Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacsancsa

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány által indított kék-fehér plakátokra adott válasz-cunami végigsöpört az országon. A Kétfarkú Kutyapárt felhívása az ellenplakátok kiragasztásához kapcsolódó adománygyűjtésre döbbenetes módon megmozdította az embereket, és az előre megcélzott 3 millió forint…..
Hogy számít-e a jótékony magatartás a kapcsolatainkban? Szerintem igen, számít. Feltételezzük, hogy a kapcsolatban lévő felek eltérő szociális környezetben nőttek fel, személyes szótárukban az adakozás címszó alatt más-más fogalom íródott. Legyen az baráti, szerelmi,…..
A Bëlga: Az a baj c. száma már akkor is fülbemászó és aktuális volt, amikor a csajozás szerepelt a középpontban. A hangzás maradt a régi, egy vizsgafeladat kapcsán született meg az új dalszöveg, mely a fogyatékossággal kapcsolatos előítéletekre koncentrál. Hallgassatok…..
A jótékonyságból lehet, sőt kell is sportot csinálni! - Ma már nem kell hivatásos sportolónak lenned ahhoz, hogy egy-egy megmozdulás alkalmával felhívd a figyelmet a számodra fontos, aktuális társadalmi ügyre. Hamarosan eljön a nap, amikor futók ezrei fogják róni a km-eket a…..