Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ginfoka

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Széllel Szemben MySpace 2010.05.09 19:39:00
 Adjon az Isten!Szeretném nektek megmutatni legujabb művemet amiben jó sokat segített Tompy MC és Smooke. A szám címe szerintem minden elárul: "Média". Nem is húznám tovább az időt, hallgassátok csak :)www.myspace.com/ginforapSzebb jővőt! ..
Adjon az Isten!Szombaton mindenki jöjjön a Jobbik majálisra a hajógyári szigeten és szeretném kiemelni FankaDeli koncertet ami 13.30-kor kezdődik :)Aki jön az nyugodtan irjon egy mailt :) Ginfoka@gmail.com :)Szebb Jővőt!..
Széllel Szemben Zene 2010.04.27 23:00:00
Nemsokára elkészül az új zeném ami közösen van Smookeal és Tompy MC-vel a címe pedig Média, aztán csinálunk egy számot Smookeal ami a mostani 'divat majmokról' fog szólni...
 Csak azt támogasd, aki személyes garanciát ad, hogy ha hatalomra kerül, és nem ígérete szerint képvisel, a választok (nem a tagság, mert a kettő nem ugyanaz) 90 napon belül visszahívhatják. Ehhez a Sztálini Alkotmányt kell módosítani! Sokan szépeket és mindent ígértek.…..
*pohárkocogtatás* Adjon az Isten!Üdvözlök mindenkit immáron énis, ezen a nagyszerű blogon ahol sok okos gondolat, történet lesz olvasható. Nem is tudok hosszú bevezetőt irní mert nagyon dolgozom az új számomon, ami nemmásról mint a Szerelemről fog szólni (ugye milyen…..
NagyMagyarBlog Ginf' a májknál... 2010.03.03 23:02:19
Hello kedves blog olvasó :)A napokban semmi különös nemtörtént velem (Milyen meglepő...), csináltam 2 új számot: G.I.N.F.O. , Magyarnak születtem. Szerintem ahoz képest h csak 3 hónapja csinálom elég jók lettek, hangomon van mit csiszolni, meg a reppemen is persze, és nem…..
TirpáKing Kerekasztal 2010.02.25 15:23:00
Megjelent a One Last Trick Kerekasztal című nagylemeze! A Kerekasztal, az OLTás, és a Felbecsülhetetlen után sorban a harmadik One Last Trick lemez. A zenéket ezúttal is egytől - egyig Artoscsaba követte el. A  dalokat Artoscsaba, DJ Coma, Dózi, FankaDeli, Juró, Különvélemény,…..
NagyMagyarBlog Újra ittvan... 2010.02.24 22:59:46
Adjon Isten!Újra ittvagyok, elkezdtem blogolni, itt ülök egy szál boxerba, szürcsölgetem a pohár vizemet és fogalmam sincs miről irjak...feltettem a kérdést magamban: Minek folytatod a blogolást? A válasz roppant egyszerű: NEMTUDOM :)Tudom, hogy az embereket kurvára…..
NagyMagyarBlog Túraésennyi 2009.12.13 18:10:00
Adjon Isten!  Na hát kezdeném azzal, hogy kibebaszott kurvayóvolt a túra, odaértünk Szobra és bementem egy boltba és nem adták ki a cigarettát... Aztán elmentünk vmi putri helyre ahol kiadták, vettünk Sört is :) Aztán telt-múlt az idő majd a tanárok megkínáltak minket…..
Adjon az isten! Hát régóta nemirtam már a blogomba igazán ennek az az oka, hogy egyáltalán nincs kedvem hozzá... De most újra ittvagyok mindenki örömére... Hát elöször annyi, hogy belettem oltva H1N1 ellen... Nemegyszerű a történet, mivel én azthittem nemfélek az…..
NagyMagyarBlog Mozimegmiegymás.. 2009.12.05 22:25:00
Adjon az isten! Tegnapi napom eléggé jóvolt kintvoltunk Győzővel meg 2 osztálytársával a Vörösmarty téren csavarogtunk egyet megmiegymás, bár eléggé roszkedvem volt...Aztán ma voltam moziba megnéztük Andrásékkal a ZombieLand-t (Kurwayófilm). A film vége felé eléggé…..
NagyMagyarBlog SzokásosNap 2009.12.02 20:26:53
Adjon az Isten!Hát az elmult napok ugyanugy teltek, megigértem vmit Gabkának ozt végülis ennyi..Aztán jött a mai nap hát nemsemmi nap... Az első 5 óra simán eltelt aztán jött az Osztályfönöki... Elengedtek minket infosokat mert angolosok angoloztak, egyből Andrásékkal a rizibe…..
Adjon az isten! A napom eleje ugyan úgy telt el mint eddig, de hazafelé furcsa dolog történt...Mint mindig zenét hallgattam a buszon és épp nemtetszett a zene amit hallgattam kikaptam a telefont azt váltottam számot. Amikor egy részeg cíígány odajön hozzám majd megkérdezi, hogy…..
NagyMagyarBlog CsakSimaPost 2009.11.23 18:05:48
Adjon isten! Reggel felkelltem -időbe- kajáltam, fogat mostam, majd MEGCSINÁLTAM A HAJAM (mindjárt erre kitérek, hogy miért emeltem ki) majd elindultam suliba. Beértem minden rendben 1. Óra letelik 2.ból csak 15 perc volt megtartva. A 3.órát Bencéjékkel végig…..
NagyMagyarBlog H1N1 2009.11.22 09:22:00
Sziasztok! Mára (Tegnapra gondoltam tehát: 2009.11.21) csak egy videót szeretnék postolni bár tudom alig nézitek a blogomat, de aki nézi az nézze meg ezt a videót gondolja át és küldje tovább, ezt oltsa magába mindenki ne a vakcinát.  Szebb jővőt!..
SziasztokHát kéremszépen, igen megcsináltuk bár nekem nemsok közöm volt hozzá dehát elvégre táncoltam és ottvoltam (betegen) és ez a lényeg, ja és mellesleg bementem trapézgatyóba meg ingbe... Soha nemgondoltam volna, hogy mi fogunk nyerni elvégre az már Jedlikes…..
Game Over Next Budapest Game Show 2008.10.25 15:01:00
  Dear Olvasók. Volt szerencsénk kilátogatni a másodjára megrendezett Budapest Game Show-ra, ahol többek között rengeteg újdonsággal találkozhattunk, és sok nívós előadást tekinthettünk meg. Amíg kedves Norbert kollega nem írja meg az összefoglalót, szemezgessetek a…..