Regisztráció Blogot indítok
Adatok
traz75

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“De jó a fogyatékos embereknek!” Ezzel a számomra megdöbbentő mondattal lépett be a ház ajtaján Emma lányom az egyik napon. Nem akartam hinni a fülemnek. Gondoltam, csak valami félreértés lehetett, esetleg összekeverte a fogyatékos szót valami másik magyar szóval. Nem most fordulna elő vele…..
traz75 2019.08.05 14:47:30
@midnightcoder2: Szerencsére neked a jelek szerint már nincsen szükséged további képzésre.
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
traz75 2015.10.26 23:27:05
@fd: segítek, megadom a külcsszavakat. Árpa, Argo 2, DVD, megjelenés. Nincs mit.
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
traz75 2015.09.30 17:34:49
@Opel P1: Azért mert azok ideológiailag nem voltak elég képzettek. :D
A 93. percben rúgott góllal egyenlített az északír válogatott a hétfői Eb-selejtezőn, Belfastban. A magyar szövetségi kapitányt, Bernd Storckot kérdeztük az előzményekről, a meccs közben történtekről és a lehetséges jövőképről. Itt ülünk az üres stadionban, fél…..
traz75 2015.09.09 01:57:03
Amikor az amerikai legfelsőbb bíróság legálissá tette a melegházasságot, a fél internet szivárványszínbe borult pár napra. Még a Star Wars-témájú Facebook-csoportokban is felbukkantak az átfestett profilképek – én magam lepődtem meg a legjobban, hogy mekkora balhé kerekedett…..
traz75 2015.07.12 23:52:44
@Alick: Szerintem meg Csubakka csókolta volna meg Lukeot, és Jabba nem befagyasztott trófeaként tárolta, hanem szexrabszolgának használta volna Solot. :D
Van itt kéremszépen döngölő Pitbull meg Avicii, csillogó aszfalt, éjszaka és eső. Minden amiről a Need for Speed szólt, a méltán népszerű underground két részében. Tény, hogy az NFS azzal vált híressé a kilencvenesek elején, hogy Porsche-vel nyomtad neki bele a tájba…..
"A kontinens futballsportja az MTK- ból külföldre szakadt híres játékosok példamutatása nyomán fejlődött. Konrád Kálmán, Konrád Jenő és Schaffer Alfréd alapította az úgynevezett bécsi iskolát. Ennek a játékrendszernek alapja a tökéletes labdakezelés, a gyors passzjáték,…..
A következő videók után, jogosan gondolja 1-2 törzsolvasóm, hogy az aranyásó tanfolyamot, mint korábbi posztjaimat, bátran lehúzhatom a wc-én. Minek kell az, amikor itt a megoldás? Igen ám, de köztudott, hogy akármekkora aranyásó valaki, orrba-szájba hirdeti a büszkeségét (ami…..
traz75 2015.04.04 16:52:56
@Laci1982: Miért, ha egy Suzukiból szólna ki, akkor mi volna? :D
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
traz75 2015.03.26 19:12:27
@alien: Bele. Nem volt nagy ügy...

Annó úgymond jó társaságba keveredtem, volt jó pár remek srác a baráti körömben akik lelkesen (és elég magas szinten) kódoltak, jó pár demó mellett egy-két játék is száradt a lelkükön (ez még a disk-magos hőskorszakban volt, pár progit le is nyúltak tőlük fizetés nélkül).
Sajnos én voltam a legfiatalabb, legtürelmetlenebb, legkomolytalanabb és mindenekelőtt a leghülyébb a baráti társaságban, így én általában csak játszottam és nagyon minimális programozói tudás ragadt csak rám. Gyakorlatilag 0, de ez az évek alatt szépen le is kopott. :D
traz75 2015.03.26 19:45:39
@pingwin: The train - escape to Normandy. :)