Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékalmamag

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
kékalmamag 2015.05.22 23:07:46
@Szoba kilátással: jajjmár, hát miért fáj neked ki nekem a szimpi?! kinek a pap kinek a papné.
"baromi idegesítő" szubjektív, engem nem idegesít
okoskodó - lehet, hogy van esze és nem mindig fogja be a száját.
- körülményes, az, de melyikőnk nem az egyes helyzetekben vagy zavarban?
kisstílű - ??? kifejtenéd miben volt kisstílű, szerintem pont nem az.
kékalmamag 2015.05.22 23:21:14
@Szoba kilátással: laurkát akkor abban a hisztis állapotában (és még azon is túl) szerintem a legtöbben otthagyták volna a picsába, vagy hidegvíz alá tartották volna a fejét, de én akkor is leírtam sztem, hogy Krómer PAtrik Adrikezelése is elbújhatott volna amögött, amit Gyulavitéz csinált. szerintem zseniálisan oldotta meg, nem sok női hisztit kellett kezelned, és ezért szerencsés lehetsz! no offense, tényleg így gondolom.
kékalmamag 2015.05.22 23:32:07
@Szoba kilátással: LAura csak magával fogllakozott tegnap... látta hogy Gyula kissé off, úgyhogy megkérdezte, hogy akkor őrá nem is tud akkor figyelni, ugye? erre Gyula mondta hogy DE. és figelt, a buta liba meg megesküdött az anyjára, hogy őt akarja bent tartani, majd kipicsázta. no komment. szerinted AZ volt a hiszti, amit Gyula csinált? sima kiborulás, szerintem ennél gázabb volt, amikor pl. (bármiért) Lokker nyálfröcsögve ordított Sneci arcába, hogy egy nulla vagy...
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
kékalmamag 2015.05.08 22:05:01
@fosch9: attól viszont még Loki mondhatta volna neki, hogy viszlát. gálánsabb lett volna, mint a tehén vagy. ami szerintem egyébként nem... De ez gusztus dolga, tudom.
kékalmamag 2015.05.08 22:17:18
@fosch9: oké, de megtehette volna, hogy ő is csak úgy köszön el Adritól, ahogyan ő tőle: némán... Egyébként meg nyilván Loki tudta, hogy Adrira megy rá Marianna, bárhova is áll, ezért pluszban genyóság volt tőle ez a beszólás.
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
kékalmamag 2015.04.08 19:38:59
off
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszönöm a megszólítást. a leredukál kifejezésnek szakmai környezetben nincs értelme valóban, azonban a köznyelvben egyre elfogadottabb. én már elfogadtam.
on
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
kékalmamag 2015.04.02 14:22:08
Ami hiányzott nekem a tegnapi adásból: Loki, amikor megbeszéli emberileg Nórival is (nem csak a vallatószobában a szerkiknek), miért neki dobta a labdát. Talán nem akarják Loki emberi oldalát is mutatni - a nyilvánvaló betyárbecsületes nem Bájvacshoz dobom a lasztit mellett?
Peti milyen "kommunikációval a másik oldallal"-ról beszélt indokként a lasztidobáshoz? Ki a másik oldal? Mert én csak Bencét meg Snezit látom a "másik" oldalon, ha meg Snezi ment volna, nem lett volna másik oldal, úgyhogy ez egyértelműen kamu volt Petitől. Tény hogy vele a legkevésbé sem szimpatizálok, már a legeleje óta, mert úgy érzem felsőbbrendűnek hiszi magát a többiektől, és ez a kameraszobában sokszor ki is bukik. Értem én hogy jól játszik, de megnéztem volna, hogy Bájvacs meddig jut el. Meg mit képzel már magáról, ahogy korábban fel is merült a Szevasztopol hadműveletnél: ő ott valami keresztapa? Persze megadják a "korának" járó tisztelet, de remélem valami kis hülye később majd kipicsázza onnan, akár MÁdám. Mondjuk ő sem szimpi, no de ki az az ottaniak közül?
Patrikot meg nem értem, lecseréli a saját hisztigépét és egy ostobenkó hisztigépre, és tény, hogy az legalább nem neki nyíg, de pl. ott nyíg felette. Megérte a cserét? Vagy nem mutatták, vagy Adri is összeszedte magát és elkezdett nem nyafogni az önbizalomhiánya áltat kiváltott faszságok miatt. És irritáló a MÁdám kettős, de még mindig több egymásra hangolódást érzek benne, mint Patrikékban, akiknek a legutóbbi "hangos" aktusuk is inkább feszkólevezés-sex volt mint érzelmi alapon lebonyolított együttlét. Meg milyen jó az uncsi ellen is ez.
Remélem Nóri marad péntek után is, és valaki más utazik. És elhiszem, hogy Nóri elsírta magát, nemcsak Loki szavazata miatt, és bár utálom a Berkit, de szimpatikus emberi gesztus volt tőle maga mellé hívni a 10 játékostársával szemben álló, (akik közül nem egy azonnal elküldené haza), egyedül magányosan maradt, SZINGLI VAGY SZINGLI vagy bélyegű, elkeseredett Ivart.
Loki részéről meg nem értem, minek kellett etetni Ivart a "Patrik szerelmes MelCsibe" szöveggel, biztos későbbi erőfitogtatáshoz van rá szüksége, hogy mindenek ellenére el tudta intézni neki a bennmaradását.
Amúgy meg még amikor felmerült, hogy beköltözik egy pár az jutott eszembe, hogy Patrikéknak hamarosan lőnek, mert a lepedő alatti, inkább feszkólevezető/taktikai szexet bármikor maga alá gyűri (ugyebár) az éles, premier plán arcbaélvezés a MÁdám együttestől. Szerintem valamelyikük hamarosan megy: vagy Patrik vagy Adri. Utóbbiban bízom, hogy magára talál, mert az elején szimpi volt, amíg be nem szippantotta ez a Patrikos kapcsolat. És azt még el akartam mondani, hogy amit láttam eddig, mert leadták, azért minden elismerés Patriknak, mert fiatal férfi létére bazijól kezelte először Adri, majd Melcsi hisztijeit - én nő létemre hamarabb rájuk csaptam volna az ajtót. Úgyhogy örültem, hogy villantott egy kis férfiasságot, és amikor menekülhetett Melcsi ámokfutásától, akkor ment. Bár valszeg a csajok hisztijének tűrése is csak konfliktuskerülés részéről.
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
kékalmamag 2015.03.28 11:29:24
Én is pont arra gondoltam, hogy ha Peti igazán tökös lett volna, akkor Ivarral keríti magát párba, és pont ezért is van igaza Bájvacsnak, hogy mártírt csinált magából, de azért arra ügyelt, hogy neki jó legyen. És megértem, hogy Béjvacs még fiatal, és nem régóta van bent, és eléggé szenvedélyes, de egyrészt az Ivar felé kivetített utálatában én nyomát érzem Loki hatásának rá, aki folyton neki szapulta a csajt. Persze nyilván látta, hogy nem egy központi figura Ivar, de ettől még Loki is beláthatta volna, hogy igazán lojális ha ezt mondom neki ezt teszi, ha azt akkor azt. Szóval megértem Béjvacs haragját, én is pipa lettem volna, hogy megbízok a "csapatban" és a "számba sz*rnak", ugye, és valahol megértem Petit is, aki nem mondta el neki a tervet. Én azért korrekt lettem volna vele, és maximálisan megértem a dühét, az agressziót is akár, mert a párja átverte, a szövetségesei is átverték, és az új párja az utolsó akit választott volna, mert nem érzi játékostársnak, tehát egyedül maradt 9 ellen. ÉS lehet hogy érzelmileg még gyerek, de legalább tisztában van a neuron fogalmával... Hirtelen felindulásból persze hogy bepipult, és nem volt bölcs, mert egy játékban ennek így nem szabad teret engedni, de legalább nem elfojtotta, és nem leitta magát és faszpörgettyűzött. Snezi meg még engem is át tudott verni az érzékenységével, és voltak szimpatikus megnyilvánulásai (amikor megbőgették Beuskát, és elmagyarázta a többieknek, hogy az a lényeg, amilyen reakciót kiváltott ez a lányból, és nem az, amit ők gondoltak a Minnie akasztásról) de a tegnapi átverése Bájvacs felé is gusztustalan volt. Őszintén nekem most Bájvacs a legszimpipp, Lokiban is csalódtam, nem hiszem ,hogy Peti nem mondta neki el a Csalafinta tervet. Egyébként meg mikor került Beus Loki mögé párnak? Ki mikor mit beszélt meg vele? Honnan tudta, hogy oda kell állnia? Figyelmetlen voltam?
A szevasztopol hadműveletről meg azt gondolom a szerkik adtak PEti Csalafinta tervének egy esélyt, hogy jut is marad is alapon Topol megy, aki akar marad. És még balhé is lesz, mert Béjvacs "megszívja" Ivarral. Ha meg mégsem jön össze, akkor lesz más megoldás arra, hogy Topol hazamenjen, lásd sixx verziói fentebb... :-D Remélem Geri alszik egyet-kettőt a dühére és összerakja a jövőjének kulcsát az Édenben.
Sneci Béjvacs leugatását, amit Bence "szedett szét" rohadtul nem éreztem fairnek t, úgyhogy már csak ezért is hajrá Bájvacs!
Amúgy meg mekkora húzás volt már a szerkik részéről a végén bevágni a korai Peti kommentet (nemtudom, hogy annó Timire vagy Apolra nyilatkozhatta) hogy amint lehet lecseréli a csajt. Nemcsak a macskabajusz hiánya és a polóviselés, meg a bőrszín miatt, gondolom ezt, de szerintem ezt már bevágták az első héten, amikor a páralakulás után voltak a szervezkedések, hogy ki-kivel hogyan legyen.