Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zozi79

0 bejegyzést írt és 615 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elismerem, hogy gonoszkodó a közmondásra való utalás. De megmagyarázom, hogy mi a baj Kunhalmi Ágnessel, a szocialisták üdvöskéjével. Amikor még létezett a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában a Pallas-páholy, vagy ötven civil szervezet találkahelye, a baloldali értékrendszerű professzorok baráti…..
Zozi79 2017.01.02 11:30:18
@Tiborpapa: Köszönjük a beépített maszopos kommentet.
Befejezte. Bedobta a törölközőt. Kilehelte a lelkét. Pár napja a veszprémi Decanter Bisztró egy teltházas búcsúval szögre akasztotta a kötényt, sutba vágta a drekót. A búcsúparti meghívójában egy családi kisvendéglő újranyitásának ígérete szerepelt. A veszprémi Tűztorony lábánál évtizedek óta…..
Az egész ott kezdődött, hogy a Red Hot Chili Peppers lement a Qualitons koncertjére a híd alá, és Anthony Kiedis énekes kért egy CD-t a magyar zenekartól. Ezzel nagyjából meg is vették, nem csak a magyar rajongókat, de még azokat is, akik amúgy ki nem állhatják a zenéjüket. Innentől már csinálhatott…..
Zozi79 2016.09.16 23:26:46
@Yumurdzsak: Rövid volt a '96-os koncert (emlékeim szerint 1 és 1/4 óra), de a setlist biztos, hogy nem jó. Tuti, hogy volt pl. a Power of Equality is (szerintem a 2. szám lehetett) és a Pea is.
• Mai cikkünkben az odúk kerülnek központba, bár ez nem újdonság. Mint korábban írtuk a Szilas-pataki  odútelepünk még koránt sincs kész, de ez nem sokáig marad így! Már készülnek az új odúk, és egyik tagunk, Sajnovity Soma segítségével, aki szintén készített odúkat,…..
Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet. De mi az értelme…..
A Showtime-on mutatnak 2016-ban 9 teljesen új Twin Peaks-epizódot, írja a Variety. Az 1991-ben, brutálisan korán befejeződött tévésorozat fontosságát fölösleges kiemelni, még az Index minden idők legjobb tévésorozatait vizsgáló cikkében is első helyen végzett David Lynch…..
Zozi79 2014.10.06 19:59:02
@Jules Verne: Bob.
Y-GEN Apokgif kampányelemek 2014.05.18 17:38:35
  Bajnai pénteki kampányvideója sokakat megihletett. Ez nem is csoda, hiszen igazán különleges alapanyagról van szó. Mivel az eredetit nehezebb volt elkerülni, mint megnézni az elmúlt két napban, ezért ez a poszt nem is azzal kíván foglalkozni. Ehelyett egy válogatást közlünk…..
Zozi79 2014.05.20 16:40:52
@SemBoga: Jól áll neked a seggnyalás :-)
Nem én mondom, hanem a Népszabadság: S. Gábor hallgatásával lényegében beismerte a titkolt vagyont, amivel politikai hullává vált. Ez már nem kérdés. Ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozta pártját és az egész ellenzéki összefogást. Mert amennyiben egy megújulást hirdető…..
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
A brit The Telegraph szomorúan tudósított róla, hogy Új-Zélandon a posta számos területen csak heti három napon működik, mert az e-mail oly mértékben visszaszorította a hagyományos leveleket, hogy nincs értelme fenntartani a korábbi szolgáltatási szintet az internet korában. A…..
Nicolae Ceausescu építészeti géniuszának kézlenyomatát több bukaresti épület is őrzi. A korábban bemutatott, a diktátor dilettáns ötletei alapján megépített bukaresti metró mellett, most két újabb gyöngyszemet mutatok be.   Ceausescu és a Nép Háza (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Ha egy külföldi ma Magyarországra téved, és elkezdi olvasni a köztévéről szóló blogokat-cikkeket, akkor a következő tézisek alakulnak ki benne: 1. A köztévé nézettsége a béka segge alatt van, alig nézi valaki - ezt mutatják a különböző felmérések 2. A köztévé éjjel…..
Zozi79 2012.11.03 14:31:59
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, most jön a Fidesz = fasiszta párt / Fidesz = kommunsita párt lózungokból a második.

Iszom inkább egy sört, te csak liberáliskodjál addig :)
Zozi79 2012.11.03 14:42:26
@Joaquin: nem is annyira az index mint újság zavar ebben az egészben, hanem a posztolók és kommentelők. A liberálisok. Akik mindig kiállnak a liberális elveik mellett. Böhöhöhö :D:D:D
Zozi79 2012.11.03 14:44:34
@septem: Ne viccelj, a demokrácia érdekében ennyit igazán meghetettél volna!
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Szikáran, tényszerűen nézzük meg, miként tálal hírblokkjában egy, az emberek életviszonyait befolyásoló hatóságiár-változtatást a Hírtelevízió.Első mondat:Szeptember elsejétől módosul a közösségi közlekedés tarifarendszere.A változás lényegének összefoglalása,…..
Elnök Úr, látod, milyen brutális pofára esés várható a Fidesz részéről. Sorra hagyják ott a holdudvar tagjai a kormányt; csak azok maradnak, akik annyira elköteleződtek, hogy elvesztették a józan ítélőképességüket. Te nem ilyen ember vagy. Kedves Áder János, Elnök Úr,…..
Négyszögöl címmel jelenik meg idén a hatodik Blind Myself-nagylemez. Konkrét időpontot azért nem tudunk mondani, mert az albumot négy részletben kapja majd meg a közönség, ebből az első most rögtön, itt a Lángoló Gitárokon. Mindegyik dalhoz jár majd vizuál is, de az egyes…..
Azért van abban valami csodálatos valószerűtlenség, hogy széles e világon csak két-három félkegyelmű látta  kezezésnek Pirlo ötödik perces mentését, és mind a Nemzeti Sport újságírója. Mi kérünk elnézést, hogy egy ekkora irombasággal vagyunk kénytelenek kezdeni az…..
Hogyan találkozott Zolee és Lacee? Hogyan készültek a Kartel alapok? Pierrot zenész volt egyáltalán? Milyen volt egy Pierrot féle kerti parti? Miért szállt ki Lacee? Kirúgta Zolee Istvánt és Gabit? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor nézd meg ezt a videót...:D…..
Az m1 műsorvezetőjének igazán kemény napja volt ma. Először Orbán Viktort, Áder Jánost és Kövér Lászlót, na meg a díjazottakat konferálta fel a Corvin-lánc átadási ünnepségén. Aztán hoszteszből rögvest riporterré változott és meginterjúvolta Orbán Viktort. Majd az…..
Zozi79 2012.05.31 09:41:04
@Zb74: ez egyébként egy dolog. De mi a faszért kell az ilyet címlapra tenni?
Harrach Péter a KDNP parlamenti frakciójának elnöke sajtóközleményben fordult az ország lakosságához, akiktől azt kéri, hogy a címerében a Sátánt is megjelenítő várostól forduljon el minden hívő magyar, mivel annak elvetemültsége és Istennel való szembefordulása lehet az…..
Zozi79 2012.05.25 14:58:05
@nemecsek ernő áruló: azért hihető, mert ilyen szarokkal etetnet titeket kb. 12 éve.
Zozi79 2012.05.25 15:00:47
@kvadrillio: aki itt a középkor sötétségében van, az bizony te vagy.

ÁLHÍR, barom!
Zozi79 2012.05.25 15:03:21
@nemecsek ernő áruló: szerencsére azért volt 3 mszp ciklus, amikor mindig rendbetették az országot.
Nehéz kívülről megítélni, végül igazságos ítélet született-e a 2009 elején meggyilkolt Marian Cozma, illetve megsebesített sportolótársainak, Ivan Pesicnek és Zarko Sesumnak ügyében. Annyi biztos, hogy a súlyosabb, helyi szinten (Veszprémben) meghozott ítéletet a Győrí…..
Zozi79 2012.05.20 13:22:26
@Lord_Valdez: Nem, dehogy. Egyébként szerintem a közvéleményt minimum megosztotta a Viszkis, de hogy ártatlannak tekintené bárki is, azt kötve hiszem.
Zozi79 2012.05.20 13:27:47
@hoLDen: Szerintem nem is az a lényeg, hogy előre kitervelten vagy hirtelen felindulásból történik a gyilkosság. Jóval érdekesebb az, hogy mi a gyilkosság oka. És ami ezt az esetet igazán állatiassá és brutálissá teszi az az, hogy NEM VOLT semmi különösebb oka sem a balhénak, sem a gyilkolásnak. Ez szerintem van olyan súlyosbító körülmény, mint bármelyik minősített eset.
Zozi79 2012.05.20 13:34:42
@Lord_Valdez: "Eleve mi értelme megölni egy véletlenszerűen kiválasztott embert?"

Ez a kérdés, amire a bíróság meg sem próbált válaszolni. Ha próbált volna, maradt volna a 30 év.

Lásd még a Húsvétkor történt borsodi szobafestő megölését. És ő nem ismert személy volt, engem pedig személy szerint pont ugyanannyira felháborít, mint a Cozma-gyilkosság. Ok nélkül ölni, ennél súlyosabb nem tudom, hogy lehet-e.