt eszközét leginkább telefonálásra tervezték. A fényképeket feltöltik valamilyen közösségi oldalra, ahol a barátok, ismerősök like-olják, melléírnak néhány pozitív kritikát. Ekkor elkezd gondolkozni, hogy miért is ne? Miért ne legyen fotós? Hiszen…..
TwoBee 2016.03.18 11:32:26
@fotosuli: Na! Akkor meg is érkeztünk egy általatok is fontosnak tartott tulajdonsághoz: az alázathoz. Azzal, hogy megpróbálsz tréfásan és magas lóról leoltani egy kommentet, miközben a tartalmával kapcsolatban egyetlen értékelhető reakciód sincs, abszolút hiteltelenné teszi az egész oskolát. Az is lehet, hogy egy kicsit magasról indítottátok a blogot már a névválasztásnál. Ha Fotóovival rajtoltok, akkor most rendben is lennénk. Egyébként talán azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy az én kommentem mellett nem nagyon dúskáltok "Nagyon szépen köszönöm a bejegyzést!" visszajelzésekben sem… A leckét előbb megtanulni kellene mielőtt másoknak feladjátok.
Az Instagramon igen komoly népszerűségnek örvendenek a különböző országok dúsgazdag (és a papa pénzét előszeretettel mutogató) kölykeinek életét bemutató oldalak. Természetesen nem maradhattak ki a mexikóiak sem...
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
El is ment kivasaltatni - negyedjére is. A Bors persze résen volt, és a korszakalkotó beavatkozásról szóló híradásban a következő, örökbecsű mondatok (is) szerepelnek: Mennyi titok rejlik egy herevasalásban!  A médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító első simítást két újabb követte…..
Nehéz elképzelni, hogy valami egyszer véget vethet az észak-koreai önkénynek, ha tippelnünk kellene, akkor a szegénység katalizáló erejére voksolnánk. És elég nagyot tévednénk, legalábbis egy, az országból lelépett fiatalember, Szungdzsu Lee szerint...
TwoBee 2016.03.04 13:29:47
@abcd1234: Ha a rendszervaltas semmi mast nem hozna az eletukbe csupan annyit, hogy tobbet lathatnak a vilagbol mar oriasi kulonbseg lenne egy-egy leelt elet minosegeben. A vilag gyonyoru es nem csak Ferraribol vagy egy luxus jacht-rol nezve. Zard magadra a klotyo ajtot egy napra es talan megerted mire gondolok.