Regisztráció Blogot indítok
Adatok
9046 blog

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 2-án jött ki Avicii új lemeze, amelynél azt a legnehezebb eldönteni, hogy vajon melyik dalból lesz a legnagyobb sláger. A Stories című új albumon összesen 14 track található, melyek közül kiemelkedik a „Waiting For Love”, hiszen ez a dal már több mint 22 országban…..
Ezeket a programokat javasoljuk nektek október hónapra. |10.04. – 10.31.| Vírus Pszicho Est: Kétpólusú személyiség; Edzett siker (10.07. 20:00) Fotó: kolor projekt A Vírus! Klub estjei mindig valami fontos és érdekes témára fókuszálnak az előadók által, és olyanokra,…..
Kedves Péter zenei projektjével azt szeretné elérni, hogy a lassú, és egyben kellemes ütemek által az emberek olyan élményt kapjanak, amire mindig szívesen gondolnak vissza. Az elektronikus dallamokkal a különböző földrajzi helyek hangulatát szeretné megidézni. A bemutatkozó klip…..
Ezeket a programokat ajánljuk nektek szeptemberre. |09.01 – 09.30.|  Koncertek Margaret Island lemezbemutató koncert (09.12. 20:00) Fotó: facebook.com/margaretisland Az együttes Egyszer volt című albumát fogja bemutatni a hajó közönségének. Nagy nap lesz ez, hiszen nem…..
Az Ocho Macho már évek óta járja a fesztiválokat, és mindenhol mosolygós emberek fogadják őket. Titkuk a zenéjükben keresendő, hiszen olyan stílusban játszanak, amelyet egyetlen más magyar zenekaréhoz sem lehet hasonlítani. Májusban megnyerték a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató…..
Gerzsenyi Flóra egészen egyedi ételeket készít, és folyamatosan újabb nem mindennapi ízesítésű harapnivalókon ötletel. Ugyan még tanulja a gasztronómia világát, de már határozott elképzelései vannak a jövőt illetően. Legnagyobb álma, hogy egyszer a saját üzletében,…..
A július 4-én véget ért fesztiválra minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. Sopron még mindig hbátlan fesztiválváros, ahova a sztárfellépők sem pihenni érkeztek! A fesztivál nem hivatalosan a VOLT-vonatok indulásával kezdődött. A Keleti pályaudvarról június 30-án…..
Íme a blog első hivatalos fesztivál utáni videója. Mi nagyon jól éreztük magunkat az egész hét folyamán, és reméljük ti is hasonló érzéssel távoztatok Sopronból. :) A különböző koncertekből részletek, és fotók találhatóak a videóban. Jó szórakozást kívánunk hozzá…..
Borgore, Dub FX, Otto Knows, azaz ők hárman az idei EFOTT külföldi húzónevei. Július 14-től Velence ismét a zenétől lesz hangos, ugyanis a Mi Velencénk fesztivál után, most az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója következik, idén már negyvenedik…..
Összeszedtünk pár dalt, csakhogy a fesztiválokra való utazás közben se unatkozzunk. Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) |08.15. Sziget - Nagyszínpad| Foxes – Youth |08.15. Sziget – A38 Színpad| AWOLNATION – Sail |08.14. Sziget – Nagyszínpad|   Alesso -…..
Öt napon keresztül Zamárdi ismét buli fővárossá avanzsál. Az elektronikus zene első körben július 8. és 12. között fog dübörögni a Balaton partján. A Balaton Sound zenei fesztivál már közel tíz éve uralja a partot, és egyben a balatoni régiót is. A rendezvény 2007-es…..
Úgy gondoljuk az ország két legismertebb zenei fesztiválját még izgalmasabbá lehetne tenni. A következőkben kifejtjük mire is gondoltunk a Sziget és a VOLT tekintetében. Kezdjük az előbb sorra kerülő VOLT fesztivállal. Sopronban több mint 61 ezer ember él, a nyugodt nyugati…..
Havi programajánló Még az igazi fesztiválszezon előtt van nekünk egy hónap, ami már annyi programot hoz, hogy választani is nehéz. |Június 1. – 30.| 9. Főzdefeszt és Street Food Show | Városliget – Olaf Palme sétány (Június 5-7.) Fotó: facebook.com/fozdefeszt Az…..
Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye immár a negyedik szezonját kezdte meg áprilisban. Ebben az évben sem adják alább a tavalyinál, ugyanis a következő hetekben,- hónapokban olyan fellépők lesznek, mint például a Hollywood Undead, az Omega, a Scooter, a Manu Chao, vagy…..
Kevesebb, mint két hét, és itt a Nagyszínpad zenei verseny. Előző cikkünkben már kiveséztük a témát, most pedig a legfontosabb információkat tudatjuk veletek. Pontosan mikor is kell az Akváriumba menni, és kiket látunk majd? A verseny május 21-én csütörtökön este kezdődik,…..
Események, melyeket átélve fél lábon is kibírod már a nyár beköszöntéig. |Május 5. – 31.| Kenyér- és Péksütemény Fesztivál | Budai Vár (Május 9. – 10.) Fotó: programturizmus.hu A Budai Vár ad otthont a következő Kenyér- és péksütemény fesztiválnak, ímmár…..
 A tavaly indult zenés megmérettetés óriási lökést adott a magyar zenének, így nem volt kérdés, hogy 2015-ben is útnak indítják. Előző év májusában úgy döntöttek a VOLT szervezői, hogy a Petőfi Rádióval karöltve, illetve a Magyar Televízió közreműködésével…..
Magyarország egyik legismertebb fesztiválja idén sem maradhat sztárfellépők nélkül. De nézzük is miért lesz érdemes ott lenni.  Ha nyár és Sopron, akkor az mostanra már egyet jelent azzal, hogy több tízezer szórakozni vágyó fiatal érkezik a Lővér kempingbe és…..
Visszavonhatatlanul elérkezett a tavasz, ennek örömére nem mindennapi nyereményjátékkal kedveskedünk a hölgyeknek. A Beauty – Fitt & Smile csomagok a következőket tartalmazzák: Főnyeremény (Az elsőre kisorsolt játékos nyeri.) Szarka Dorottya dietetikus által felajánlott…..
Sok honfitársunk dönt úgy, hogy a szomszédos Ausztriába, azon belül is Bécsbe teszi át székhelyét. Megkérdeztük őket a döntésük hátteréről. Napjainkban már nem meglepő az, ha valaki tőlünk nyugatabbra találja meg számításait. Lehet akár az egy kisebb lélekszámú…..