Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coloneldan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykoron szép napokat látott, mára szinte elhagyatott Horomai település vasútállomásán dolgozó, meglehetősen (stílszerűen) vaskalapos vasutas életének megható története fura vendégekkel és sok-sok visszaemlékezéssel a hőskorra. Furuhata Yasuo régi motoros a rendezők…..
Időutazás, űrutazás, virtuális valóság, békés űrlények, békétlen űrlények, robotika: csupán tíz, a Magyarországon legnagyobb érdeklődést kiváltott sci-fik rangsorában egymást követő film prezentálja a műfaj összes hálás témáját. Az 1979-ig visszanyúló…..
Az arc, aminek láttán még én is kifogyok a jelzőkből. Mint egy mumifikálódott alkoholista, drogos, himlős apacs indián, Áder János bajszával és egy topmodell hajával. Szóval gáz. Danny Los Angeles gettójában nevelkedett , és hamar börtönbe is került különböző droggal…..
Ahány ember, annyi ízlés, szokták mondani. A filmek világában ez különösen igaz. Legyen szó bármelyik filmről, akár kultikus kasszasiker, akár csúfos bukás lett a vége, egyikre sem mondja minden ember egyöntetűen, hogy "húúúapám, mekkora film ez", vagy, hogy "ilyen szart meg…..
Minden nemzetnek megvannak a maga tragikusan korán eltávozott, ám ezáltal mégis halhatatlanságra ítéltetett fiatal filmes legendái, ikonjai. Japánban Yusaku Matsuda-t illeti ez a szomorú ám valahol mégis megtisztelő cím. Még nekem, J-film rajongónak is kissé megfoghatatlan az a…..
Ismét két videó: Wayne's World, Godzilla   Miután túljutottam az egyik nagyon utált videón, a Wayne's World-ön (a filmet sem szeretem, nagyon gagyi) örömömben megcsináltam a Godzillát is, mivel ezt a videóját nagyon szeretem. Jók azok a videók amikor újít, vagy amikor a…..