Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jelena Bolcastler

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár a legtöbbször egy karakterre elsősorban az őt alakító színész játékáról emlékszünk, előfordulnak olyan esetek is, amikor ez egy fantasztikus látványvilággal bíró digitálisan megalkotott külsővel egészül ki. Bár napjainkban egyre kevésbé meglepő, ha egy film számítógéppel generált szereplőket…..
Jelena Bolcastler 2020.10.19 21:45:52
Indítsuk az Új Évet egy neo-noir pszichológiai thrillerrel, ami egyben meg is adja az alaphangot az elkövetkező időszakra, mintegy megnyugtatásul a blog törzsközönsége számára, akik három-négy karácsonyi családbarát(abb) film után kezdtek kétségbeesni, hogy lazítanék a blog profilján. Kizárt. Az…..
Sokszor eszembe jut ő. Vajon, mi lehet vele. Sok sok éve már, hogy nem találkoztunk, sok sok éve már, hogy nem tudom, merre vitte sorsa.  Nem akart engem. Mindig kihangsúlyozta, ha összevesztünk, hogy csak "véletlen" gyerek vagyok, egy olyan apától, akit sosem szeretett, sosem ismert. Egyéjszakás…..
Amiót az AWS igazán esélyes lett rá, hogy megnyerhesse a Dalt és ezzel megkapja a jogot arra, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon induljon hazai színekben, izgatottan figyeltem, hogy is végződik majd számukra a történet. Egyben azonban biztos voltam: ha bejutnak a legvégén a közönségszavazós körbe,…..
Úgy tűnik, a kerületünk sem marad ki az elmúlt évek slágeréből, a fekete autós gyermekrablásos történetből. A Facebookon most az terjed, hogy az Etele úton június 15-én hajnalban egy nagy fekete furgonba akart egy férfi betuszkolni egy lányt, de a kiszemelt áldozatnak sikerült…..