Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milie

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak dolgok amik sosem változnak... Legalábbis mi most ezt gondoljuk. Mivel a divat világában minden ismétlődik, egyértelműen ki lehet mondani, hogy ami egyszer eltűnik, az előbb vagy utóbb úgyis előkerül újra. Ez történt például a válltöméssel, a trapéznadrággal vagy a műagyag ékszerekkel is, az…..
Néha persze a legjobbakkal is megesik, hogy hibáznak. Azonban érdemes odafigyelni, hogy ha reklámozunk valamit, akkor többé kevésbé minden a helyén legyen, ne csak bizonyos részletekre essen a hangsúly, mondván, hogy a többire nem figyel oda senki. Pedig azoknak akik esetleg szakmabeliek vagy…..
  Már biztosan rengeteg cikket olvastál el arról, hogy mekkora bajban is van a földünk, kezdve a rengeteg műanyag hulladékkal, folytatva a klímaváltozással. Rengetegen ilyenkor csak ujjal mutogatunk, hogy de hát nem is a mi dolgunk megoldani ezt. Pedig igenis tudunk tenni érte, méghozzá nem is…..
Sokan nagyszerű üzleti fogásnak tartják eme két "shoppingünnepet". Én már egy ideje nem tartom buta dolognak, sőt, sokszor már kifejezetten várom, és én magam is a bolt előtt kezdem a napom. Eléggé őrültnek hangzik, még gyakran hallom azon kijelentést, hogy "hülye emberek ilyenkor még azt is…..
Már a számát sem tudom pontosan hányadik szezont járjuk, amióta a narancs szín felütötte újra fejét a divatban. Hol halványabb, hol barackosabb, hol pedig élénkebb kiadásban. 2015-ben még csak egy szín szerepelt a Pantone 2014/2015 FW színskálájában, mára eljutottunk odáig, hogy már az őszí-téli…..
Biztosan te is találkoztál már azzal a jelenséggel, hogy állsz a szekrény előtt, omlanak ki a ruhák, te mégis úgy érzed, nincs egy árva göncöd sem. Sajnos ez nem ritka dolog, de vajon mégis mi állhat ennek hatterében? Legtöbb nő rengeteg dolgot halmoz fel, legyen régi, legyen új, és amikor kinyitod…..
Júliusi látogatásom során igyekeztem betekintést nyerni a párizsi nők életfilozófiájába, és igyekeztem megfigyelni, miért is olyan híresek világszerte stílusérzékükről. Sajnos nem szabad elfelejteni azt, hogy hiába Európa, kis hazánk fizetései fényévekkel vannak lemaradva a párizsiakétól, így sajnos…..
Az idő múlik, és vele együtt mi is változunk. Természetes dolog, ha ma már nem tetszik ugyanaz mint tíz évvel ezelőtt. Sokszor tartogatjuk régi ruháinkat, mondván drága volt/ nincs semmi baja/ jó lesz az még ha visszajön a divatba. Erről már korábban is írtam a Gyűjtögetés szenvedélye c. posztban.…..
Valószínűleg nagyon sokan emlékszünk Avril Lavigne extravagáns ruháira, noha eltelt már egy kis idő azóta, engem még a mai napig inspirálnak a tüllös, szegecses, színes vagy fekete kompozíciói. Ezek az összeállítások mindig gondosan lettek kiválasztva, és mindig különös figyelem lett a…..
RockStyle Extrémen is stílusosan! 2018.05.04 12:02:09
Biztosan nem én vagyok az egyetlen aki átélte a különböző stílus halmazok áradását, amikor csak kapkodta az ember a fejét, hogy hány féle stílussal is találkozik az utcán, amikor az ember azt sem tudta eldönteni melyik csoporthoz is tartozzon. Ezt befolyásolta a zenei ízlés, lázadás, társadalmi…..
Éppen, hogy csak beköszöntött a tavasz, a boltok máris a nyárra készülnek, ezzel buzdítva minket is, hogy jobb minél előbb felkészülni.  Tavasz idején már évek óta a romantikus virág minta a sláger, ez szinte kortól függetlenül bárki hordhatja. A pasztell szinte letörölhetetlen a tavaszi színek…..
A személyi stílustanácsadás sosem egyszerű, hisz mindenki más igényekkel rendelkezik. Mindenkinek más jelenti a kényelmet, a magabiztosságot, és a szépséget. A személyi stylist dolga ilyenkor a személyes megszokások és az adott trend vegyítése, mindez különböző stílusokon belül. Szandi most ezt…..
A gyűjtögetésnek rengeteg formája van, van aki szenvedélybetegségből teszi, és van aki pedig olyan mintha mindig a világ végére készülne. Bármelyik is legyen, abban minden bizonnyal elég sokan egyetértünk, hogy nem a legegészségesebb, vagy épp nem a leghelytakarékosabb megoldás. Az évek alatt…..
Lime punch - egyik személyes kedvencem, ha már az "extrém" színekről van szó. Egy gyönyörű átmenet a sárga és zöld között, mely tökéletesen türközi az tavaszi frissességet. Pantone idén úgy döntött, hogy az idei tavaszi szezon egyik meghatározó színe lesz, bár a boltok polcain még nem nagyon…..
"Az egyszerűség az igazi elegancia kulcsa." - Mondta Coco Chanel, az igazi francia nagyasszony, és azóta is örök igazságoknak számítanak aranyköpései, hiába telik az idő. A francia nőkkel szemben meglehetősen hátrányban vagyunk ami a divatot illeti. Míg nálunk a "street wear" nem hivatalos verziója…..
Noha már kezdünk kilábalni a szörnyűséges tél fogságából, sajnos mégsem dobhatjuk el az összes téli ruhánkat elővéve az újonnan beszerzett tavaszi-nyári pre-kollekciók darabjait, még egy picit kénytelenek vagyunk kiélvezni a tél adta örömöket. De úgy érzem nem kell emiatt sem szomorúnak lennünk,…..
Sosem tagadtam, hogy Chanel közel áll szívem világához, egy ideje lenyűgöz mindaz amit a divatban és a szépségiparban véghez vitt, és mindazért amit divatba hozott. Aranyköpései azóta is milliók mottójává váltak, így szükségét érzem, hogy pár szót említsünk most az új pre- kollekcióról,  ebből…..
Sajnos divat ide vagy oda, vannak dolgok amivel már évek óta hadilábon állok, de most már nehezen tudok szó nélkül elmenni ezek mellett az érthetetlen módon "divatosnak" mondható darabok mellett. Vannak egyéb termékek is, amik szimplán csak borzolják az idegeimet ahányszor csak meglátom, de ez  négy…..
RockStyle Tollas az igazi! 2018.01.15 17:29:17
Egy ideje megszokhattuk, hogy a különböző állati elemek fontos részét képezik a ruhatárunknak. Vannak állatmintás ruhadarabok, cipők, szőrmebundák (kizárólag műszőrme!). De mi is van tollal borított szépségekkel? Vannak közte övek, szoknyák, cipők, sőt nadrágok is! Nem is olyan régen találkoztam egy…..
Tüll. Igen vagy nem? A válasz bonyolult: igen is és nem is! Minden csak attól függ hogyan szeretnéd hordani :) Klasszikus tüll, édes és cuki. Rózsaszín, kislányos. De ennek mára szerencsére vége, sokat gondolkodtam azon, hogy elfogadható-e egy bizonyos kor felett, de a válasz igen! Elfogadható csak…..
Sokszor küzdöttem a problémával, miszerint szerettem volna egy szép bakancsot, de sosem találtam meg a megfelelőt.Ma már szerencsére erre nagyon sok jó megoldás született, hála a mai divatnak, régebben kicsit körülményesebb lett volna a helyzet. Lássuk tehát: Ugyan a képeket szereplő cipők közül…..
Új sorozat a levegőben ❤ ha valaha is gondolkodtatok azon, hogy milyen is lenne egy rockstar bőrébe bújni, most itt az idő! Kövessétek az új posztokat, hogy ti is olyanok lehessetek mint kedvenceitek �..
RockStyle Üdvözöl a RockStyle! 2018.01.07 18:06:13
Kedves blogoló! Üdvözöl téged a RockStyle blog oldala, ahol zenei stílusok megjelenésével, design-jával, és show styling-al foglalkozik. Amennyiben felkeltette az érdeklődésed az imént felsoroltak kérlek kövess minket itt a blogon, instagram-on és facebook-on is!..