Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milu75

2284 bejegyzést írt és 445 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
37. Russell Terrier és Beagle közös túra!       Időpont: 2016. október 16 (vasárnap)Gyülekező: 10.00-tól   Indulás: 10.15.Találkozó pont: Budapesten, a Törökvész út legvégén - parkoló.GPS: 47.540232, 18.988247  vagy : 47°32'24.8"N 18°59'17.7"E Szeretettel várunk minden Jack és Parson Russell…..
36. Russell Terrier és Beagle közös túra! A TúraCsapat 6 éves "szülinapja" :) Időpont: 2016.április 24. (vasárnap) Gyülekező: 10.00-tól Kezdés: 10.30.Találkozó pont: Várgesztes, Vár alatti rét (Vár utca legvége) GPS: 47.466828,18.396128 Szeretettel várunk minden Jack és Parson Russell…..
A Nagy család élete Közlemény 2015.04.17 16:58:56
A Nagy család 2015. január 14-én felbomlott... Illetve ekkor kezdődött meg végleges felbomlása... Nem részletezném, de válunk. A házat áruljuk és reméljük, hogy majd egy aranyos, kedves és boldog család élvezi tovább az előnyeit. A blog nem szűnik meg, hiszen sok hasznos…..
A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a: 35. Russell Terrier és Beagle közös túra!   Figyelem!!! A várható esős időre való tekintettel a túrát elhalasztjuk egy héttel.Új időpont lent látható! Kérlek, újra jelezzétek a részvételt!!! Köszönöm! :)  Időpont: 2016…..
Résztvevők: 43 kutya és 55 gazdiJRT/PRT:  Boogie, Fincsi, Happy, Lucky, Masni, Muffin, Nagylány, NifNif, Poló, Ropi, Sissi, Szotyi, Szotyi, Zazi, ZoyBeagle:  Amy, Bigi, Bojli, Foltos, Franki, Manci, Miro, Nara, Perec, Ria, Rozi, Rozi, Sári, Süti, Szotyi, ZsakettTöbbiek: Árnyék, Cooper, Dió, Dominó,…..
A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a:  34. Russell terrier és Beagle közös Mikulás túra!   Időpont: 2015.december 6. (vasárnap) Gyülekező: 09.30-tól   Indulás: 10.00.Találkozó pont: Katalinpuszta - Gyadai tanösvény…..
A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a:33. Russell Terrier és Beagle közös túra!   Időpont:  2015. október 18 (vasárnap) Gyülekező: 10.00-tól   Indulás: 10.30.Találkozó pont:  Kisinóci turistaház mögötti füves terület…..
  A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a: 32. Russell Terrier és Beagle közös túra!   Időpont:  2015. június 14. (vasárnap) Gyülekező: 10.00-tól   Indulás: 10.30Találkozó pont: Pilis - Lajos forrás parkolóGPS: 47.68902, 18.98537…..
Következő túránkon a Pilis hegységet látogatjuk meg. Jártunk már erre, sőt ugyanezt az útvonalat is lejártuk. Ám most visszafelé indulunk majd... Az út hossza 6,2 km, vegyesen emelkedős és lejtős terepen. Találkozási pont:  Lajos-forrás parkoló.           …..
5 éve már, hogy együttesen járjuk az erdőt kedvenc kutyáinkkal. :) Hihetetlen, hogy eltelt ez az idő. Visszagondolva csupa élményteli túra van mögöttünk, számos vetélkedő és nyeremény. Ma ismét Várgesztesre mentünk ünnepelni, egyelőre még nem találtunk ennél a csodálatos…..
  Ami a Várgesztes (IV.)- 31. túránk alkalmával az ajándék csomagokba került: Üdvözlő ajándék:- Saját készítésű kutyajáték + rágcsa: A vetélkedő és a közönségdíj nyerteseinek:- Játékok, plédek, táskák, stb... Serlegek, díjszalagok: Az eddigi túrák…..
A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a:   31. Russell Terrier és Beagle közös túra! A TúraCsapat 5 éves "szülinapja" :) Időpont: 2015.április 12. (vasárnap) Gyülekező: 10.00-tól Kezdés: 10.30.Találkozó pont: Várgesztes, Vár alatti…..
A TúraCsapat 5. születésnapját Várgesztesen ünnepeljük egy már többszörösen bevált, szép helyen. Ismert sétával és vetélkedőkkel fűszerezve. Kiszemelt helyszín: Vértes - VárgesztesTalálkozási pont: Várgesztes, Vár utca végében lévő parkoló a vár alatti…..
Hollókőre mentünk ma a TúraCsapat 30. sétájának keretében. Utunkon először megtekintettük a várat közvetlen közelről, majd egy 4,5 km-es sétát tettünk, gyakorlatilag a vár körül. A végén visszaérkeztünk a faluba, ahol megcsodáltuk a szépséges házakat. Összesen 25 kutya…..
Ami a Hollókő - 30. túránk alkalmával az ajándék csomagokba került: Üdvözlő ajándék, minden kutyának: A közönségdíj nyerteseinek:   Minden támogatónknak nagyon köszönjük az ajándékokat! - VISSZA a 30.túra (Hollókő) bejegyzéseihez - - VISSZA a főoldalra…..
A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a:   30. Russell terrier és Beagle közös túra!   Időpont: 2015.február 15. (vasárnap) Gyülekező: 10.00-tól   Indulás: 10.15.Találkozó pont: Hollókő, vár alatti parkoló.           …..
Következő túránkat egy kicsit messzebb tervezzük Pesttől. Egy csodaszép helyre, Hollókőre megyünk. Megnézzük a várat, majd a környéken lévő tanösvényt lejárva végül visszajututunk a faluba. Az út hossza mindössze 4,6 km, nem vészesen megerőltető terep. Találkozási…..
Ma tartottuk a TúraCsapat 29. túráját. Eredetileg mikulás túrának indult, ám a decemberben lévő szélsőséges időjárás miatt, elhalasztani kényszerültünk. Így, az ünnepek után átkereszteltük Újévi sétára a találkozót. Végülis megérte várni, mert így már hóban…..
Ami a HHH-reptér - 29. túránk alkalmával az ajándék csomagokba került: Üdvözlő ajándék, minden kutyának: A vetélkedő és a közönségdíj nyerteseinek: Kedvenceknek: Tombola tárgyak:  Tombola jegy a túra alatt bármikor vásárolható! - (200,-/db)A befolyt teljes…..
A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a: 29. Russell terrier és Beagle közös Mikulás Újévi túra!   Időpont: 2014.december 7. (vasárnap) Gyülekező: 10.00-tól   Indulás: 10.15.Találkozó pont: Budapesten, a Törökvész út legvégén -…..
Decemberben mikulás túrát tartunk. :) A Budai hegységben találkozunk, nagyon könnyen megközelíthető helyen, Budapesten. Teszünk egy körsétát, meglátogatjuk a Hűvösvölgyet, majd felkapaszkodunk a HHH reptérhez, ami után visszaereszkedünk a parkolóig. Az út hossza 5,4 km, nem…..
Immáron 28. alkalommal indult a TúraCsapat közös sétára az erdőbe lelkes gazdik és mozgásra éhes kutyusok társaságában. :) Bár az indulás nem volt egészen felhőtlen, a szó szoros értelmében véve. Ugyanis reggel zuhogó esőre ébredtünk. :O Ám bíztunk a jó időben és nem…..
Ami a Nagyvázsony - 28. túránk alkalmával az ajándék csomagokba került: Üdvözlő ajándék(konzerv), minden kutyának: A vetélkedő és a közönségdíj nyerteseinek: Kedvenceknek: Minden támogatónknak nagyon köszönjük az ajándékokat!  - VISSZA az 28.túra…..
A Russell Terrier és Beagle TúraCsapat szervezésében, megrendezésre kerül a:28. Russell Terrier és Beagle közös túra!   Időpont:  2014. október 5. (vasárnap) Gyülekező: 10.00-tól   Indulás: 10.30.Találkozó pont:  Kisinóci turistaház mögötti füves terület…..
Következő közös, erdei sétánkat a Börzsönybe szervezzük. Kisinócról indulunk majd és ide is térünk vissza. Ám most nem egy körtúrát teszünk, hanem egy oda-vissza útvonalat járunk le...Az út hossza így gyakorlatilag szabadon választott, ám majd mi figyelünk és megmaradunk a…..