Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár Zsolt_

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi videón kiválóan bemutatják, hogyan lehet egyszerű, filléres eszközökkel fedobni a videónkat vagy akár a fotónkat. 0. lépés: állítsuk térbe (ne nyomjuk a falhoz) és használjunk tágabb rekeszt, hogy elmossuk a hátteret 1. lépés: állítsuk a portréalanyunkat az ablak mellé felezős…..
Különleges rendszer vakuval jelentkezett a Godox, ami ugyan elsőre furának tűnhet, de a fotósok már régóta vágytak egy ilyen kategóriájú villanóra...
Van egy nemzetközi szervezet, ami az OECD (Gazdasági Együttműködés és Fejlesztési Szervezet) névre hallgat.   Elődjét 1948-ban alapították, akkor a tagállamok kormányait segítette a lehető legjobb gazdasági és szociális politika kialakításában és…..
2010. október 4-e örökre emlékezetes marad Magyarország történelmében. A Veszprém megyei Ajka mellett a MAL Zrt. timföldgyárához tartozó zagytároló gátjai kiszakadtak, és a benne lévő vörösiszap elöntötte a környező Kolontárt Devecsert és Somlóvásárhelyet. A tragédia…..
Idén 8. alkalommal rendezték meg az Ördögkatlan fesztivált a Baranya megyei Beremenden, Kisharsányban, Nagyharsányban és Palkonyán. A főként kulturális fesztivál inkább a kézműves…..
Július 22. és 25. között tartották idén a Veszprémi Utcazene Fesztivált, ami az egyik legkülönlegesebb fesztivál a hazaiak között. A több ezer embernek nem kell hosszú órákat várnia a beengedésre, nincsenek karszalagok, nincsenek nagyszínpadok, nincs aranyárban mért sör. Jó,…..
Biztos sokan gondoljátok, hogy a térképek bénák.  Pedig például kiolvasható belőlük, hogy jó helyre született-e az ember. Vagy hogy melyik megyében melyik sört isszák. De még az is, hogy kinek kéne a legtöbbet utaznia ahhoz, hogy kórházba jusson, ha mondjuk túl sok sört…..
Sokan panaszkodnak, hogy a munkaadók tapasztalatot várnak el, de egy friss pályakezdő, mégis hogy érhetné ezt el? Legjobb módszer erre az önkénteskedés, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy segíts mások életén egy kicsit, beleértve a tiédet is. Valószínűleg már sétáltál…..
Ma a történelemmel befejeződött az írásbeli érettségik harmadik napja. Ez volt az utolsó nap, ahol az ország összes végzős diákja egyszerre vizsgázott valamelyik alaptantárgyból. A vizsgadrukkot épp kilehelő érettségizőket fotóztunk Budapesten, akik azt is elmondták, hogy…..