Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martabakosnagy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkozzunk el, mit jelent számunkra a béke és hogyan tehetnénk érte mindennapjaink során! A frissen indult kampány célja, hogy az emberek közreműködésével és a közösségi média bevonásával, mindössze egy fénykép készítésével közvetítsük a béke szükségességét, így törekedve a világbéke elérésére...
martabakosnagy 2015.10.19 11:03:58
Bizonyára sokan ismerik a koreai népviseletet, a hanbokot, hiszen megannyi történelmi drámában találkozhattunk vele. Most azonban vizsgáljuk meg közelebbről, mit is érdemes tudni erről a Csoszon-kori öltözékről és kiegészítőiről!..
Vajon hogyan szórakoztak a régi időkben a koreaiak? Milyen társasjátékokat játszottak? A következőkben bemutatunk néhány hagyományos koreai játékot, melyeket mi magunk is kipróbálhatunk, hiszen nem kellenek hozzájuk bonyolult eszközök, illetve könnyedén elkészíthetjük őket sajátkezűleg. Így, ha…..
Az elsősorban Kelet-Ázsiában fellelhető jáde megmunkálása és díszítőelemként való felhasználása Ázsia-szerte közkedvelt volt. Azonban nemcsak esztétikai szépsége révén vált népszerűvé. Koreában, Kínában és Japánban is úgy hitték, hogy jáde követ birtokolni segít elkerülni a szerencsétlenségeket és…..
martabakosnagy 2015.03.24 20:01:40