Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omni

17 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Esküvős 2011.08.04 17:18:36
ŐŐŐŐrület sok esküvős videó van a Youtube-on, a kettő legjobb eddig, rongyrázós, meg rokkos:     ..
Egy anekdota szerint a szocializmus idején Rákosi Mátyás pártfőtitkár megbízta Illyés Gyulát és Kodály Zoltánt egy másik, „szocialista” himnusz szerzésével, amely szerinte a címerhez hasonlóan, változtatásra szorult. Kodály Zoltán megjegyzése erre annyi volt: „Minek új?…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
Subba WTF: Bussz 2010.09.08 11:56:17
Van baj. ..
omni 2010.09.08 20:18:29
Nehéz eldönteni, hogy a "cifra" vagy a "falmelléki" jelző fejezi-e ki pontosabban ez a bankos sztorit. Az egész úgy indult, hogy a GVH három ügyben elmeszelte a bankot, amelyik egyoldalúan kiszúrt a lakáshiteleseivel, amennyiben ultimátumszerűen és indokolatlanul…..
omni 2010.09.08 09:34:37
@igazságos: Ulj le te, es pihenj, gondolkozz. Elvi dolgokkal tele van a padlas, sajat boromon tapasztalom folyamatosan. Szamolj utana, es vegyel bele mindent: a befektetett munkat, az idot amit a bankban a toltott, az utazasi koltsegeket, mindent.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Ez nem kerdes, de az amit epp leirtam. Azt a ket orat amit a bankban toltott minimum... Sot ha van kemenceje a postolonak akkor 20 kg kenyeret is tud sutni. Na es?!
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Subba WTF: Hósipkafej 2010.08.23 13:30:00
Nem értem, valaki felvilágosíthatna, hogy mi ez. És ezekből az üzenetekből van még vagy húsz!!   ..
omni 2010.08.23 21:12:27
omni 2010.08.23 21:15:00
Kitalátor a Jeruzsálemi Templom kufáraihoz hasonlítja azokat, akik a magyar kegyhelyen sajtpapírt adnak a parkolóban. Szenvedélyes levelében nyüzsögnek a paraziták és végbélmosók, olvass el, hogy Önt is ennyire kiborítja-e a laza adózási fegyelem!Kedves-nedves Barátaim, ha…..
omni 2010.08.19 12:58:05
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
cseh barna sör Mint azt nemrég már megállapítottuk, hazánkban a barna sör nem éppen a termelési listák vezetője, így cseppet sem meglepő, hogy a réges-régen még saját barnát is tartó Borsodi már jó ideje nem hazait forgalmaz, hanem a föléje ültetett InBev nevű valami, a…..
omni 2010.08.15 21:52:26
@-kk-: Igen, igen, errol tudok, de hat persze koszono viszonyba sincs a Velke Popovicei kozel es a magyar kozel.
De ha jol tudom most mar direkt innen importaljak az uveges megoldast Pragabol. Ugyhogy lehet ujragondolni a cikket ;)
Kuldok egy valogatast nehany helyi barna sorbol hogy legyen mirol cikkezni :) Vigye kanya, lesz vilagos is :)
BDBY barátnője hagyta magát rádumálni egy számlanyitásra, pedig eredetileg egy cégnek szeretett volna befizetni. Vesztére az immár saját számlájáról online indított utalás egy avatatlan kollegina kezébe került, aki sikeresen elküldte a pénzt egy ismeretlen…..
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
omni 2010.07.06 16:46:19
@eves_berlet: en megszedtem volna csak ugy viccbol :D
"a minap vásároltam egy inget egy kisfiúnak, és a csatolt fájlban látható vicces nyugtát kaptam. a helyszín Budapest, Óbuda, Vörösvári út üdv: Hella"Kedves Hella, ez se rosszabb, mint a budapesti szórakozóhelyek - például a 400-é, ahová egy csomót járok -…..
 Mielőtt elemeznénk a csehországi parlamenti választások eredményétvessünk egy pillantást arra, hogyan is zajlott a kampány, mely nemcsak a leghosszabb volt a Cseh Köztársaság életében, hanem sokak szerint a legmocskosabb is. Miután Magyarországon már felnőtt egy generáció,…..
omni 2010.05.29 22:26:41
@ezanicknevem: Na erre azert most mar reagalok. Jiri Paroubek (aki most 'bukott') miniszterelnoksege alatt bocsanatot kert a Benes dekretumokert.
omni 2010.05.29 23:48:38
@A Kárpátok Ostora:
"A cseh kormány 2005 augusztusában hivatalos nyilatkozatban kért bocsánatot a Beneš-dekrétumokért a csehországi német antifasisztáktól a II. világháború után őket ért sérelmekért. 2006-ban Jirí Paroubek miniszterelnök külön hangsúlyozta, hogy a bocsánatkérés a többi kitelepítettre, így a magyarokra is vonatkozik."

index.hu/kulfold/nem7417/
omni 2010.05.30 00:03:11
@A Kárpátok Ostora: Nem is fogod. Sok olyan dolog van amirol nem irnak. Pl en annak sem lattam nyomat, hogy Klaus 'szolidaritasarol biztositotta volna a szlovak nagykovetet'
A számítástechnika ezoterikus világában néha csak a rutin segít a tájékozódásban, például, ha meghibásodik valami. Nem csoda, hogy a debreceni Multimédia Towerben észre sem vették, hogy lefagy a gép. Naiv ügyfél megmondta nekik, hol a hiba, de még mindig szkeptikusak: Vettünk…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
omni 2010.04.22 15:00:30
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
Belsőség Mit kapok én ezért!? 2010.04.06 06:28:00
Egy nyugodalmas, kényelmes, jól összerakott és használható, különösebb allűröktől mentes családi autó. Bátran felveheti a versenyt bármelyik konkurensével.Mai tesztünk blogposztja...
Igazán tréfás húzás volt a külföldön élők elsőkörös szavazását Húsvétra időzíteni, amikor senki nincs otthon odakint, mert például épp hazajött: A külföldön lakó magyarokat akik még a közelben Európában élnek rendesen megszivatták. Én most itthon vagyok mert…..
Subba Drágán szart! 2010.03.30 13:00:00
Az alábbi szakadt pólót megtalálhatod bármelyik valamirevaló magyar háztartásban, a különbség a képen látható darab, és a te pólód között: 284 000 forint. Már megint megpróbálták, és már megint sikerült (SOLD OUT) behúzni az idiótákat. "Telekre még jó…..
omni 2010.03.30 13:06:49
Andrást és barátnőjét februárban küldte el a faszba a Gellért pénztárosa, aki azóta már nem a Gellért pénztárosa. Sőt, azóta úgy látszik a vezetőség rájött, hogy igenis lehet és érdemes emberszabású pénztárosokat felvenni.Március elsején meséltem el a történetemet -…..