Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baxter Paul

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Adó és Vámhivatal vám és pénzügyőr járőrei számára az egyik rendszeresített maroklőfegyver, a német gyártmányú HK P30-as. Fontos megjegyezni, hogy a modern eszköz mellé modern Blackhawk gyártmányú taktikai kiegészítőket is rendszeresítettek. Első ránézésre…..
Ami elsőre feltűnhet a NAV-nál rendszeresített téli kabáton, az a vastagabb anyag és a gyakorló ruha világosabb színétől eltérő sötétebb zöld árnyalat. A téli kabáton ugyanazok a jelzések találhatók meg mint a gyakorlóruházat zubbonyán. Ezek viszont, az azonosító számot…..
A medic zsákok az alapokat tekintve javarészt megegyeznek. Szögletesek, sok zsebesek és nagyméretűek. Az 5.11 próbált ezzel szakítani. A zsák vállpántjait a hagyományos módon készítették el, és megtalálható a derékpánt illetve a vízszintes csatos pánt is. A heveder…..
Baxter Paul 2015.04.02 18:32:46
@Pappa01: teljesen rendezett. Ugyanis mindenhol ott a felirat. A szerelék és oldat illetve a branul közel van egymáshoz. Nem harcterrol beszélünk, civil környezetről. Amig én szurok a társam osszeszereli az infúziót. Tudod ha nehezen megközelítheto helyen vagy és a társad élete a tét, lehet pont a leszivo kellene. Persze ugyanígy felmerul akkor az oxigén palack hiánya is. Az is tervben van, de mivel az egészet saját zsebből kell finanszírozni így kicsit lassan megy. Az is csoda, hogy olyan másfél két év alatt eddig eljutottam vele.
A Nemzeti Adó és Vámhivatal pénzügyőrei számára két részes, zöld színű gyakorlóruházat van rendszeresítve. Ezzel a korábbi 65M mintájú szürke gyakorlót váltották el. A 65M szürke változatát egyébként a pénzügyőrök mellett a tűzoltóság és a rendőrség is…..