Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drebin hdgy.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Anno Vége 2011.09.08 15:38:00
Kedves Budapest Anno rajongók! Eljött a szomorú nap, az utolsó post. Időhiány miatt a megszokott formában a Budapest Anno története véget ér. Áprilistól augusztusig 107 kép, 107 történet segítségével körbejártuk a századforduló Budapestjét, persze sok kitekintéssel a 20.…..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Drebin hdgy. 2011.09.05 14:22:39
@Csokis: Igazad van, húsz év alatt lazán össze lehet dohányozni egy ilyen szart.
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..
Sziasztok!   Remélem tudtok nekem segíteni, vagy valami használható tanácsot adni, hogy mi a teendő az esetemben. Irodai rabszolgaként dolgozok napi 8-12 órában, attól függően, hogy mennyi a teendő. Ahogy azt mindenki érzékelheti, lassan itt a nyári kánikula, már mostanság is…..
Drebin hdgy. 2011.06.01 11:47:21
@humán' négysör: Baromság. A kínti mínusz húsz fok esetén mínusz tizenhétre, esetleg mínusz tizennégyre fűtesz be, hogy egészséges legyen a hőmérséklet-különbség?

A komfortérzet télen is, nyáron is azonos hőfokhoz köthető: ez a mi éghajlatunk alatt – egyénenként változóan – valahol 20 és 28 fok között van. Én speciel az alsó határhoz állok közelebb, hűtök is, mint állat otthon is, irodában is. A villanyszámlatöbbletet szerencsére ellensúlyozza valamelyest a téli karcsúbb gázszámla.
zoli voltam Figyelem! 2011.04.28 22:03:00
Ki nem kapott még levelet tőlem? :) ..
Drebin hdgy. 2011.04.29 14:51:26
  Annak, hogy a Lehet Más a Politika pontosan mit is akar, még nem volt időnk részletesebben utánanézni. Mindenesetre az általuk választott zöld-fehér szín nyugtatólag hat a Nyakó–Szijjártó  csörtékben megfáradt lelkünkre – nem véletlenül festik ilyenre a…..
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
Drebin hdgy. 2009.04.23 12:47:45
Ha nem olvastam volna az Ötletgazda összes korábbi blogját, weblapját, hozzászólásait (meglehetős redundanciával dokumentálta élete utóbbi éveit, és mindenre kiterjedően), illetve a felesége bejegyzéseit, hajlanék rá, hogy valami igazsága neki is lehet. Így azonban nem.

A tanácsadói karrierje könnyfakasztóan megmosolyogtató, a marketinghez körülbelül annyit ért, mint harangöntő a hajdúsághoz; az pedig, hogy ő akar társkeresőknek écákat adni, Monthy Python-i magasságokba emeli amúgy is szánalmas lényét.

Még sajnálni is tudnám, ha ezt az érzést nem nyomná el az az öklendezési kényszer, amelyet dacos mocskolódása kelt bennem. A kirajzolódó jellemképe alapján teljes mértékben elhiszem, hogy zugban felzabálta a gyerekeknek küldött banánt, mert az neki jár, mint (b)alfa(sz)hímnek.

Ugyanúgy negyvenkét éves férfi vagyok, mint ő, és el kell ismernem, vannak párhuzamok az életünkben (sikertelen felvételi utáni képesítés nélküli tanítás, válás, igaz, csak egy, és én is voltam egzisztenciálisan padlón, bár csak rövid ideig; ráadásul én tényleg médiában-marketingben utazom, noha kicsit elismertebb szinten.)

A szcientológiával – szerencsére – mind ez idáig nem találkoztam élesben, de ez a jól követhető családi dráma perfektül megerősítette a korábban itt-ott olvasottakon, hallottakon alapuló, eddig is oszloplábakon álló, stabil elítélő véleményemet. Még akkor is, ha biztos vagyok benne, hogy a ez az agybaj nem kiváltó oka volt e (most már vélhetően) jól végződő rémálomnak, hanem tünete: egy bipoláris depresszióban szenvedő, de legalábbis borderline szindrómás szerencsétlen teljes leépülésének fontos katalizátora.

Anyósnak pedig ismeretlenül nagy tisztelője lettem; hasonlóan határozott, gyermeke és unokái sorsa iránt végsőkig elkötelezett anyát és anyóst kívánnék magamnak is, ha nem lennének amúgy is ilyenek e fontos családtagjaim. Vele, és férjével is szívesen meginnék bármikor néhány sört, jégbe hűtött jégerekkel akár.

A decemberi dinnyét én vinném.
Drebin hdgy. 2009.05.27 21:46:50
@dundolka: @Ronni:

Ti vagy ugyanazon az űrhajón tanultátok a helyesírást, vagy ennél is közelebb álltok egymáshoz. Meglehetősen ritka műveletlenségi tünet, ha valaki szóközt rak minden központozás (vessző, pont stb.) elé. Meglepne, ha véletlen lenne.

Idézet dundolkától: "Értem hogy bizonyitani akar az unokáival , de a történet nem itt kezdődött ."

Ronnitól: "Azért tedd hozzá, az ő dolga hogy hogy károlja el az egészet .
A Ronni is megkapja ha nem húz el , minjárt "
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Temesi Ferenc kortárs magyar író, aki legismeretebb, Por című regényével „létrehozta a »szótárregény« műfaját", Szóbánya címmel a Magyar Nemzet hétvégi számában publikál szómagyarázatokat.…..
Drebin hdgy. 2009.05.18 22:38:35
@Nyelvész Józsi:

"...a tőlem történt tartalom ellopásának blogomon is nyilvánosságot biztosítok."

Ezen a félmondaton azért finomítani kéne, mert kissé szászerkára sikeredett.