Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokÁtól iZéig

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a levélből nem derültek ki részletek, így érdekes rejtély, hogy Pórul járt fogyasztónál miért szakadt el a türelem cérnája a Szállás.hu-val való összetűzés után mindössze 14 órával (!)  annyira, hogy egy Homárnak írt panaszlevélben keressen azonnali vigaszt és megnyugvást. Lehet, hogy…..
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
tokÁtól iZéig 2018.08.14 01:13:49
@szekkszuáliszaklató: fiam, mit jelent nálad az, hogy "szélsőségesen liberális"? Vagy direkt arra mész, hogy rajtad röhögjön, aki nem analfabéta, mint te?
Jogászt keresünk, elsősorban szcientológiával kapcsolatos ügyekre. Olyat, aki nem fél attól, hogy ezzel az anyagi forrásokkal és sztárügyvédekkel bőségesen ellátott szervezettel szemben képviseljen magánszemélyeket. Nem állandó jellegű megbízás, alkalmi ügyekben lenne szükség képviseletre és…..
tokÁtól iZéig 2018.07.20 01:06:58
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
Nóráék különösen szerencsétlenül jártak egy alapvetően technológiai ugrásnak szánt Asus laptoppal. Az eset szerencsétlen voltát pedig egyáltalán nem kompenzálja, hogy ennek kapcsán az egész család megismerkedhetett a refurbizált kifejezéssel, ami azon túl, hogy ritka szép bizonyítéka annak, ahogy a…..
Az újságírók egy jelentős csordája sportot űz abból, hogy kocsmának nézi a Parlamentet. Aztán ha valaki ezt az arcukba pörköli, picsognak, mint óvodás a csúszda mellett...
tokÁtól iZéig 2017.10.19 22:09:05
@hollókő: a kérdés szerintem inkább az, hogy MÁSOK mit keresnek a magyar parlamentben. Például azok, akikre Te meg a hozzád hasonló, kimosható agyú, rövid memóriájú emberek szavaztak...
Olvasónk talán kicsit túlérzékenykedte a mobilszolgáltatójánál átélt eseményeket, mert végül is nem megverni akarták, hanem egy kedvezőbb ajánlattal megtartani, de ettől még a végkövetkeztetései megfontolásra érdemes felvetések. Arra rákérdezünk, hogy oké-e, hogy 8 napot kell várni a…..
tokÁtól iZéig 2017.09.10 04:13:14
@xoxoxo: a budapesti taxikkal ez történt. Fix (tarlós) tarifa mindegyik cégnél. Van érted árverseny? Nincs?
A Szent István Egyetem 1. évfolyamos biológus (BSc) hallgatói tudományos ismeretterjesztő írás elkészítését kapták feladatul egyik múzeumi munkatársunktól. A legjobban sikerült munkákat blogunkon is közzétesszük. E sorozat következő részeként Munding Márton írását olvashatjuk egy Európában kevéssé…..
tokÁtól iZéig 2017.07.10 00:19:02
@Ilius: sajna, meg kell cáfoljalak. Tönkretette a társas kapcsolataimat, frusztráció, izoláció és demotiváció - ezeket hozta be az életembe 2 évnyi fogyasztás alatt. Pokol. Pedig próbáltam már néhány könnyű drogot, de ez maga a pokol.
tokÁtól iZéig 2017.07.10 00:20:00
@tokÁtól iZéig: ja, és simán meg tudod venni, pl. itt: gomoa.net
Bezzeg a füvet tüzes vassal üldözik. Pedig ezt százszor inkább kéne...
A ma estére olyan termékeket válogattunk össze Nektek, amik, hát, mit mondjunk eléggé vegyesre sikeredtek. Reméljük mindenki talál magának neki tetszőt. Zajlik a kérdőívünk kitöltése is, így azt már elöljáróban elmondhatjuk, hogy sokan szeretnétek vegyesen látni minden féle terméket. Töltsd ki te is…..
tokÁtól iZéig 2017.05.21 01:15:34
Huszonhárom személyiség egy testben. Mindezt egy új, igazán őrületes horrorban hozza. Itt van a Split előzetese...
Úgy vagyok én a remake-kekkel, mint az MLSZ a magyar futball közvetítésével: nem szabad túlzásba vinni, mert elkapcsolási faktor lesz belőle. A jó remake viszont olyan, mint egy fasza Liverpool-meccs: évekig emlegeted párás szemmel, még akkor is, amikor éppen kiszívtatok a Stoke…..