Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ernő Horváth

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Odaadjuk nektek az egyik legnagyobb kincsünk, hogy vigyázzatok rá. És ti nem teszitek ezt, mert nektek nem kincs, csak egy újabb nyűg. Miért választjátok ezt az utat, ha nem tudjátok úgy teljesíteni, ahogy kéne? Az egészségügy a béka feneke alatt és már senki se mer kórházba menni, mert attól fél…..
Ernő Horváth 2017.07.24 12:11:33
Szerencsétlenségemre most kerültem több esetben is kapcsolatba mint beteg a korházakkal.Minden igaz amit az ott dolgozók helyzetéről leirnak. DE van egy másik oldala is a dolognak, kérek mindenkit ne értsen bele semmi rosszat (rossz gondolatot) abba amit most leirok, mert nem a dolgozókat kivánom kritizálni, elég nekik a saját bajuk nap mint nap. Már több mint 44 évet ledolgoztam, most is dolgozom. Eddig mindegyik munkahelyemen korrektül levonták tőlem az eü.-nek járó pénzt és a munkáltatóim is befizették utánam az ide járó pénzt.Ezen összegeket nagy tudásu emberek állapitották meg. Az elosztás (visszaosztás az eü-nek) nem az én feladatom mint munkavállónak. Beteg viszont én vagyok nem a visszaosztó szervezet.Másik dolog biztos megfelelő vezetők vezetik az eü-s intézményeket ? Mert az azért nonszensz, hogy több hetes kórházi ápolás alatt a melegvizet a családtagjaimnak kell behozni ha tisztálkodni akarok. Amennyiben egy kömüvesnek a munkavégzéséhez nincs viz nem tud falazni,stb. leáll a munka, munkáltató vagy gondoskodik a vizről vagy bezár.Jelenlegi eü-s katasztrofa helyzetben azon vezetőknek akik a minimális munkavégzéshez nem tudják biztositani a feltételeket, nyiltan őszintén fel kell vállalni döntéseket, mert az is jobb mint a betegek kinzása. Beteg is jobban el tudja fogadni, hogy nincs kórház ezért ápolásra nem számithatok mint a jelenlegi helyzetet elfogadni. Sajnos ez a valóság. Ezért kérek mindenkit ne egymást bántsák az érintettek(beteg-ápoló), mert mig avita megy elkendőződik a probléma gyökere.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt MT, Tisztelt Despota! Sok blogot olvastam itt az oldalon, némelyikhez hozzá is szóltam és egyben el is szomorodtam, hogy milyen nagy mértékű méreteket ölt kicsiny hazánkban a munkahelyi terror, ami már lassan…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! A munkahelyen felborítottak egy állvánnyal és 5 métert zuhantam. Betonon értem földet. Eltört a kezem, átszakadt a combizmom, a fejem és a sípcsontom melletti izom szétszakadt.…..
Ernő Horváth 2017.02.10 23:50:35
Hát érdekes a véleménye.
966-90-g munkavállaló voltam, 1991-96-g egyedül dolgoztam. Életemben ekkor éltem a legjobban, most van 13 alkalmazottam. Vidéken élek Győr-Moson-Sopron megyében, ahol a legnagyobb a munkaerő hiány. Korom miatt meg nem szégyenkezem csak hazánkban számitok öregnek és bizony még szerintem van 20-25 évem a családom halandósági rátája szerint,meg szerintem még kell fizetnem járulékokat, hogy a sok arra méltatlannak legyen orvosi, nyugdijjas, stb ellátása. Ujjaim elég durvák, de azért elég ügyes horgász vagyok.Pár éve gondolkodom, hogy mindenkit elbocsátok, de tartósan itt dolgozók miatt nem tettem eddig meg. Az itt olvasottak viszont azt erősitik meg bennem, hogy nem érdemes azért dolgozni, hogy mások is megéljenek tisztességesen. Az itt leirtakat holnap kezébe adom a munkavállalóimnak. Kiváncsi leszek a reagálásukra.
Visszatérve a posztra, mi a teendője a balesetet szenvedőnek: Szakszervezet jogásszal felvenni a kapcsolatot,részletesen beszámolni a történtekről, inkább aprólékosan. Ő majd elinditja a folyamatot, egyébként szerintem semmi nincs veszve és egy hónapon belül pénzhez jut. Ha még elöbb pénzhez akar jutni, irjon közben egy ajánlott tértivevényes levelet a munkáltatójának, melyben irja le mit vár el tőle anyagilag megemlitve, hogy segitséget kért jogásztól. Ha van esze a munkáltatónak megállapodik és fizet, mert ellenkező esetben százszor többe fog neki kerülni. Azt viszont ne várja a munkavállaló, hogy önként dalolva fog futkosni hozzá a fönöke nap mint nap hogy mennyi pénzt kér. Mindenért az egész világon igy nálunk is bizony picit harcolni kell. Burkoltan ezeket irtam eddig is. Aki akarta értette aki eddig nem most itt van nyersen. Egész életemben nehéz embernek számitottam soha semmilyen körülmények között nem adtam fel, harcosság volt és van bennem mindig.Minden kisvállalkozó ismerősömnek azt tanácsolom, maga és családtagjain kivül ne vegyen fel munkavállalót mert nem éri meg. Sok az elvonás hazánkban és azért nem tudunk nyugati bért adni.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves MT blog, A segítségeteket szeretném kérni. Év elején kezdtem…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.comelérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Munkavállalóként munkahelyi zaklatásos…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.comelérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Blog, és olvasói! Saját történetem osztanám most…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot! Tisztelt Mt Jog! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy mit lehet tenni…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Cím!Az egészségügyben dolgozom, bár nem betegellátó…..