Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haus Fiegl Bikers

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
A világ egyik legikonikusabb és legszélesebb körben alkalmazott terepjárója. Nem csak elnyűhetetlensége és off-road képességei tették kultikussá, hanem időtlen stílusa és az életérzés, amit egyetlen más kocsi sem adhat. Azt hogy ennek a kocsinak mekkora hatása volt és van az emberek életére és…..
Te is az adócsalókat támogatod? Isten hozott Magyarországon!   Tudjátok, hogy miért versenyképes az Uber? Mert nem fizet semmilyen adót és nem felel meg semmilyen szabályozásnak. Egy csaló cég. Az Ubert minden felelősen gondolkodó embernek utálnia kellene... (fotó: csmonitor.com)..
Haus Fiegl Bikers 2016.01.18 16:02:32
@nemszólokmégegyszer: Tenyleg nem tudom, nem az alnaivat jatszom: fizet adot az uber-taxis? garantaltan lehet kertyaval fizetni minden uber-taxiban? nyomtatnak azonnal szamlat? kotelezi oket valaki arra, hogy ugyanolyan muszaki vizsgan toljak at a gepuket, mint a hivatasos taxisok?

ezek most csak ugy hirtelen jutottak eszembe.
Haus Fiegl Bikers 2016.01.18 16:40:02
@mechastreisand: nagyon szepen koszonom a valaszod! haaaat, ha fizetnek adot rendesen (tehat nem diszkriminaljak a hivatasosokat), es utolag a szamla is megoldhato, akkor azert jobban hangzik. szerintem sokkal bonyolultabb ez a kerdes annal, hogy "engem mint vegfelhasznalo" mi erdekel. az uber jelenlete osztonzoleg hathatna a megcsontosodott hivatasosok protokolljaira, ami tenyleg jo lenne. de az sem rendes, hogy pusztan mert egy rendszer nincs felkeszulve egy marhara ujra, nehany ezer csalad megelheteset sodorjuk veszelybe, mert a hivatasosok kovetelmenyei azert sokkal szigorubbak, es bizony le kellett tenniuk nehany szazezret az asztalra, hogy taxit vezethessenek, szemben az uber-hobbisoforokkel.
nehez ugy, tok jo volna, ha valami okos igazsagot tudna tenni valahogy, mert en egyik "felnel" sem erzem, hogy tuti naluk a teljes igazsag...
Ha az ember egymás után nézi meg az Aljas nyolcas és a Visszatérő című filmeket – melyek 2015 utolsó nagy filmes dobásai voltak - felmerül benne: vajon azért készítenek mostanában ilyen filmeket a rendezők, mert mindenáron valami olyat akarnak csinálni ami „nagyot szól”, vagy csak szimplán…..
Vannak gyerekkori kedvencek, amelyeket nem kellene újranézni, mert iszonyú csalódásban lesz részünk. Legmélyebb bánatomra a Fantasztikus labirintus ebbe a kategóriába tartozik, nagyítóval sem tudtam felfedezni benne azt a hangulatot, amiért egykoron rongyosra néztem. Lehet, hogy időközben felnőttem?…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
Amikor az izraeli Prisoners of War című sorozat amerikai jogait megvette a Showtime, majd odaadta Howard Gordon producernek, aki többek között a 24-et is tető alá hozta, nem is sejtették, hogy 2015 őszén már a hatodik évad berendeléséről fognak dönteni. Az eredeti sorozat mindössze…..
Haus Fiegl Bikers 2015.12.24 05:59:19
@sixx: Klassz iras, amit koszonok, de ne legyel mar ilyen ordenare - meg a valaszaidban sem. En megtehetem, mert csak egy senkihazi kommentelo vagyok, de Te nem.
Az angol énekesnő legfrissebb albuma lassan minden rekordot megdönt, szóval mi mást is lenne érdemes hallgatni azon a japán hangfalon, melynél drágábbról mi még nem nagyon hallottunk. Más kérdés, hogy az áráért már maga Adele is felléphet az otthonunkban... Nehéz lenne a…..
MediaShock Adele: 25 lemezkritika 2015.11.24 11:01:15
Több éve vártuk már, a lassan csodaként számon tartott énekesnő következő albumát. A 25 végre megérkezett, és minden egyes rajongó szívét sikerült feltépnie, köztük a miénket is. A Tovább mögött kiderül, mennyire! Nem kell ahhoz szerelmi bánatban, mély depresszióban…..
Most jelent meg Adele 25 című nagylemeze. Azt lehetett sejteni, hogy ráugranak majd az emberek, de hogy ennyire, azt azért nem. Az énekesnő ugyanis a történelem leggyorsabb rajtját tudhatja magáénak az USA-ban. Soha nem adott el még senki három nap alatt annyi lemezt, mint Adele. Sőt,…..
Amikor a levegő elfogy s a hang elakad: nincsenek szavak a párizsi támadásra. Nincs a világon gyalázatosabb dolog a terrorizmusnál, ártatlan életek kioltásánál, legyen az bármilyen. Durva terrortámadás történt péntek este Párizsban. Koncerten, étteremben, utcán lövöldöztek…..
Haus Fiegl Bikers 2015.11.14 19:40:11
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Az elmúlt hónapban keresztény körökben nagy felháborodást keltett a hír, hogy Stockholm leszbikus püspöke, Eva Brunne le szeretné szedetni a kereszteket a város Tengerésztemplomának belsejéből. Jelen írás gondolatkísérlet arra, hogy a kereszt éppúgy, mint a heteroszexualitás, valójában nem szerves…..
Haus Fiegl Bikers 2015.11.04 15:54:45
Colleen Bell, az USA magyarországi nagykövete, a nemzetközi diplomáciában szokatlanul éles bírálatot fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben. Az alábbiakban kísérletet teszek arra, hogy ezt az eseményt szélesebb kontextusában értelmezzem, és bemutassam, hogyan állította falhoz…..
Haus Fiegl Bikers 2015.11.02 11:59:38
@ingyenebed: "szabadpiaci" - ha igy aposztrofalod, koma, hat te vagy a f@sz. :D
A Hollywooddal összeesküdött társadalom két szexinek tűnő pszichológiai fogalmat ültetett a mai emberek közös tudatába – ezek a pszichopata és a szociopata néven futó fogalmak. 3 perces olvasnivaló - Dr. John M. Grohol – Pszichológus cikke alapján. Erre a cikkre a…..
Berlinben jártam feltöltődni. Megint. Sokadjára. El kellett merülnöm kicsit a városban, mint tíz évvel ezelőtt is, amikor a kemoterápia lezárultával fellélegezhettem és utazni vágytam, a célállomás pedig egyértelműen Berlin lett. Vagy tavaly novemberben, amikor azt gondoltam, ha…..
Haus Fiegl Bikers 2015.10.29 20:23:56
@kovacsjanos1988: "agyhalott" Hehe, mondja ezt egy multikulti-trendlovag...! :D Bobesz, hogy ti milyen butusok vagytok, beszaras.
Geekblog China Miéville: Kraken 2013.12.11 10:39:17
Piperkőc, de brutális módszerekkel dolgozó káosznácik. Fegyvertenyésztők, akik a kilőtt lövedékeket tojásként használva nevelgetik automata gépfegyvereiket. A várost, mint létező szerves lényt szolgáló és időnként kihasználó londomanták. A mozgás nélküli mozgás hitét…..
Az egyik leggyakoribb allergén ma a házipor-atka: ez növeli gyerekeknél az allergia és asztma kialakulásának kockázatát. A házipor-atkák imádnak a matracokban, szövet borítású bútorokban, plüssfigurákban éldegélni. Az atka elleni szerek meglehetősen drágák, de megfelelő…..
Haus Fiegl Bikers 2015.10.07 15:06:49
A 23 éves lábak nélkül Thaiföldön született Kanya Sesser napi 1 000 dollárt keres fehérnemű modellkedéssel. A ma már Los Angelesben élő lány a modell világ képzeletbeli határait döntögeti, miután szexi melltartóban és bugyiban jelenik meg az őt ábrázoló fotókon…..
Dinamó Műhely A húsevés vége 2015.09.15 11:20:15
Az ember addig tud húst enni, amíg nem érti meg és érzi át, honnan jön és milyen következményekkel jár amíg az állatból húst gyártanak. Én túlestem rajta, vegetáriánus lettem. Elmondom, miért és hogyan. Elöljáróban: én is szeretem a sült kolbászt, a füstölt sonkát. Csak nem eszem.  Azt is tudtam…..
Haus Fiegl Bikers 2015.09.16 08:22:15
@ingyenebed: szenne rohogtem magam, koszonom! :D
A történelem során rengeteg olyan alak született, aki hozzátehetett társadalmunk fejlődéséhez. Tetteivel, elméleteivel, gondolataival vagy csupán megjelenésével beírta magát véglegesen a történelemkönyvek lapjaira. Mégis időnként születnek olyan meg nem értett vagy el nem…..
Haus Fiegl Bikers 2015.07.31 08:10:37
Haus Fiegl Bikers 2015.07.31 08:11:10
Haus Fiegl Bikers 2015.07.31 08:11:55
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Túl izgalmasnak és egyedinek tűnt ez a film már az elején is ahhoz, hogy behozzák Magyarországra (bár eredetileg úgy volt, hogy a UIP elintézi a dolgot, de végül visszaléptek). Itthon a mozibajáró közönség egyszerűen kiátkozza az ehhez hasonló filmeket - sajnos, így maradt a…..
Nagyon pozitívak az LG-nél. Biztos befutóként kezelik már most az új zászlóshajójukat és rekord eladásokat várnak. Ezúttal minden esélyük megvan rá. Már anno a G2-nél látszódott, hogy jó az irány és a G3 megjelenésével tovább fokozódott bennem ez az érzés. Valami…..
Haus Fiegl Bikers 2015.05.22 08:43:07
@colorcam: Tokeletesen lehetett erteni mar elsore is, hogy mit irtal, Colorcam. Akik meg szovegertelmezesi kihivasokkal kuzdenek, magyarazni sem nagyon erdemes.