Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsi piros disznó (törölt)

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.12.10 15:21:04
/@szanalmas:
Tudod mi ebben a marketing?
Az, hogy a szolgáltatás csak 0.1 ft/perc-et érne, de mivel a három szolgáltató egy olyan marketingstratégiát folytat, hogy néha az egyik, máskor a másik adja 9/10/11 ft-ért a percet, ennek következtében te elhiszed, hogy jól jártál a 9 ft-os percdíjas előfizetéseddel.
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
8ker Béla szerződése 2009.11.30 15:35:00
Csécsei Béla ex-polgármester visszafoglalkoztatása a kampány közben derült ki - nem mintha ezt az ott dolgozó képviselők nem tudták volna. De a kampány már csak ilyen, a kicsit is kényes ügyek csak kampány közben szúrják a politikusok szemét, és akkor, ha...hogy is mondta Hofi?…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.11.30 19:48:25
Vasárnap szövetségi népszavazás volt Svájcban a minaretek építésének teljes betiltásáról. A referendumon a szavazók 55%-a vett részt, és dupla többséggel - az összes szavazat 57,5%-ával, illetve a 23 kanton közül 19½-ben többséggel - elfogadták a Svájci Néppárt…..
Milyenek is az „Új erő” külpolitikai elképzelései és törekvései? Egyáltalán: vannak-e ilyenek? A kérdésnek különös aktualitást ad, hogy október 24-én a Jobbik nemzetközi együttműködési megállapodást kötött négy nyugat-európai radikális és/vagy…..
A Jobbik esélyeiről korábban már írtam. Ezekből az derült ki, hogy a párt választási potenciálja széles skálán mozog: a küszöb körüli eredmény mellett akár az sem teljesen elképzelhetetlen, hogy az MSZP-t megelőzve a második helyen végezzenek. Értelemszerűen a kampány…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.11.17 19:04:27
@sajtoskenyér:
Az USA csak egyenként szívatta szarrá az európai államokat. Pl. Magyarországot.
kicsi piros disznó (törölt) 2009.11.17 21:00:14
@Ács Ferenc:
Iránnak békét kell hagyni mert abba nemcsak Izrael meg az Usa bicskája fog beletörni hanem a NATO(Európa) is nagyon megszívja. Egyszerüen Irán nem hajlandó prostituálni az országot néhány bitang nyugati tőkecsoportnak meg holmi multiknak. Ez nekünk ne fájjon annyira, hogy belemenjünk egy balhéba, hogy jó üzletet csináljunk néhány tőkeerős befektetőnek.
kicsi piros disznó (törölt) 2009.11.17 21:05:48
@Filipposz: Hét tényleg nem olvastam a Liszaboni szerződést, de tekintve, hogy 14.000 oldalas és a vonatkozott szakirodalom meg 240.000(kétszáznegyven ezer) vélhetően nem is fogom elolvasni. És ez nem lehet kizáró akadálya az elvi vitáknak. A kormányok kötelesek voltak tájékoztatni a lakosságot a Liszaboni Szerződésben foglaltak lényegéről. EZ elegendő vitaalap lehet. A többi meg az alkotmánybíróság dolga.
  Miközben mi itt Molnár Oszkár és Hunvald György kaliberű alakokkal vagyunk elfoglalva, a világban nagy dolgok történnek. Például Obama amerikai elnök - aki alighanem minden idők legnépszerűbb négere Kínában - Shanghaiba (Sanghaj) és Pekingbe látogatott, hogy ott…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.11.17 18:34:29
@egyenlítő:
Már Magyarországon is szívesen látnék egy mérnök kormányt a köz-gazdák meg jog-ászok helyett....
A piaci árnál 30-50 százalékkal drágábban szállíthat irodaszert az államnak egy szocialista kötődésű, offshore hátterű cég évi 4,3 milliárd forintért...
bodoky Nem sírok a Suezért 2009.10.25 15:09:00
Narancsvörös hajnal egy fenét. Sehol sem sikertörténet a vízmű-privatizáció, Grenoble és Párizs is megszabadult a mohó és korrupt multitól...
kicsi piros disznó (törölt) 2009.10.26 11:16:43
@emzperx:
Én csak a vízről tudok, illetve ez jutott tudomásomra csak részben ellenőrizhető de többszörös forrásból. Meg az édesvízkészletek földrajzi eloszlása speciális lehetőségeket nyújt. Mi lenne az a másik ágazat amiről te szólsz? kiváncsi vagyok.
kicsi piros disznó (törölt) 2009.10.26 11:39:12
@coeurace:
Bocsáss meg, a Bajkál tóval kapcsolatban csak a világ édesvízkészleteinek földrajzi elhelyezkedéséről szóltam. Egy percig sem gondoltam, hogy felmerülne a kereskedelmi forgalmazása. Bár ha megnézek néhány térképet az édesvízkészletek alakulásáról, meghosszabbítva egy következtetett trendvonallal és a vízközmű szolgáltatás árainak alakulását, szintén meghosszabítva egy következtetett trendvonallal, akkor néhány évtized múlva már akár nullszaldós is lehet egy ilyen elképzelés.(persze ez csak fantazmagória, de nem is erről szól a történet)

Az "összeesküvés elmélethez" befektetői körökből származó információm is van ami azért némileg árnyalja a fikciót. Amúgy ha nem magyarországi szinten nézed a problémát(mert itt mindent a politikába fojtanak) hanem globális szinten, akkor sokkal tisztább képet nyersz és a puzzle többi eleme sokat segíthet.
kicsi piros disznó (törölt) 2009.10.26 18:29:24
@guszti: Köszönöm a rendszerbe foglalt éleslátást. Nagy kincs. Amilyen hosszút írtál olyan jót is.
köszi
w Szörnyecskék 2. 2009.10.21 05:15:00
- Nézze, ha maga nem akarja, akkor én nem tudok segíteni – így noszogatta Gyurcsok József szkeptikusabb betegeit, és egyebet én se tudok mondani. A távgyógyításba ennyi fér bele. Amikor azt írtam alig egy hete, hogy Molnár Oszkárt azért kell kirúgni, hogy a többi…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.10.21 20:53:26
@malac69 zsákutcakutató és botrányfotós:
Malac te írtad a motort? Az a malac vagy akivel szerdán este a pixel-ben taliztunk volna?
kicsi piros disznó (törölt) 2009.10.21 23:32:27
Egy közhelyet engedjetek meg:
A társadalom egy kiterjesztett egyenletrendszer ami jellegénél fogva az egyensúlyra törekszik. Minden egyes kilengésenk az egyik oldalon, van egy előfeltétele a másik oldalon. A dolog ott kezd érdekes lenni, hogy ezek a kilengések lassan kezdenek szinkronizálódni nemzetközi szinten. Kisebb nagyobb fáziseltolódással ugyan, de egyes jelenségek hullámszerűen szaladnak végig társadalmakon, méghozzá egyre szorosabb konvergenciával. A hozzászólók által említett komponensek közül egyik sem foglalkozik ezzel, pedig születtek európai szintű felmérések a témában. A fogadóirodák mintájának analógiájához hasonlóan bizony jelent valamit ha a tömegek elmozdúlnak egy bizonyos irányba. A kis mértékű elmozdulást, a rendszer jellegéből adódóan zajnak veszi és a klasszikus zajsimítással próbálja elnyomni. Ha viszont ez az eltérés egy bizonyos szintet meghalad, akkor a zajsimító algoritmus kikapcsol és az eltérés megszabadúlva zajsimítás fékező hatásától, egy rekúrzív erősödésbe kezd, aminek a határát nehéz megbecsülni.
Eddig Magyarországon és globálisan is egy nagyon erős zajszűrés volt rákapcsolva az információs csatornákra. Bizonyos tabuk mentén nagyon erősen elnyomták a legkisebb zajt is. Így nem lehet tudni, hogy az elnyomott zaj mögött mekkora a nyomaték. Ha ez a nyomaték potenciálisan arányos a zajelnyomással, nevezzük esetünkben nevén: médiakontroll, akkor azt mondhatjuk, hogy jelenleg a háttérben dinamikusan és tartósan duzzad. Mint egy régóta visszatartott jókora fing. Ha ez egyszer eldurran, azaz kinövi magát és rekúrzív önerősítésbe kezd akkor éll a balhé. A helyzethez hozzátartozik még, hogy a válság következtében globálisan is mérni lehet a liberáls>>> jobboldali fordulatokat(példa Japán, ahol 40 éve kormányzó liberális kormány adja át a helyét a jobboldalnak). A válság előrelátható elhúzódása, bűnbakok keresése-kik is voltak a hunyók-bankárok-nemzetközi tőke stb. szintén kedvez a folyamat erősödésének. Egy Irán elleni erőszak pedig globális zsinten is gyufa lehet, annál is inkább mert ebben az ügyben állást foglaló kormányok véleménye rendre eltér az adott országok polgárainak közvéleményétől. Azaz nem tudni, hogy hogy áll a széna. OV nem fogja ezt a 45 óta meggyüjtött fingot mind beszipkázni a pártmotorba, mert attól szérobbanna, persze néhány százalékban el lehet keverni.

Bocsi a terjedelemért.
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
azbeszt Ibolya, aki megfogadta 2009.03.26 13:41:00
Nos, szerintem innentől a dolog átment komolytalanba, jöjjön, aminek jönnie kell, tulajdonképpen nem érdekel, valós kihatása az átlagember életére úgyse nagyon lesz az egésznek. Tényleg puhapöcsű barom az mszp, még Surányi ellen is sírtak páran a frakcióból, Bokros elől…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:29:27
Miniszterelnöki program Miniszterelnökké választásom esetén a következőket tudnám garantálni: Folytatnám az elődöm által elkezdett hagyományt, vagyis a blogírást. Ebben már van most is gyakorlatom, sőt, én tényleg írom, nem diktálom. Elődeim sportpéldaképek voltak.…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:23:46
Bajnai Gordon*Gráf JózsefTakács JánosBalázs Péter Felcsúti Péter Patai Mihály Pongrácz Antal Erdei Tamás Jaksity GyörgyKirály Júlia Surányi György Vértes András Glatz Ferenc Simor AndrásBokros Lajos (A lista folyamatosan bővül, nézzen vissza félóránként!)* Éjfél…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:22:57
    A Ki megy Bogdányba? alaphelyzetű, oldschool és felettébb nagy sikerű bohózat miniszterelnökös kiadását tekinthetjük meg éppen, azzal a különbséggel, hogy ez a stallum még Bogdánynál is kevésbé kelendő. Senki sem akar ugyanis a gyurcsány féle bábkormányban…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:20:24
Blogunk nagyon komolyan veszi oknyomozó mivoltát, és energiát és időt nem kímélve megszereztük a valódi névsort.Kedves olvasók! Glatz, Vértes, Surányi, Mr. Electrolux és Bokros csak félrevezetés, az igazi névsor itt olvasható, ők versengenek a címért:Kezdjük egy nemzetközi…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:18:55
Mint vicc az egyszeri parasztbácsiról, akit a téesz repülőse felvisz egy kis műrepülésre. Csinálják a kunsztokat, nagy dugóhúzó, a bácsi rezignáltam megszólal: - Erre számítottam.A pilóta hátrasandít, amindenit, de nyugodt az öreg. Mutat neki még egy kunsztot, hirtelen…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:18:20
Most komolyan, van más esélyünk? Semmi. És nem az a fontos, hogy az MSZP-nek vagy az SZDSZ-nek (nekik sincs, de az ő sorsuk ehhez képest marginális részletkérdés), hanem az, hogy Magyarországnak.Az SZDSZ ma délutáni bejelentésére, ami szerint Bokros kell miniszterelnöknek, az…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:17:46
Az EU elnöki tisztét betöltö cseh kormány összeomlásának [Topolanek toppled] csak egy doboz jutott ugyanazon az oldalon. Az elmúlt két évben emlékeim szerint kétszer foglalkozott kiemelten Magyarországgal a brit hetilap, mindkét alkalommal negatív kontextusban. Ez a cikk sem jelent…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:12:25
Csütörtökön ülésezett Hatvan képviselő testülete. Napirenden "izgalmas" anyagok nem voltak, leginkább egy nagy sóhajjal lehetne leírni az egész délutánt. A szocialisták ugyanis érezhetően megváltoztak. Nincs már az a "jópofizás", nincs az a jó hangulat…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:09:39
immortalis Így látom a helyzetet. 2009.03.27 17:56:47
Az SzDSz most megint sarokba szorította az MSzP-t, ahogy közös történetük alatt már oly sokszor. Most azonban még egyet is értük velük: Bokros Lajost meg kell szavazni miniszterelnöknek, mert:ad 1.: Ő a kissebbik rossz. (Gyurcsány, Orbán, Surányi, Kiss P., és bonuszként: Takács…..
kicsi piros disznó (törölt) 2009.03.27 21:08:34