Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ofner Gergő

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy év a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan c. film bemutatója óta Számos díjat nyert, és megjelent DVD-n is Elmentünk az utolsó VAN filmzenekar koncertre, és kikérdeztük Reisz Gábort, a film rendezőjét mindenről, ami eddig kimaradt  A címlapkép forrása:…..
Az ecuadori születésű Paola Paredes a lányokat szereti. Öt éves kora óta tisztában van a másságával, ám a szexualitásáról való titkolózás az élete részévé vált. Paola a Fotografia Magazine-nek adott interjújában elmondta, hogy sok évig kínozta magát azzal a gondolattal,…..
Biztos mindenki hallott már olyan megjegyzéseket, hogy mennyire buzis hangja van valakinek, vagy hogy valaki tök úgy öltözködik mint egy leszbikus.  Sokan azért ellenzik a Budapest Pride felvonulást, mert önmagban provokatívnak tekintik, hogy nem heteroszexuális emberek vonulnak fel…..
Az utóbbi években több nagyszerű film is boncolgatta különböző oldalakról a mesterséges intelligencia kérdését (pl: A nő, Ex Machina, Bosszúállók 2) Stephen Hawking félti tőle az emberiséget Sok más hihetetlen találmányt is feltaláltak, amik pár éven belül a…..
A Tippmix az egyik legnépszerűbb szerencsejáték. Bármilyen meccsre lehet fogadni. Ha jól tippeled meg az eredményt, több pénzt kapsz vissza, mint amennyit felraktál. De sokan vannak, akik rosszul tippelnek: 2013-ban összesen 65 milliárd forintot buktak el a magyarok. A legkisebb…..
Hallottál a Charlie Hebdo szerkesztőségét ért, 12 halottat követelő terrortámadásról? Persze, hogy hallottál. Az összes jelentős európai politikus felvonult Párizsban és mindenki kiállt az olyan európai értékek mellett, mint pl. a sajtószabadság. Napokig ez volt a…..