Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovodak

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ábel Attila Alpolgármester üzemelteti a folyamatosan hazudozó, rágalmazó csepel.info -s oldalt. Ezúton szeretnénk megkérni Őt, hogy írásait a valósághoz mérten írja meg, vagy vádjait támassza alá bizonyítékokkal. Felhívnánk figyelmét arra is, hogy ha tovább folytatja az…..
Miért tiltakoznak XXI. , XIV. , XI., VIII., kerületben: Csepel: http://ovodak.blog.hu/2015/03/30/osszefoglalo_925 "Többen itt Csepelen azért küzdünk, hogy vonják vissza az óvodák egyesítésére vonatkozó határozatot, és szakértői, pedagógiai, szülői egyeztetésekkel…..
Lufis felvonulás a csepeli gyermekekért forrás: http://hudakjanos.blog.hu/2015/04/15/lufis_felvonulas_a_csepeli_gyermekekert "Tegnap én is részt vettem az esti óvodai tüntetésen. Őszinte elismerésem a szervező szülőknek, akik az elmúlt hónapokban rengeteg energiát fektettek a…..
"  Jövő hét keddre sok támogatóval lufis családi tüntetést szerveztünk, hogy mi is megmutassuk, nem számít honnan jövünk, vagy kire szavaztunk, csak az, hogy amit teszünk, gyermekeinkért tesszük! " Tarts velünk, tiltakozzunk együtt a csepeli óvodák összevonása ellen!…..
"...rengeteg aggály merül fel a tervezettel kapcsolatban, és számos indok arra, hogy az óvoda összevonási tervezetet vessék el. Engedje meg, hogy egy párat itt megismételjünk:  • A zuglói óvodákban folyó nevelés színvonalát a szülők kielégítőnek és magasnak tartják, az…..
Kedves Olvasóim! Telnek a napok, hetek és csak azt mondhatom, mindennél erősebben fogunk küzdeni azért, hogy gyermekeinket megvédjük attól, ami itt Csepelen folyik.... Fazakas Gergely apukával szeretnénk egyeztetni a csepeli óvodák SZMK elnökeivel (ahol nem tudjátok ki az elnök,…..
ovodak 2015.04.03 23:47:59
@Mária Bné N:

Szia, persze, ha átküldöd az e-mailcímed, már küldöm is ;) Esetleg jelöld be a facebook oldalunkat ismerősnek, ha fent vagy facebook-on :

www.facebook.com/profile.php?id=100009423875889&fref=ts

e-mail: ovodainkert@gmail.com
Forrás: http://index.hu/belfold/2015/03/18/23_helyett_nyolc_ovodat_akarnak_ujbudan/ "Még nem is tárgyalta az újbudai képviselő-testület azt az előterjesztést, ami az újbudai óvodák összevonásáról szól, de a helyi szülők már tiltakoznak. Központosítunk, mert…..
Az óvodák egyesítésével kapcsolatban íme egy dokumentum, amiben Fazakas Gergely apuka által összeszedett gondolatok vannak, hogy miért is küzdünk az átszervezés ellen... Vágó Irén- Oktatáskutató- és fejlesztő Intézet http://www.ofi.hu/tudastar/ovodai-intezmenyrendszer Az…..
Az alábbi linken lehet szavazni az óvodák egyesítésével kapcsolatban: http://21.kerulet.ittlakunk.hu/szavazas/egyetertetek-csepeli-ovodak-osszevonasaval Köszönjük az ittlakunk.hu-nak!    ..
Csepeli átszervezések előzményeiről 1.) Elvileg a legfontosabb a 2015. január 29-i képviselő-testületi ülés előterjesztése: JAVASLAT ÓVODÁK SZERVEZETI…..