Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nullafok

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagymás babot ugyan nem eszik, és gyerekekkel sem haverkodik össze, de a védjegyének számító pofonokat szerencsére gyönyörűen osztja Bud Spencer egy friss reklámban. Az öreg Bud persze a klasszikus sikerek óta egy kicsit megroggyant, azok a nagy parasztlengők már nem jönnek olyan…..
nullafok 2009.05.13 15:22:20
Nem vágom a Dűne világát, de erről a képről ez ugrott be. Szerintetek?youtube illusztráció..
Ismét a másik oldal (munkaadó) véleményét ismerhetitek meg, mert kell egy kis változatosság! Szép napot Mindenkinek!Szia! Én egy ügyvédi irodában dolgozom és gyakran interjúztatunk, mert nem találunk megfelelő jelentkezőt. Persze nyelvismeret is kell, de nem ez a legnagyobb…..
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
Van egy olyan régi indián bölcsesség, amely szerint egy jó reklámzene képes elvinni a hátán egy közepes reklámot is. Én ezt nem jelenteném ki ilyen kategorikusan, de az biztos, hogy egy jó reklám a hozzá hangulatban illó zene nélkül félkarú óriás. Nem csoda, hogy az igazán…..
nullafok 2008.11.14 11:31:58
Tényleg nem értem, miért kell a másik mobilját, emiljét folyamatosan csekkolni. Kell a saját élet, különben a közös se ér semmit. Sziasztok! Ez egy igazán rövid történet lesz, vagyis a történet hosszú, de rövidre fogom. Kilenc hónapja jártam a pasimmal, mikor véltelenül…..
w Lyukasóra 2008.04.21 04:30:00
Egyre többen fordulnak a rendőrséghez és a sajtóhoz azzal, hogy látszólag gazdátlan, jelentős összeget tartalmazó pénztárcákat találnak nyilvános vécékben, villamoson, közterületen. A becsületes megtalálók arra gyanakodnak, hogy hamis vagy bűncselekményből származó…..
Csodás sztori: borzalmas plázarandi memóriakártya-vásárlással megbolondítva, amelyben a végső fegyvert is be kell dobni: kamutelefonhívás egy jóbaráttól, váratlan és halaszthatatlan programmal lehet csak kimenekülni az üzletházból. Sziasztok, tudom, hogy…..
Végre! Jó kis lekoptatószöveg, végre felnőttektől, az elmebetegség határát súrulóan  féltékeny fiúval, és az internethasználók örök rémével, a borzalmas közösségi szájtokkal. Kaptok érte John Lennont. Életem legfurcsább szakítását éltem át a…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..