Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebi

4 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki A zöld bögre 2010.03.18 18:04:00
Az úgy van, hogy amikor sörözök itthon, mert épp békén hagy végre mindenki, közben meg netezek, cikket írok, vagy posztokat, van mellettem egy jó öreg edény. Olyan füles, félliteres müzlisbögre, csak épp müzlit nem látott még soha, zöld színű, a belsejét megrepesztették a…..
zebi 2010.03.18 23:24:18
@/ms: te milyen helyen dolgozol, hogy az irodád és a slozi között udvar van?
és milyen helyen nőttél fel, hogy jobbnak látod a szobában tárolni a vizeletedet, mint a közvetlenül a sloziba üríteni?
és ha hányásról van szó, ne a pisigyűjtésről kommentelj, mert megbűntet a márki.
más bajom nincs.
zebi 2010.03.18 23:53:21
@Gempacsöki Boborján: szerintem nem csak azért, de kérdezzük meg az illetékest
zebi 2010.03.18 23:54:34
@Zsüli: kitalálom, kozmikus sugárzás
"Ő itt a képeken Luna, a huncut törpenyuszilány. Egyik nap, ebben a nagy hőségben, a hűtött répa ellenére úgy szenvedett szegény, hogy úgy gondoltuk a párommal (bár tudom, hogy ez nem nagyon szokás), hogy kap egy kis frissítést. Meglepő módon baromira élvezte, ahogy…..
Csak ötig nyitvatartó bolt minek van?..
Mi annak a betegségnek a neve, amikor mindent elvágólag rakás, folyamatosan rendezgetés, csak menetrend szerint, stb. Mánia? Kényszer? Mániás kényszer? Obsessive-compulsive disorder? Mikor mánia levés, mint pl. hogy nagyon fertőző világvége vírusok vannak a padlón, a kényszer…..
Ilyen az, amikor a Zvezda meg a Partizan összecsap. Illetve ilyen az, amikor a szurkolók nem tudják leküzdeni a rivális tárbor iránt érzett undorukat. Ez a fiú az életével játszott az örökrangadón, ehhez nem fér semmi kétség. Egy kis mutogatás, aztán eldurvul a helyzet. ..
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
Belsőség Szülinapi Suzuki lopás 2008.09.05 16:40:00
Zoli csupán hét percet késett. A parkolóház kamerája szerint éppen az orruk előtt lopták el a Swiftjét. Szülinapi bulira mentek a 11. kerületi Trófea étterembe, a kocsit a ház pincegarázsában, a fizető parkolóban hagyták. A kapuban egy Post-it cédulkát kaptak, rajta az…..
  Nem gondolták volna, hogy ez velük is megtörténhet: földdel teli nyílt törések, leszakadt végtagok, szétroncsolódott arcok, nyílt koponyatörések alatt remegő agyvelő. Hozzászólások az azonos című cikkünkhöz...
Adott egy idióta hvcs szakadt kabrióval, meg egy Gumibot 80 névre hallgató levélíró, aki - mily meglepő - rendőrként funkcionál munkaidejében, meg amikor lekoccolják a motorját. Aztán meg ráver az idióta hvcs-re egy sokkal nagyobb balhét, mint amit az valójában elkövetett. Most…..
Amíg itt bent készül a SportGéza ünnepi, euro2008-as kiadása (pár órán belül élesedik közben már éles is), a web más szegleteiben is találunk érdekes oldalakat, amiket érdemes lesz ropogtatni a foci Eb alatt. (Amúgy jöhetnek a kommentjeitek az új sportGézáról. Kíváncsi…..
Figyelmeztetek mindenkit! A most következő bejegyzést, felfokozott érzelmi állapotban írtam. Részben dühből, elkeseredettségből. Tudom, hogy ez nem, jó, de erről nem tudok hüvösen, objektíven írni.A történetünk egy 72 éves magyar állampolgárral kezdődik. Név szerint,…..
Az Entertainment Weekly, ahogyan erről az Origó is beszámolt, olyan listát közölt, mely a valaha volt leghíresebb, legfontosabb doktorokat mutatja be. Természetesen csak a sorozatok orvosairól van szó, így például az első tízbe került: Ross Doki a Vészhelyzetből: Jennifer Melfi…..
A New York Times hívta fel a figyelmemet erre a divatirányzatra: Amerikában egész iparág fejlődött a kislányok kozmetikázására. Arckezelés, bikinivonal gyanta, mikrodermabrázió a 6-10 évesek legújabb mániái. Ezek a kamaszkor előtt álló gyerekek olyan szalonokba járnak és…..
Belsőség KITT, hozd a Mazdát! 2008.04.03 10:42:29
Balee-tól kaptuk ezt a találatot a hasznaltauto.hu-ról. Semmi különös, egy eladó Mazda 6, na és?   Éles szem, jó megfigyelőkészség, ez kell ahhoz, hogy kiszúrjuk, mi a furcsa a hirdetésben. Nézzük csak a harmadik fotót!   Vagy a Láthatatlan Ember vezette a kocsit…..
zebi 2008.04.03 11:31:25
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
Bigyóblog Telefonok telefonja 2008.03.31 08:47:00
Sokan emlékezhetnek azokra az időkre - ha máshonnan nem, filmekből -, amikor még tárcsásak voltak a telefonok. Én például már nagyon régóta szeretnék egy ilyet, na nem azért, hogy használjam, hanem mert egyszerűen jól néz ki. Most azonban megtaláltam az igazit: egy telefon, mely…..
Kaptam ma egy mailt, ami úgy néz ki, mintha a Google AdWords küldte volna. Idemásolom: From:   Google AdWords <reactivation@google.com>Subject: Please Update Your Billing InformationDate: March 29, 2008 4:14:24 PM GMT+01:00To:   *** (a mail címem)Reply-To:  …..
...vagy csak simán lábon lőtte magát? Ítélje meg mindenki saját maga:Nem, ez nem fake, valóban ez van a Microsoft oldalán. Legalábbis még ez van ott...
A kollégák két napja járkálnak itt körbe, felposztolták az összes agyonpimpelt talicskát, és természetesen megvezette őket a csillogás.Ugyanis egyik sem vette észre a D pavilon 404-es szektorában rejtőzködő igazi tutiságot.Hogy miről beszélek? Erről a gyönyörű, elberheletlen…..
Hóbelevanc Öngyilkos nyulak 2008.03.21 14:50:00
A nagy húsvéti lázban mi más is lehetne jobb - azután, hogy tisztáztuk a húsvéti szokások eredtét - , mint egy kis válogatás a nyuszi öngyilkosságok végtelen számú variációiból. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót, van itt tűz általi haláltól kezdve a lenyakazásig…..
Mi mondjuk meg!!! Bábelháló 2008.03.17 20:35:00
Ezt a bekezdést akár ki is hagyhatnám, de a megkövezést elkerülendő kezdeném azzal, hogy szeretem én a magyar nyelvet, vigyázok rá, és amire van magyar szó, azt nem is szeretem idegennel helyettesíteni.Mégis, a felhasználóval való kölcsönhatást* szolgáló vezérlőelemek…..