Regisztráció Blogot indítok
Adatok
candream (törölt)

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..
Az ilyeneket szeretem. Egyenesen a Fehéz Házból érkezett a hír, hogy soha nem látott erősségű az amerikai marihuána, most érdemes spájzolni. A kormány házi kenderfarmján, a Mississippi Egyetemen megállapították, hogy 2007-ben átlag 9,6%-os THC-tartalommal rendelkeztek az…..
candream (törölt) 2008.06.13 01:39:58
Zsarufika Véletlen 2008.06.12 16:14:00
Persze, tudom, mindenki hibázhat. Van úgy, hogy azt mondják a boltban, "30 lett, maradhat?", vagy többet számol a pincér, esetleg rosszul ad vissza - szóval hibázhatunk sokszor - van, amit egyszerű korrigálni, van, amit nem annyira.Itt vannak a kommandósok. Ők a rendőrségen…..
120 ezer forint pénzbírságra ítélte a bíróság az utolsó önfeljelentő kendermagost. A nemzetközi hírű alkotmányhekket több mint 3 éve, 2005 tavaszán indította a Kendermag Egyesület három tagja, azzal hogy besétáltak a Teve utcába, azzal hogy kábítószert fogyasztottak. A…..
Antiszcientológiából sosem elég. Ez a videó például kiválóan érzékeltei, milyen folyékonyan hazudnak nagy nyilvánosság előtt a szcientológusok, ha valakit esetleg nem győztek meg a korábbi posztok. Az egyház élére vasalt aktivistái a TV2-ben hintették az igét, ahol Dr. Lenkei…..
candream (törölt) 2008.06.04 16:07:47
Régóta gyanúsak voltak a papok a tömjénjükkel, most végre izraeli tudósok leleplezték őket: Egereken végzett kísérletek során megfigyelték, hogy a Boswelia gyantájának egyik összetevője, az incensol acetát, az érzelmekért felelős agyi ioncsatorna aktivizálásával…..
Már a második transzplantációra váró beteget hajtják el Amerikában ebben a hónapban, mert receptre füveztek. Egy 56 éves hepatitiszos seattle-i zenész májátültetését tagadták meg az orvosi marihuána miatt, amibe már bele is halt, most pedig egy 33 éves beteget ítéltek…..
Éppen a múlt héten emlékeztünk meg a 65 éves LSD-ről, most szomorú update következzék. Kiderült, a drogok valóban ölnek, 102 éves korában, svájci otthonában, szívinfarktusban elhunyt Albert Hofmann, az LSD felfedezője, feltalálója, megalkotója.Forrás: wiki..
"Főiskolai éveim alatt Bécsben laktam, és akkor történt velem a következő eset: A metrón ültem, oda jött hozzam 3 gyerek, az egyik azt hitte, hogy ő maga Don Juan. Én ültem, ők pedig úgy álltak körülöttem, hogy az már kellemetlen volt, túl közel voltak hozzám. A hozzám…..
Félre ne értsetek! Nem akarok én rámenni az ügyvédekre. Csak ha szar a csajozós dumájuk. :) "Én is ügyvéd vagyok!Egy vidéki konferencián voltam nem sokkal karácsony előtt.Ezek a konferenciák rendkívül hasznosak a továbbfejlődés szempontjából, de mondanom sem…..
"Szia Szaszinkó!Nekem is van pár ostoba pasis sztorim. A legszebb amikor egy randiról jöttem, rózsával a kezemben,és a buszt vártam..Egy fazon a kocsijából kiszólt, hogy elvigyen-e?Mondtam, hogy kösz, jó lesz a busz is. De erősködött, hogy a 8as ritkán jár vasárnap, és…..
Végre egy értelmes nemzeti ünnep! Természetesen ezis amerikai, de azért több létjogosultsága van, mint a szüzek megkorbácsolásából értelmetlen vásárlásba fordult valentinnapnak. Április 20. a "420" felbukkanása óta a Nemzeti Szmókolás Napja. A 420 születéséről egy…..
Kenderzsupp Fűautomata akcióban 2008.04.15 19:48:00
Kaliforniában elég durván nyomják a rohadt drogosok a legalizációt. Nem volt elég a nyilvánvalóan könnyen kijátszható receptre kapható "orvosi marihuána" "klubokban árusítása", még arra is képesek voltak, hogy éjjelnappali automatákat állítsanak fel. Ez…..
candream (törölt) 2008.04.15 20:42:36
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
Olyan jó, hogy szinte semmit sem kellett tennem azért, hogy megszülessen ennek a méltán népszerű posztnak a második része, csupán meg kellett írnom az első részt. A drogriporter szorgalmas kollégái folytatták: a Dilettánsok a drog ellen című remekben a Drogmentes Magyarországért…..
Ujra nyilnak es ujra eltapossak oket de nyilni fognak ujra es ujra hogy meg egyszer viragmezove valtoztassak ezt a kenkoves lapot. Nezzunk vegig az orszagon! Hany otveneves, eleteros ferfit rantott be az utobbi szaz evben a mocsar? Szamukat sem tudom, de tetemeiket szamolatlan ragjak a kukacok. Ott…..
A BBC 3, az angol Petőfi TV készített egy dokumentumfilmet, amiben Nicky Taylor (38) háromgyerekes anya és oknyomozó riporter egy hónapig minden nap füvet szívott Amszterdamban, aztán pedig csak hogy teljes legyen a képzavar és a csúsztatás, intravénásan is kipróbálta a marihuána…..
Szálka Pina alakú hal 2008.03.25 18:25:00
Így húsvét után a bárány elkészítésének misztikumába nem mennénk bele. ( Körbe járja azt Új Péter holnap, valahol itt: http://www.nol.hu/szerda/ ) Viszont, ha a vízszintesen szakadó hó még a keszegezést is annulálja az ünnepek alatt, plusz semmi teendőnk nincs a vidéki…..
Igazságtalanul könnyű mindig az alkoholistákba rúgni (meg nem is fair, ők is csak drogosok), de mivel az alkohol legális, a fű meg nem, a zéró tolerancia jegyében találtam egy igen érdekes videót. A világ egyik vezető tévés autós magazinja, a Top Fifth Gear letesztelte, milyen…..
Csodálatos a férfiak életigenlése, az örök vidámság megtalálása, ahogy leírja, hogy egy olyan oldalon, amit a kollégám programozott. Hogy ott beszélte ki a felesége. Hogy megcsalta. Mert az emberek szaggatott szívű érzéketlen lények, geci világ, én mondom. Sziasztok. Nos…..
candream (törölt) 2008.03.19 14:27:16
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
candream (törölt) 2008.03.14 09:47:19
Hóbelevanc Photoshopos bukások 2008.03.13 14:14:00
Elhitted valaha, amit újságban olvastál? Még talán erre van esély. De a mai informatikai világban a szemünknek már garantáltan nem hihetünk, amikor kedvenc magazinunkat lapozgatjuk. Egy nagy lap vezetője szerint sztár már nem vállal címlapfotót, ha azon nem végeznek…..
Gábor linkelte be nekünk ezt a szórakoztató történetet, egy kétségbeesett újságíró kálváriáját egy eltűnt MacBook Airrel. Nem találja. Ezúton megkér mindenkit, hogy aki látta, jelentkezzen. Aki nem látta, az is. Egyáltalán mindenki hívja fel, és mondja el, mit gondol. Így…..