Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meerkat86

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Brolin-Bardem: The Kiss 2011.03.03 10:00:00
Ez a jelenet valahogy kimaradt az Oscar-közvetítésből, sőt, az ezt megelőző táncocska is, amit a fehér szmokingba öltözött színészek lejtettek a gálán - helyette az ABCPenelope Cruzt mutogatta...
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
meerkat86 2011.02.05 12:14:15
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
meerkat86 2010.09.14 01:11:34
@steverubellreborn: a pár tucat nyugdíjas + jobbikos "heteró"-felvonulásáról meg a hangos dudálással kísért esküvői menetekről nem is beszélve. Gyerekek is vannak ott. Meg irigy felnőttek :)
meerkat86 2010.09.14 18:56:08
@joszip: írd le, mi zavar, mitől félsz, állíts valamit, és érvelj mellette rendesen. nem igazán tudom kitalálni, mit akarsz valójában ilyen mondatokkal (és nem mondhatod, hogy nem akarom megérteni):

"...ha már minden társadalmi konvenciót felborítunk, mert most ez a pc, fennmaradásunk végső zálogát akkor sem fog sikerülni megváltoztatni, a nők fognak szülni.
indirekt módon ha tehát ezt elfogadjuk, akkor be kell lássuk, egy homo és egy hetero kapcsolat sosem lesz egyenértékű, nem ördögtől való dolog tehát egyéb dologban is (pld. házasság) valamelyest megkülönböztetni, mondom ezt amellett, hogy felőlem mindenki azzal házasodik, akivel akar."

"...még ha sikerülne is egy varázslónak holnaptól mindenkit full toleráns homo-, de legalábbis biszexuálissá változtatnia, ezen a nemzés-dolgon akkor sem tudna segíteni, tehát nem csak a társadalom hibája, hogy a két szexuális irányzat közé nem lehet kitenni azt a fránya egyenlőségjelet, hanem bizony így lettünk teremtve."
meerkat86 2010.09.15 13:42:00
@Deszkás: Tudok is egy meleg párról, aki kiment a Fradi-Újpestre. Hogy mik vannak?
Most, a kampányidőszak közepén mi is bemutatjuk választási videónkat. Jelöltünk minden szava kincs, és követendő útirány. Minél többen szavazunk Fasszal, annál hangosabbak és erősebbek leszünk, és annál boldogabbá és tisztábbá válik ez az ország!UPDATE 2: Ez az eredeti…..
meerkat86 2010.03.19 11:48:31
 Buzológiai rovatunk második részében hazai vizekre evezünk. Sokszor teszik fel nekem naivan (vagy álnaivan) a kérdést: milyen hátrányokat szenvednek a homoszexuálisok a hétköznapi élet során. Most nem is egy extrém példából indulnék ki – például munkahelyi…..
meerkat86 2009.08.10 02:01:21
@bugmenot1234:

1) Dehogy, evolúcióval magyarázni a tanult dolgokat botorság... semmi köze a fajfenntartásnak a homofóbiához. Kérdezz meg 1500 állatfajt. Teljes a közöny a homoszexuális egyedek felé. Nem undor, közöny. Még azon fajoknál is, amelyeket kihalás fenyeget. Az undor azt mutatja, hogy tanultál viszonyulni hozzá, és mivel a homoszexualitásnak a heteronormatív rendszerben negatív piárja van, így előítéleteid keletkeztek, ezáltal "undorodsz", ahelyett, hogy nem foglalkozol vele.

2) a heteroszexualitás is épp annyira intim számodra? tegnapelőtt a hungária körúton legalább 20 autó hangos dudálással jelezte, hogy itt ma valakik összeházasodtak, mégsem gondolta senki, hogy azt hirdették (nyilvánvalóan heteroszexuálisok), hogy análisan szoktak közösülni. aki erre gondol, az a saját sztereotípiáival szembesül minden egyes alkalommal, ami hát enyhén szólva az egyén problémája. tehát egy párkapcsolat "megélése" nem szexuális reklám, erre akarok kilyukadni.

3) heh. most mondtad, hogy intim dolog a homoszexualitás, te meg belekérdezel az intim dolgaiba valakinek, ismeretlenül, ejnye.
BRÉKÓ - BRÉKÓ!kedves mindenki,szűk egy éve kért föl szerzőnek ebbe a blogba egy társaság, mejnek akkori tagjaival, bízom benne, jó viszonyban vagyok. a koncepcijót nem igazán vágtam (szvsz ők se), de úgy gondoltam, a "liberális minimumba" (akármi is az) az én nem…..
meerkat86 2009.02.03 15:48:41
Munkahelyi (T)error Maga meleg? 2009.01.15 00:46:00
Üdv Kedves Látogatók! Még mindig az ágyat nyomom és már kezd tele lenni a hócipőm az egésszel...Ma egy olyan kis sztori kerül közlésre, amelyhez fogható eddig nem érkezett hozzánk.  Olvasónk megdöbbentő levele csak itt, csak most, csak Nektek:Helló Mindenki! Arra gondoltam,…..
meerkat86 2009.01.15 10:59:13
@epres négercsók: több Fiúk a klubbólt kell nézni, és zsigerből jön a válasz. :)
meerkat86 2009.01.15 12:03:54
@kisgalád: a lehető legjobb megoldás volt faképnél hagyni. egy ilyen munkahellyel nem szabad foglalkozni a továbbiakban. pont ugyanaz a szitu, mint amikor egy nőtől megkérdezik, akar-e gyereket a közeljövőben. irreleváns egy állás betöltésénél.
ebben Kánaán-nak van igaza.
jöhet bárki a stressz-teszttel, ez adatvédelmi szempontból rendkívül aggályos kérdésfeltevés.
bár már az is jó lenne, ha tisztában lennénk a saját jogainkkal mindenekelőtt.
meerkat86 2009.01.15 12:07:45
@Pucér: Ennél már csak az nevetségesebb, ha homofóbok egymást buzizzák. Micsoda világ. A homoszexualitással még mindig meg lehet vádolni egymást a 21. században? Balkán.
Weisz kollégától már ismerhetitek a vérfagyasztó részleteket a Negyedik Köztársaság szombati flashmobjáról, én már csak egy videóval egészíteném ki:   ..
meerkat86 2008.11.11 00:00:31
Kettős Mérce Botondra gondolsz? 2008.10.25 23:58:54
Tudom, ez nem a Subba, legalábbis nem tudatosan, de hadd lássák mások is, mennyire nehéz a wiwen keresztüli távgyógyítás:..
meerkat86 2008.10.26 22:17:26
125: nem Botondra gondolok, Bence egy másik kisfiú. Kép van róla az anyuka bloggján: www.bollokedit.blogol.hu. Amennyiben tudtok küldjetek energiát, ja és majdnem elfelejtettem megint megadni a címet: 8183 Papkeszi(Balatonkenese és Balatonfűzfő között egy kis község)Bajcsy- Zsilinszki utca. Bence jelenleg az agykontroll elsajátításával foglalkozik, most nincsenek fájdalmai és nagyon bíznak abban, hogy egy szódabikarbónás módszerrel sikerül meggyógyulnia a kisfiúnak, de ez még csak levélváltásban van csak kilátásba helyezve!
Én is mindenkinek küldök szeretetet, mert csak azt és pozitív gondolatokat tudok küldeni, de azt minden rászorulónak szívből küldök!
             A "Tarka Magyar" képekben.                       Saját számításom szerint és más sajtós kollégák…..
Különösen árulkodó, hogy az egyetlen szegedi melegszervezet, az Írisz Társaság ma gyakorlatilag nem is létezik, amióta az Ifjúsági Ház a terembérlet önkényes emelésével és előre kérésével (!) kifúrta őket. Azóta sem találtak maguknak termet, és idén a Szegedi Ifjúsági…..
A Hír TV inzertjeitől még a legnyugodtabb tévénézőnek is felmegy a vérnyomása, mert a képernyő két oldalára beúszó grafikonokat, amik a szavazatok arányát mutatják, a Windows-ból jól ismert "ding" fantázianevű cslingelés kíséri, minden változást, minden…..
meerkat86 2008.03.09 21:29:13