Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi12312323

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
A pontlevonással sújtott Juventus mestere, Massimiliano Allegri nem fogalmazott meg nagy célokat csapata számára, a jelenlegi helyzetben mindig a következő mérkőzés, a következő győzelem számít. "Két nagy győzelem után: a Lazio ellen az Olasz Kupában ás a Salernitana ellen a bajnokságban, más…..
tomi12312323 2023.02.12 14:20:57
@Gaben Smith: A halegristáknak most felrántottad a bőrt :D (vannak vagy 10-en a világon :D )
Egyébként teljes mértékben egyetértek veled. Igaz sok problémánk van de dinó bá a legnagyobb. Sajnos egy pénzéhes szardarab, tehát magától nem fog elmenni. Szerintem egyébként az első időszaka végefelé teljesen megháborodott. Mindig is egy nyuszi volt de mostanra a maradék kukija is felszívódott. Betegesen retteg a vereségtől szégyen, hogy ezt tűri a vezetőség, nézhetetlen foci rabiot ááááááááááá nem folytatom. HATALMAS SZÉGYEN!!!!!
A Juventus hazai pályán is vereséget szenvedett a Monza ellen, ezúttal 2-0-ra verte meg a Monza a Juventust Patrick Ciurria és Dany Mota Carvalho góljaival. „Nem hiszem, hogy valaha játszottunk volna ilyen első félidőt, és ezen érdemes elgondolkodnunk. A szünet után jobban mentek a dolgok, de…..
A tabella negyedik pozícióját már korábban bebiztosító Juventus szombat este a Fiorentina otthonába látogat, s ezzel a mérkőzéssel búcsúzik a 2021-2022-es szezontól. Massimiliano Allegri keretéből Mattia De Siciglio, Danilo, Arthur Melo, Denis Zakaria, Kaio Jorge és Federico Chiesa hiányoznak majd,…..
tomi12312323 2022.05.21 22:52:41
@MGB75: Nem tudom mi értelme van Allegri alatt tisztogatni, illetve egy ilyen futball dinoszaurusz elképzelései alapján új csapatot építeni. Tartok tőle, hogy Kuluhoz hasonlóan más távozókról is ki fog derülni, hogy tudnak futballozni.
Hihetetlen ilyen évek után de a mértékadó Transfermarkt alapján még mindig a mi keretünk a legértékesebb.... Nem tudom a részvényeseknek ezt hogy fogják eladni, mármint ezt a szezont és, hogy a jogosan elüldözött félnótás Allegrinek milyen inditatásból adtak csiliárdos hosszútávú szerződését.
Nagyon el vagyok keseredve és nem a 4. hely miatt, hanem a felfogás miatt amivel én képtelen vagyok azonosulni.
A Juventusra már csupán két tét nélküli bajnoki mérkőzés vár a hamarosan lezáruló szezonban, ezek közül az elsőn a Lazio együttese látogat a negyedik helyet, és így a Bajnokok Ligája-indulást már bebiztosító zebramezesek otthonába. A huzamosabb ideje sérüléssel bajlódó játékosok mellett ezúttal…..
tomi12312323 2022.05.16 22:32:55
@JuveMI: Ja meg a futballt szerető emberek körébe!
tomi12312323 2022.05.16 22:41:50
Három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy a Juventus a bajnokság első négy csapata között zárja a szezont, így ismét szerencsét próbálhat a Bajnokok Ligájában. A zebramezesek péntek este a pillanatnyilag biztos kiesőnek tűnő Genoa otthonába látogatnak, s az összecsapás így a házigazda számára bír…..
tomi12312323 2022.05.06 23:06:56
@Fabrizio: Akkor ki a f.szom? Már ne haragudj!!! KI? KÉRDEM ÉN KI???
Talán Kean vagy Rugáni a keret vagy Nedved? Sok a szar persze de Allegri mellett úgy elhaladt a futball mint... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hagyjuk, nincs értelme....
tomi12312323 2022.05.07 07:38:48
@Camo76ers: Pont ezt akartam íni. Kész kabaré, hogy egy két troll tele büfögte az oldalt, hogy Dybala csak a kis csapatok ellen... Dybalanak nem volt 5 éve egy értelmes szezonja.... Sajnálatos, hogy néhány ember mennyire el tudja veszíteni a kapcsolatot a valósággal.... Szegény barátunk meg egy alternatív valóságban létezik, kár.....
Az olasz bajnokság 35. fordulójában a Juventus a jelenleg biztos kiesőnek tűnő Venezia csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s mivel a zebramezesek nyolc pont előnnyel állnak az üldöző AS Roma előtt, egy esetleges győzelemmel gyakorlatilag bebiztosíthatnák a Bajnokok Ligája-indulást jelentő…..
A Juventus a szerdai Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt szombaton a Bologna együttesét fogadja otthonában, s ugyan a Juventus természetesen toronymagas esélyese a találkozónak, a tabella középső tartományában elhelyezkedő Bolognát hiba lenne jelenleg félvállról venni. Egyrészt a Juventust…..
A Juventus ugyan jó teljesítményt nyújtott az Inter elleni hazai rangadón, a számos vitatható ítéletet is hozó mérkőzés végül a címvédő 1:0-ás győzelmével zárult. A zebramezesekre most lényegesen könnyebb mérkőzés vár, hiszen a csapat a Cagliari otthonába látogat a három bajnoki…..
A Juventus az Inter ellen elszenvedett, sokak szerint érdemtelen vereséget követően holnap este a Cagliari otthonába látogat a Serie A következő fordulójában, melynek keretein belül az együttes megpróbálhatja majd kiküszöbölni a Derby d'Italián szerzett csorbát, s némi szerencse mellett…..
tomi12312323 2022.04.08 19:24:41
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
A Juventus hét közben rendkívül szerencsés körülmények között aratott 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Vasárnap kora este a csapat a bajnokságban, egy olyan mérkőzéssel folytatja, amelyen a zebramezeseknek kötelező mind a három pontot Torinóban…..
Tegnap este hivatalossá vált a hír, miszerint Dušan Vlahović elhagyja 2018 után Firenzét, és Európa egyik legfelkapottabb csatáraként csatlakozik a Juventus együtteséhez. A hivatalos bejelentés tegnap kora este történt meg, azonban az ezt megelőző napokban szinte az összes hitelesnek tűnő hírforrás…..
tomi12312323 2022.01.29 16:30:05
@MGB75: Ronaldó pusztulást hozott magával, letaszított minket a trónról. Egy szikkadt szardarab szégyen, hogy magára ölthette a mezünket. Azokat is kirugdosnám sorban akik asszisztáltak ahhoz, hogy egy szardarab a klub felé emelkedjen és zsarnokoskodjon.
Az olasz futballvilág összes valamire való egykori futballistája és szakértője megszólal mostanában Dušan Vlahović klubváltása kapcsán, s a BoboTV két személyisége, Christian Vieri és Antonio Cassano sem kivétel. Christian Vieri a múltban komolyan kritizálta Massimiliano Allegrit a Juventus által…..
A mai nappal hivatalossá vált, hogy a Serie A és az európai topfutball egyik legfelkapottabb játékosa, Dušan Vlahović a téli mercato végén eligazol Firenzéből, hogy az FK Partizan után ismét fekete-fehérbe öltözzön, és csatlakozzon a Juventus együtteséhez. A szerb támadó délelőtt átesett az ilyenkor…..
A Juventus megerősítette Dušan Vlahović leszerződtetését, illetve az átigazolás pénzügyi részleteit is közölte. A 22 éves szerb csatár idén Firenzében megállaíthatatlan volt, hiszen 21 bajnokin 17 gólt jegyzett, a Juventushoz igazolása pedig villámgyorsan történt pár nappal a téli mercato…..
Folytatódik az erőt próbáló januári menetrend a Juventus számára, amelynek következő állomásaként a zebramezesek a bajnoki címért is versenyben álló AC Milan otthonába látogatnak a három bajnoki pontért. Massimilaino Allegri keretéből továbbra is hiányzik Leonardo Bonucci és Aaron Ramsey, de az…..
A gólzáporos Olasz Kupa-diadalt követően a Juventusra roppant nehéz mérkőzés vár, hiszen a zebramezesek vasárnap este a bajnoki címért versenyző AC Milan otthonába látogatnak. A Sky Sport Italia előrejelzései szerint Wojciech Szczęsny visszatér a kapuba, a védelem szélein Mattia De Sciglio és Alex…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
tomi12312323 2022.01.23 15:40:14
@Rikoo: Egyetértek. Remélem jövőre 4231-es felállást fogjuk erőltetni Vlahovic-csal az élen mögötte Chiesa, Dybala, Cuadrado.
Középpályán Arthur-Locatelli-McKennie-SMS négyessel én tökéletesen meg lennék elégedve :)
Massimiliano Allegri a vasárnapi Milan-Juventus mérkőzés előtt beszélt a sajtó munkatársainak, s a csapat aktuális formájával kezdte a sajtótájékoztatót. „Jó időszak ez számunkra, de hosszú még az út előttünk, és még mindig lemaradással küzdünk a tabellán. Nagyszerű meccsre számítok, kárt, hogy…..
A Juventus egykori mali középpályása, a csapat sorait 2008 és 2011 között erősítő Mohamed "Momo" Sissoko a minap rövidebb interjút adott az olasz sportsajtónak, melynek keretein belül megosztotta gondolatait a Bianconeri ma esti, AC Milan elleni összecsapásáról, mindemellett pedig szót ejtett…..
A Juventus szombat este győzött az Udinese ellen, ám a győzelem ellenére a mester továbbra is a tapasztalat hiányáról beszél. „Hallottam a mestert, és igen, értem, mire gondol, mivel valóban sok a fiatal játékosunk.” - mondta Matthijs de Ligt a meccs utáni értékelésben a Sky Sport Italia…..
A Juventus Udinese ellen aratott, 2-0-ás győzelmét követően Massimiliano Allegri mellett a csapat egyik legjobbjának számító Paulo Dybala is értékelte a látottakat, aki találata, valamint az együttes által mutatott játék mellett természetesen nem feledkezett meg a vele kapcsolatban még jelen…..
tomi12312323 2022.01.16 00:01:16
@tomi12312323: Ja és természetesen imádkozzunk mind, hogy elkerüljék a sérülések!
A Juventus hét közben a hosszabbítás utolsó percében szenvedett vereséget az Olasz Szuperkupa döntőjében, szombat este pedig már a bajnokságban kell begyűjtenie a három pontot a Torinóba látogató Udinese elleni mérkőzésen. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa és…..
tomi12312323 2022.01.15 22:42:13
@Mark Szabo: Igen, csak ne itt könyörgöm!
tomi12312323 2022.01.15 23:12:27
@Mahiro: +1000
tomi12312323 2022.01.15 23:49:46
@DelPiero2: Dybala remek az összjátékban is, és az akciógól/ perc mutatóját összehasonlítanám Roncikáéval. Ha jól rémlik, volt olyan szezonja amikor kb 10 akciógólt szerzett, mármint a rinya. Pedig ő nemigen adott kulcspasszokat és néha azt hittem mozsárágyút nyelt...
Arról már nem is beszélve, hogy csak sétálgatott sokszor a pályán, de akkor sem lehetett lecserélni, mert szüksége volt a gólokra az egyéni címekhez...
Ég és föld a két játékos!
A ronci fanok mind utálják Dybalát! Vajon miért?
Mindegy eltirhult, köszönöm istenem és MU (csórik... )!