Regisztráció Blogot indítok
Adatok
77Gabesz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  HÉTFŐN NAGY DEMONSTRÁCIÓ LESZ A TAXIPLUSNÁL (VAGY NEM) Ha a szervező kezdeti elszántságán múlna, május 4-én akár macskakövek repülhetnének a Taxiplus székházának ablakába, mint nyomatékos fizetési meghagyások: adják vissza a bérkocsis vállalkozóktól korábban "kaucióként" kicsikart kamatmentes…..
77Gabesz 2015.05.02 16:13:29
@taxi33: haverom a főtaxinál 1,3m-1,5m körül termel úgy, hogy alig alszik és repterezik. Ebből jön le a rezsi. 7-8 kiló marad neki kb.
77Gabesz 2015.05.03 11:11:55
@taxi33: első kézből biztos pontosabb infóhoz lehet jutni, nyilván benne van, hogy felfelé kerekíti a számokat. Az látszik, hogy nagyon jól él belőle, főleg a hasonló hajtós munkákban elérhető (pl. GLS futár) 2-400e-hez képest.
  Eddig is idéztem a Hallotaxi.hu portálról cikkeket, topikokat, de általában beértem pár épp témába vágó sorral, inkább csak linkeltem itt-ott az onlájn taxislapot vagy fórumát. Annak, hogy most mégis egy az egyben átemelek (a főszerkesztő hozzájárulásával) egy ottani írást (egy olvasói levelet),…..
Megpróbálom összeszedni a sztorit onnan, ahol egyszer már leírtam, mert bevallom, lusta agyok mégegyszer leírni. Remélem, érthető lesz....   "2015. március 4., szerda F.sz se tudja, mi lesz Londonnal, mert van egy belga pasi,akivel már kb ötezer éve megbeszéltük, hogy…..